- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първото
Еми..Аз съм момиче на 19 години. Странно е знам, но съвсем скоро ми беше първото. Та ето какъв е проблема. Решихме с моя приятел да го направим. И вече отиваме от тях той се съблича, аз също. Дотук добре. Легнахме и той с пръст...Ок...Минахме си всичко, но след това той ме помоли да му правя свирка. Помислих си и се съглсих, нали много я хвалят? И почвам вече, ама...въобще не ми харесва. И той ми вика ''Леле колко си добра! Трябва да ми го правиш по-често'' и сега не знам какво да правя. Страхувам, се че ако му кажа ще ме зареже или нещо от сорта, аз много го обичам.
Офф, темата ти не е за този раздел!
Ако те зареже само заради едната свирка значи е с теб само заради секса!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Понякога изобщо не е приятно,но зашо не?
Пък и ако ти му правиш свирки,то той може да изпълнява твоите желанияЗаслужава си да опитате по този начин.
Ако пък наистина не искаш да му духаш,просто му кажи и да става каквото става.Ако те зареже значи не е бил за теб и всичко е било само заради секса,а ако те разбере още по-добре за теб![]()
There was a moment in my life when I really wanted to kill myself.And there was one other moment when I was close to that...But even in my most jaded times,I had some hope.
Ако те зареже само заради такова нещо то има ли смисъл изобщо да си с него?! ..![]()
Аз съм момче,но не мсиялч,е заради една свирка ще те зареже...
Ако не искаш да му правиш не му прави и това е но ако искаш някои път да се чуства добре не виждам защо да не му направиш и готово...после ще го краш той да те лиже и така...
Но ако е вече само за секса и за свирката,незнам....
Няма! Макар вече всички да са такива .. Кофти ама .. Факт!Първоначално написано от ReachlessGirl
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Според мен не е мислел, че си добра, а ти го е казал, защото ... е мислел, че трябва да те похвали. В смисъл, ти не си го правила с желание, а когато нещо е насила, се усеща.
Както и да е, това е мое мнение. Кажи му. Важно е да се говори на тая тема - а и не само на нея, комуникацията е необходима за една връзка. И не ми казвай, че те е срам да говориш с него за тия неща... като не те е срам да се събличаш и да правите секс, няма да те е срам и да говорите за това.![]()
++Първоначално написано от fear4o
![]()
И друго правете....Първоначално написано от BitchXa
![]()
:P :P
Ти ако го обичаше достатъчно,щеше да ти е яко задето той изпитва удоволствие.
А ако те зареже,значи е задник и въобще не му пука за тебе.Рано или късно истината идва наяве...
Айде и да пишеш утре какво е станало![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ако те обича няма да те зареже.
Кажи му,че не ти е приятно и това е.
Еми не мисля че заради това ще те зареже ама то си е важна екстра![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако я обича няма как да не я разбереме...Първоначално написано от ImSoInLove
![]()
Първоначално написано от fear4o
Хора много , Човеци малко !
а защо не помислиш как можеш да направиш оралния секс по приятен за теб и кое всъщност те смущава ? вярно е трябва да поговорите. но моя съвет е или намери вариант които да устройва и двамата, или поне зарадвай пича с нещо за компенсация![]()
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!
Няма как да ти хареса нещо ,като го правиш насила. Трябва да има удоволствие и за двама ви ,а не само за един . Според мен някой път ,когато се чувстваш готова можеш сама да пробваш да му направиш ,без той да те е карал ,сигурна съм ,че ще ти хареса много повече. Но във всеки случай поговори с него и му кажи ,че не ти е приятно да правиш нещо насила ,тъй като се губи цялото удоволствие и желание.
Е ако ви е само за чукането е оправдан страхът ти да не те зареже![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Глупаци много на този святПървоначално написано от Z0mBay0
![]()
Глупаци много на този святПървоначално написано от Z0mBay0
![]()
Ами кажи му..
Няма да умре ако не му духаш..![]()
Кажи му не ако истинските те обича няма проблем но ако не се съгласи чу бии шута с теб е само за секса.