- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Epic fail scheduled for today.
Първоначално написано от fatal4o
А дано.![]()
Хора много , Човеци малко !
и днес я няма. -.- била болна. damnit.
народе, когато и го дам, ще пиша пак. утре, или най-късно в понеделник. дотогава съм аут.
REGGAE BOOM <3
Първоначално написано от antifashionshit
![]()
![]()
братооо... обикновенно със същото нетърпение очаквам да видя последните епизоди на сезони от интересни сериали ... възможно най-скоро да пишеш като стане всичко! Определено нямам търпение да разбера за реакцията й и продължението след това! Успех!!!
![]()
![]()
What if.. ?
Lol Me 2 и аз следя тая тема със нетърпение . Късмет дано в наи скоро време да се появиПървоначално написано от fatal4o
![]()
Стискаме палци !!![]()
Бори се !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Всички сме така...Първоначално написано от zlaov4arka
"Перла" ряпа да яде.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Щом си се решил за щурм - смело напред. Но все пак неочаквай, тя да ти се метне на врата ей така. Не те отказвам, напротив, но си имай едно наум.
И все пак, с доста по-силно стихотворение (добре де, признавам, че копирах от 9-10 любовни класики и преработвах яко, но от любов и престъпления се вършат!) претърпях небивало поражение. Дето се вика войските ми бяха подложени на "поголовна сеч". Защото това, че си написал за някой стих, те прави да изглеждаш, като отчаяно слаб. Почти всички момичета мечтаят, някой да напише нещо за тях, и ако сътвориш нещо такова ще те помни с години. Въпросът е дали освен стихът в главата й, ръката й ще е в твоята....
Успех и да кажеш какво се е случило.
oще ли е жива тая тема xD
Ххахаха мега якото.Цялата тема прочетох ииии дамм ще чакам да видя какво е станалоо <3
Първоначално написано от rebeccaa
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
хаха браво, пич !
ако някой така ми се обясни ще ми омекнат колената и ще се израдвам мега якото![]()
айде успех и чакаме !!!
ахахах как ми оправи настроението![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
народе. ^^
имаме конклусион, както би се изразил Христо Стоичков. дадох листа на мацката. израдва се, каза, че било яко ^^ попита ме дали съм сериозен, аз и отвърнах, че все още не я познавам достатъчно за да заявявам неща от рода на 'харесвам те', но че за нещата на листа съм сериозен. усмихна ми се и ме гушна. след това си лафихме около 40-50 минути. много приятно момиче ми се видя.
ще си пообщуваме и ще видя какво ще стане. за сега смятам работата за successful ^^![]()
мерси на всички, които следиха темата, пожелаха ми късмет и даваха мнение ^^
REGGAE BOOM <3
^Осрал си раУтата мой човек. Пишем те бита карта
Жалко за старанието.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защо бе, Влади?
Момчето казва, че тя е харесала идеята?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
=сигурно,защото е дал листа,а не го е казал.То в такава ситуция една ви имаш ума и дума![]()
Адски много се радвам иначе,следях темата и да си призная мисех,че момичето ще те разкара,защото не те познаха и изведнъж идваш със стихотворение.Явно е била свястна и ви пожелавам всичко най-хубаво и да се получи нещо толкова красиво както и е започнало.
ПП измисли и пак някое да я зарадваш.Един път свикнеш ли я ще иска още и ще въздиша![]()
![]()
ако аз получа такова нещо ще се засмея и ще те прегърна(мн ми хареса)
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Лошата новина е, че няма да правиш секс с нея. Добрата е, че качи левел![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
епа ся видях,че мацката е напраила,квото и аз бихПървоначално написано от antifashionshit
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хареса я определено! В началото беше леко шокирана, но все пак беше доволна!
С автора учим в едно даскало и се познаваме![]()
!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Щото както го описва се е набутал в катеория приятели без право на замяна.Първоначално написано от LadyDi
А това е последното нещо, което целим в случая
Къде е сбъркал - бил е притеснен, несигурен и му е личало.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House