Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
Цитирай Първоначално написано от Princessani
Цитирай Първоначално написано от thekoceto
Бях скъсан на матурата по математика сега има ли някакав вариант да влезна да уча някаде септември??Даже и задочно???Не може да няма никакви вратички Ако някой може да ми помогне да пише мерси предварително
естествено ,че може познавам някой ,които си плати в софиския и влезе тихо мълком без изпити без нищо ,септември ще си земеш матурата ,а през това време вече си студент , ,но немога да ти кажа колко ще ти ствува и каква е процедурата В България всичко е възможно и за всичко има вратички
Стига глупости! От къде да ги вземе тия пари? Представи си.. не пита как може да се влезне с далавера,а пита дали ще може да влезе като са го скъсали. Точно за това,че има такива малки пикльовци,които да си позволяват да се правят на мутри и да влизат навсякъде с пари,държавата ни е на това положение. А ти - пиши по-грамотно човек.. "някой ,които" .. едното няма никаква връзка с другото.. не (интервал) мога..
Аз просто казвам как стават нещата тук и това е действителноста ..Може да не ти харесва ,но няма как да спреш някой да го прави. Така,че според мен не си стура да пропусне цяла година след като може да си земе матурата след това и след това да си управи легални нещата .И плус това на всеки рано или късно ще му се наложи да плаща за изпити и за оценки в упределено перод ,навсякъде почти учителите са подкупни ла*няри