- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Epic fail scheduled for today.
реших да кажа на едно момиче от съседния клас, че си падам по него. познаваме се съвсем бегло, но пък от това, което съм видял досега, ми е много симпатична и слънчева. в момент на вдъхновение реших да използвам поетически методи. 'любовното признание' е на лист и представлява що-годе следното:
ОБЯСНЕНИЕ В ЛЮБОВ
о, белисима синьорита,
виждате ми се мома 'арна,
с усмивка лъчезарна,
серенада бих ти направил, но май таланта барабар с китарата вкъщи съм забравил,
чудя се, че по теб си падам, как да ти кажа,
без съвсем да се омажа.
май в обясненията в любов
проявявам талант на самоковски картоф = (,
и моля те, не гледай в мен,
сигурно съм целия като домат от женския пазар червен/всякаш ме мъчи запек/.
но наистина по теб си падам,
усмихваш се някво много готино <3,
а аз отстрани те гледам яко смотано.
намирам те за много чаровна,
затова пиша тази бъркоч в рими и любовна.
фешънски сексапил не притежавам,
затова и да ходим на кафенце не ще ти предлагам,
струваш ми се интересна,
но след тази излагация чудесна,
няма да се учудя ако си кажеш "ей на тоя нахалитет какъв ще му плесна",
бих ти подарил и пръстен,
само че май ще ме помислиш за задръстен...
искам да си мойта Жулиета/евентуално.../,
знам, че може би звучи банално,
но по теб си падам и много ти се радвам...
като оставим настрана факта, че ме бива в поезията колко и дъбова цепеница, мисля, че ще стане весела ситуация. май ще има епик фейл ;д шансът да стане нещо сигурно не е кой знае колко обнадеждаващ, но пък от друга страна ще ми влезе адреналин и ще се позабавлявам, впоследствие и ще си се посмея ^^ надявам се госпожицата да не помисли, че я гъбаркам.. ;Д сигурно ще ме помисли за хахав, ама нали ще става веселба.. ^^ ;д
ps: които иска, може да хейтва и да ми се подиграва на воля ;д
REGGAE BOOM <3
Аз пък ако бях на нейно място много щеше да ми хареса![]()
Хора много , Човеци малко !
cool.
забавно е, ако го четеш във форума, ама иначе... аз най-вероятно бих стояла втрещена поне 10 минути.![]()
+1Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Девойката със сигурност ще стои леко вцепенена, ама... лошо нямаНо също така има вероятност да й хареса. Все пак доста оригинален начин за изповядване в любов (или чувства), различен от баналния "Искаш ли да ходим?"
Ще е интересно на широката форумна общественост как е протекла поетичната изповед![]()
![]()
Наистина е изключително забавно, но не би ми харесало някой да ми се обясни така в любов. Евентуално ако той знае, че аз го харесвам и аз знам, че той ме харесва, нещо такова ще ме впечетли много. Но не и като първа крачка.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Много е яко, ама дали ще и се хареса зависи от нейното чувство за хумор и приемчивост като цяло. Може да опиташ, макар че аз съм против писмените признания. Предразполагат не за epic fail, ами за the epic-est fail of all time.
Първоначално написано от babatigosho
Леле, не знам дали на нея ще и хареса, не я познавам мацката, ама ако на мен някой ми се обясни така ще ми е много якоМного добре си го измислил, евала.
1Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Идейката не е лоша като цяло .. ако не е кифле, мисля, че и на нея ще и хареса.![]()
на някой, който попита по-горе: от Софията съм ;д
днес я нямаше на даскало, та чаках 10 минути пред английския им ;д
фейла се мести за утре. каквото сабя покаже ;д
предполагам, че девойката наистина ще се пули доволно много..но пък ако и направя впечатление и съм й симпатичен предполагам, че може и да стане работата. ако пък не ми се израдва - голямата ножица ;д аз пък ще си се радвам, че съм се пробвал.
REGGAE BOOM <3
Успех, само да не се окаже след 20 години(дай боже), че някой си Петрарка е "откраднал стихотворението, което ми беше посветил".![]()
Според мене трябва да махнеш заглавието,иначе е свежо!
☆ Addicted to Addictions
Евала за мисленето! Все пак е добре измислено! Не е просто едно: Кефиш ме айде да ходим, написано на листче! Твоят начин е по-забавен и интересен като цяло!Първоначално написано от antifashionshit
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
брао пич! Накарай някой да снима как го казваш на момичето и постни във форума![]()
GTA Stunting
Бате действай спокойно .. според мене ще се зарадва доста .. все пак това сигурно най-мако ще очаква да й се случи.. дето се каза по-горе ако не е кифле е доста голям шанса да не е fail.. много е оригинално за което евала! Ако бях момиче в такава ситуация.. определено щях много да ти се изкефя![]()
пък и да се провали в което силно се съмнявам поне няма да го действаш по изтъркан начин.
![]()
What if.. ?
Гледай после да е за форума, а не за failblog, ок?
Късметец!
Първоначално написано от babatigosho
yessir! ^^Първоначално написано от theImmoral
благодарско на всички дет ми пожелаха късмет ^^
днес е judgement day. освен ако пак не отсъства. -.-
REGGAE BOOM <3
Айде, стискаме ти палци![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това трябва да бъде видяно...
Хехе, супер е...Айде дано станат нещата с мацката.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Маго да ти кажа едно голямо ЕВАЛА! Навядам се, да се получи и ще чакам да пишеш, за да разкажеш за реакцията.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ох и аз ще следя темата.Късмет.
Хора много , Човеци малко !
Чакай де.. може да му се е отворил парашута и да са излезнали на по кафе да се опознаят..Първоначално написано от theImmoral
![]()
What if.. ?