- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Epic fail scheduled for today.
Ее браво!! Радвам се много за теб ! Пожелавам ти и в бъдеще толкова приятни емоции с мацката.![]()
I like itЗабавно е.Според мен ще и спечелиш вниманието
![]()
--------------------------------------------------------
Кефи ме тва , което си написалНапример аз бих се зарадвала на такава изненада и би било доста готино
А , и успех занапред
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Само началото четох. Ако някой се изтъпани пред мен с тази простотия, няма да се поколебая да изразя дълбокото си презрение![]()
Ей от такива се срамувам,че са кажи речи на моята възраст.Жалка си.Ти какво обичаш?Момчето да те плюе и псува и заебе.Той е измислил нещо оригинално,с което да я спечели.Добре,че момичето не е било като тебе,а е оценило всичко.Първоначално написано от kris4ety14
Още веднъж едно голямо браво не само за стихотворението,но и за избора на момиче
![]()
Безценна моя, не знаеш колко далеч съм от тези истории. Имам съвсем друго виждане относно тях и такива изпълнени с нежност и поетика строфи...Първоначално написано от DisturbiaV
проявявам талант на самоковски картоф = (,
и моля те, не гледай в мен,
сигурно съм целия като домат от женския пазар червен/всякаш ме мъчи запек/.
но наистина по теб си падам,
усмихваш се някво много готино <3,
а аз отстрани те гледам яко смотано.
намирам те за много чаровна,
затова пиша тази бъркоч в рими и любовна.
ще ме изпълнят с тежки, негативни мисли. Назоваването на физиологични нужди и изтъкването, че се чувстваш като пълен идиот пред сеньоритата не биха ме трогнали. Също така, те не влизат в представите ми за романтика, така че всяка такава гавра ще бъде оценена с оценка между 2 и 3.
Иначе за старанието момъкът може да си изпроси някоя усмивка и по-благосклонно отношение. Но поговорката "Важен е жестът" просто не върви.
Явно романтиката не е за всяка уста лъжица.
Първоначално написано от valdesbg
напълно възможно.
но пък и не напълно сигурно.
знам ли.. ;Д
казах й, че съм сериозен за това, че ми е адски симпатична и че си падам по нея, че я намирам се интересна.
@WeCouldBeTheSame
не се ебавай, че госпожата ще му дупчи гащите другата седмица... ;д
REGGAE BOOM <3
Еее много се радвам, че й е харесало.Според мен пък има голяма възможност нещата да се оправят.
Автора вече тотално е лапнал по нея, а девойчето дори не си прави труда да забележи. Все пак... колкото повече ухажори има, толкова цената и се вдига повече
И накрая някой от големите риби ще я забележи. Каквато всъщност е и целта![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не е от типа: материална кифла, за да си намери "голямата риба" !!Първоначално написано от valdesbg
Човека не беше притеснен или поне не му личеше!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Под голяма риба визирам някой батко. А не задръстен съученик/връстник.
Това че не виждаш признаци на притесненост не значи че ги няма.
Dr. Gregory House
С тва писмо веднага ти скачам. Много готино. ;]Първоначално написано от antifashionshit
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Викаш ако ти извади някоя дебела пачка или те повози в някоя яка количка въпроса е друг, а?Първоначално написано от kris4ety14
![]()
valdesbg, защо толкова бързо му подрязваш крилата на човека. Не си ли съгласен с мисълта: "Връзка, която не е изградена на основите на приятелство е като къща построена върху пясък"
Незнам, кой съм аз да кажа,но си мисля че ако бяха тръгнали даже без да са се сприятелили или без дори и малко да се познават щеше да се получи доста тъпо.![]()
Пич.... недей. Епик фейлът е неизбежен. Ще има: Fail so epic, that it was almost a win. Ключовата дума тук е ALMOST.
Temet Nosce
벨야카
Като отговор гледай това клипче и обърни внимание на слогана: http://www.vbox7.com/play:f99fba4d .Първоначално написано от Niakoitam
Някойтам - съвсем съгласен съм и съм 100 % ЗА тази сентенция.
Обаче тънкия момент, който пропускаш е че за да имаш връзка с момиче/жена тя първо трябва да те възприеме като любовник, и чак след това да почнеш да градиш приятелство. Защото на нея трябва да си и интересен, да те отличи от всички приятели които има до момента. Нещо като предизвикателство да си.
Съответно същото важи и за мъжете (:
Dr. Gregory House
Аз не съдя толкова бързо, а ти.Първоначално написано от kris4ety14
Какво значи: "Само началото четох. Ако някой се изтъпани пред мен с тази простотия, няма да се поколебая да изразя дълбокото си презрение "
В случая ако попаднеш на "правилният" човек най-много да ти тегли една за проявеното в случая голямо самочувствие и да те накара да не се чувстваш по велика от него. Ами ако наистина има чувства, но не знае как по друг начин да ги изрази може да го нараниш много. Какво значение има как е написано. Стига да е искрен. Има едни неща наречени МАЛКИ ЖЕСТОВЕ, които за щастие има хора, които оценяват. Е, има и други, които вместо да вникнат в смисъла и да опитат да разберат защо се прави се хващат за някакви си дреболии и се изявяват тип ала "ей простак, ти с мен ли ще се занимаваш, под нивото си ми, виж каква готина мацка съм. Аз гледам да се държа добре с хората, но ако не съм достатъчно влюбен в някоя и ми се изежи с подобно на твоенаписаното поведение ще се постарая да съжали за това.
като четяхтази темичка и писъмцето искрено се засмях всичко в него ми харесва, браво на тебе аз като човек по писането бих ти казала че си се справил отлично нямаш грешка на мене лично ми допадна за мацката хубаво е че й е харесало, защото може би е разбрала колко интересен си ти (предполагам)![]()
Хубаво, приемам виждането ти по този проблем. Разбира се, способна съм да продължим в същия дух, но понеже не обичам да споря, предлагам да изпушим лулата на мира.Първоначално написано от Niakoitam
Относно малките жестове - ми на мен, както вече писах в предишно мнение, това просто няма да ми хареса от страна, забележи, на някой си там и затова е възможно да реагирам така. Пък поведението след това си е моя работа. И явно си пропуснал да прочетеш второто мнение, а плюеш само заради първото.
Айде, по живо, по здраво приключвам този безсмислен спор.