- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бахти животното е тоя
Господина ми по музика е много кух..
Изпитва вчера мен и още едно момиче.. Аз не казах нищо и ми писа 5.. Другото момиче каза много повече неща и той и писа 3.. Едно от момчетата в класа попита защо и отговора на господина беше:
"Защото Ивелинна има по-големи гърди!"..![]()
Не че съм недоволна от оценката ама си беше леко нечестно..![]()
Ех... Ма ти винаги се опитваш да съсипеш името на някой човечец... А това с гърдите лова бас че е било сърказъм!
Това е Българското ми образование свиквайте още колко такива случай ще изтърпиш не е истинаПървоначално написано от SheIsAggressive
,аз получава предложение за секс за 6 такаче нищо не ме учудва
![]()
предлагам ти да запишеш следващо такова изпитване и да се покаже да родителска среща и от там вече ще се вземат някакви мерки .
sleda ot lubovta
Първоначално написано от Nakadah
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
оп оп минутки за реклама
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
хахааахаха искам и аз да съм учител![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
По тая логика момчетата от нашия клас трябва да си покажат .... ъ ъъмм.. ,за да прецени госпожата на кого му е по-голям и на него по-високата оценка да пише..![]()
Това си е било чист сарказъм..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
На същото мнение съм.Първоначално написано от elito0o0o0
Ама..такова.![]()
Обяснявайте за такива автори какво е значението на думата, защото това е сложен термин, и не бива да си затормозяват хубавите главици с нещо такова.![]()
Ама и ти си бахти животното![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
1. Вариант - ако сте били повече от 2ма човека в стаята (а вие сте били)Първоначално написано от SheIsAggressive
отивайте директно при директора, и разкажете за случката. Това което е казал преподавателя не е правилно!
2. Вариант - запиши го по някакъв начин когато говорои такива глупости на съучениците ти и тоя запис го изпратете на директора. Най-малкото го чака уволнение!
Набирам фенове за Вашата Фейсбук страница (ако ме потърсите до 31.10.2011г - получавате до 30% намаление от цената), за контакти в скайп: ivanovvarna