.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Много е сладурско.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Ее браво!! Радвам се много за теб ! Пожелавам ти и в бъдеще толкова приятни емоции с мацката.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    I like it Забавно е.Според мен ще и спечелиш вниманието

--------------------------------------------------------

Кефи ме тва , което си написал Например аз бих се зарадвала на такава изненада и би било доста готино А , и успех занапред
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Само началото четох. Ако някой се изтъпани пред мен с тази простотия, няма да се поколебая да изразя дълбокото си презрение

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Цитирай Първоначално написано от kris4ety14
    Само началото четох. Ако някой се изтъпани пред мен с тази простотия, няма да се поколебая да изразя дълбокото си презрение
    Ей от такива се срамувам,че са кажи речи на моята възраст.Жалка си.Ти какво обичаш?Момчето да те плюе и псува и заебе.Той е измислил нещо оригинално,с което да я спечели.Добре,че момичето не е било като тебе,а е оценило всичко. Още веднъж едно голямо браво не само за стихотворението,но и за избора на момиче

Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    Ей от такива се срамувам,че са кажи речи на моята възраст.Жалка си.Ти какво обичаш?Момчето да те плюе и псува и заебе.Той е измислил нещо оригинално,с което да я спечели.Добре,че момичето не е било като тебе,а е оценило всичко. Още веднъж едно голямо браво не само за стихотворението,но и за избора на момиче
    Безценна моя, не знаеш колко далеч съм от тези истории. Имам съвсем друго виждане относно тях и такива изпълнени с нежност и поетика строфи...

проявявам талант на самоковски картоф = (,
    и моля те, не гледай в мен,
    сигурно съм целия като домат от женския пазар червен/всякаш ме мъчи запек/.
    но наистина по теб си падам,
    усмихваш се някво много готино <3,
    а аз отстрани те гледам яко смотано.
    намирам те за много чаровна,
    затова пиша тази бъркоч в рими и любовна.

ще ме изпълнят с тежки, негативни мисли. Назоваването на физиологични нужди и изтъкването, че се чувстваш като пълен идиот пред сеньоритата не биха ме трогнали. Също така, те не влизат в представите ми за романтика, така че всяка такава гавра ще бъде оценена с оценка между 2 и 3.

Иначе за старанието момъкът може да си изпроси някоя усмивка и по-благосклонно отношение. Но поговорката "Важен е жестът" просто не върви.

Явно романтиката не е за всяка уста лъжица .

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Аз пък ако бях на нейно място много щеше да ми хареса

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Защо бе, Влади?
    Момчето казва, че тя е харесала идеята?
    Щото както го описва се е набутал в катеория приятели без право на замяна.

А това е последното нещо, което целим в случая

Къде е сбъркал - бил е притеснен, несигурен и му е личало.

напълно възможно.

но пък и не напълно сигурно.

знам ли.. ;Д

казах й, че съм сериозен за това, че ми е адски симпатична и че си падам по нея, че я намирам се интересна.

@WeCouldBeTheSame
    не се ебавай, че госпожата ще му дупчи гащите другата седмица... ;д
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еее много се радвам, че й е харесало.Според мен пък има голяма възможност нещата да се оправят.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Автора вече тотално е лапнал по нея, а девойчето дори не си прави труда да забележи. Все пак... колкото повече ухажори има, толкова цената и се вдига повече

И накрая някой от големите риби ще я забележи. Каквато всъщност е и целта

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Автора вече тотално е лапнал по нея, а девойчето дори не си прави труда да забележи. Все пак... колкото повече ухажори има, толкова цената и се вдига повече

И накрая някой от големите риби ще я забележи. Каквато всъщност е и целта
    Не е от типа: материална кифла, за да си намери "голямата риба" !!
    Човека не беше притеснен или поне не му личеше!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Град
    В мислите на хората
    Под голяма риба визирам някой батко. А не задръстен съученик/връстник.

Това че не виждаш признаци на притесненост не значи че ги няма.

Dr. Gregory House

Град
    in the reality : )

Re: Epic fail scheduled for today.

Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    реших да кажа на едно момиче от съседния клас, че си падам по него. познаваме се съвсем бегло, но пък от това, което съм видял досега, ми е много симпатична и слънчева. в момент на вдъхновение реших да използвам поетически методи. 'любовното признание' е на лист и представлява що-годе следното:

ОБЯСНЕНИЕ В ЛЮБОВ
    о, белисима синьорита,
    виждате ми се мома 'арна,
    с усмивка лъчезарна,
    серенада бих ти направил, но май таланта барабар с китарата вкъщи съм забравил,
    чудя се, че по теб си падам, как да ти кажа,
    без съвсем да се омажа.
    май в обясненията в любов
    проявявам талант на самоковски картоф = (,
    и моля те, не гледай в мен,
    сигурно съм целия като домат от женския пазар червен/всякаш ме мъчи запек/.
    но наистина по теб си падам,
    усмихваш се някво много готино <3,
    а аз отстрани те гледам яко смотано.
    намирам те за много чаровна,
    затова пиша тази бъркоч в рими и любовна.
    фешънски сексапил не притежавам,
    затова и да ходим на кафенце не ще ти предлагам,
    струваш ми се интересна,
    но след тази излагация чудесна,
    няма да се учудя ако си кажеш "ей на тоя нахалитет какъв ще му плесна",
    бих ти подарил и пръстен,
    само че май ще ме помислиш за задръстен...
    искам да си мойта Жулиета/евентуално.../,
    знам, че може би звучи банално,
    но по теб си падам и много ти се радвам...

като оставим настрана факта, че ме бива в поезията колко и дъбова цепеница, мисля, че ще стане весела ситуация. май ще има епик фейл ;д шансът да стане нещо сигурно не е кой знае колко обнадеждаващ, но пък от друга страна ще ми влезе адреналин и ще се позабавлявам, впоследствие и ще си се посмея ^^ надявам се госпожицата да не помисли, че я гъбаркам.. ;Д сигурно ще ме помисли за хахав, ама нали ще става веселба.. ^^ ;д

ps: които иска, може да хейтва и да ми се подиграва на воля ;д
    С тва писмо веднага ти скачам. Много готино. ;]
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Викаш ако ти извади някоя дебела пачка или те повози в някоя яка количка въпроса е друг, а?

valdesbg, защо толкова бързо му подрязваш крилата на човека. Не си ли съгласен с мисълта: "Връзка, която не е изградена на основите на приятелство е като къща построена върху пясък"

Незнам, кой съм аз да кажа,но си мисля че ако бяха тръгнали даже без да са се сприятелили или без дори и малко да се познават щеше да се получи доста тъпо.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Пич.... недей. Епик фейлът е неизбежен. Ще има: Fail so epic, that it was almost a win. Ключовата дума тук е ALMOST.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Викаш ако ти извади някоя дебела пачка или те повози в някоя яка количка въпроса е друг, а?
    Като отговор гледай това клипче и обърни внимание на слогана: http://www.vbox7.com/play:f99fba4d .

Град
    В мислите на хората
    Някойтам - съвсем съгласен съм и съм 100 % ЗА тази сентенция.

Обаче тънкия момент, който пропускаш е че за да имаш връзка с момиче/жена тя първо трябва да те възприеме като любовник, и чак след това да почнеш да градиш приятелство. Защото на нея трябва да си и интересен, да те отличи от всички приятели които има до момента. Нещо като предизвикателство да си.

Съответно същото важи и за мъжете (:

Dr. Gregory House

Пич, идол си ми xD
    This is my fight, everyone's got one !

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Като отговор гледай това клипче и обърни внимание на слогана: http://www.vbox7.com/play:f99fba4d .
    Аз не съдя толкова бързо, а ти.

Какво значи: "Само началото четох. Ако някой се изтъпани пред мен с тази простотия, няма да се поколебая да изразя дълбокото си презрение "

В случая ако попаднеш на "правилният" човек най-много да ти тегли една за проявеното в случая голямо самочувствие и да те накара да не се чувстваш по велика от него. Ами ако наистина има чувства, но не знае как по друг начин да ги изрази може да го нараниш много. Какво значение има как е написано. Стига да е искрен. Има едни неща наречени МАЛКИ ЖЕСТОВЕ, които за щастие има хора, които оценяват. Е, има и други, които вместо да вникнат в смисъла и да опитат да разберат защо се прави се хващат за някакви си дреболии и се изявяват тип ала "ей простак, ти с мен ли ще се занимаваш, под нивото си ми, виж каква готина мацка съм. Аз гледам да се държа добре с хората, но ако не съм достатъчно влюбен в някоя и ми се изежи с подобно на твоенаписаното поведение ще се постарая да съжали за това.

като четяхтази темичка и писъмцето искрено се засмях всичко в него ми харесва, браво на тебе аз като човек по писането бих ти казала че си се справил отлично нямаш грешка на мене лично ми допадна за мацката хубаво е че й е харесало, защото може би е разбрала колко интересен си ти (предполагам)

Аз не съдя толкова бързо, а ти.

Какво значи: "Само началото четох. Ако някой се изтъпани пред мен с тази простотия, няма да се поколебая да изразя дълбокото си презрение "

В случая ако попаднеш на "правилният" човек най-много да ти тегли една за проявеното в случая голямо самочувствие и да те накара да не се чувстваш по велика от него. Ами ако наистина има чувства, но не знае как по друг начин да ги изрази може да го нараниш много. Какво значение има как е написано. Стига да е искрен. Има едни неща наречени МАЛКИ ЖЕСТОВЕ, които за щастие има хора, които оценяват. Е, има и други, които вместо да вникнат в смисъла и да опитат да разберат защо се прави се хващат за някакви си дреболии и се изявяват тип ала "ей простак, ти с мен ли ще се занимаваш, под нивото си ми, виж каква готина мацка съм. Аз гледам да се държа добре с хората, но ако не съм достатъчно влюбен в някоя и ми се изежи с подобно на твоенаписаното поведение ще се постарая да съжали за това.
    Хубаво, приемам виждането ти по този проблем. Разбира се, способна съм да продължим в същия дух, но понеже не обичам да споря, предлагам да изпушим лулата на мира.

Относно малките жестове - ми на мен, както вече писах в предишно мнение, това просто няма да ми хареса от страна, забележи, на някой си там и затова е възможно да реагирам така. Пък поведението след това си е моя работа. И явно си пропуснал да прочетеш второто мнение, а плюеш само заради първото.

Айде, по живо, по здраво приключвам този безсмислен спор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си