- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс за първи път и искам да попитам нещо.
след няколко месечна връзка приятелката ми реши че ще го направим за първи път.Въпросът ми е следният нормално ли е да има само болка без кръв и да не изпита никакво удоволствие....след около 1 час тогава е имало малко кръв.
Да възможно е и е нормално!Първоначално написано от littleboy2
Да беше прочел малко темите преди да задаваш такива въпроси!
Има поне 3 теми в които се пита за кръвта и поне 6 в които се пита за удоволствието!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
а това че тя сега се притеснява дали ще и дойде .... и как мога да я успокоя че всичко е наред..
Кажи й да прочете темите обозначени като важни(без тази за размера)!!!Първоначално написано от littleboy2
аз съм само на 16 и ми е за първи път притеснявам се
Нямаше да е зле преди да почнеш да ръгаш да се пообразоваш малко!Първоначално написано от littleboy2
Аз не храня никой... все още!Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
Напълно нормално е.Дишай дълбоко и се успокой...Първоначално написано от littleboy2
Хората го казаха , съвсем нормално е и да се притесняваш =]
П.С fear4o е гъз
Не съм момче,но знма,че е съвсем нормално ....Първоначално написано от littleboy2
Ще и дойде няма за аккво д се притеснявате...Първоначално написано от littleboy2
![]()
Ако не си ползвал презерватив нещата може и да не са толкова наред.Първоначално написано от littleboy2
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И защо ако мога да попитам? Нищо не съм направил! Аз съм едно малко и невинно спамърче!Първоначално написано от Ranger
Искам да обявя родителите за виновни, тъй като смятат темата СЕКС за табу и не образоват децата си ...
все пак не мисля, че трябва да получаваме основни познания от форуми![]()
самата истина, но пък те от своя страна могат да посочат с пръст старите порядки, които, в цялата си честност, намирам за смехотворни.Първоначално написано от FunnyBear
Това ни е най-големия проблем всички необразовани и некомпетентни се решават да правят секс.И вместо първо да разучат да питат,защото с много работи не са запознати даваи на сляпо а после защо има бремени на 12-13.За първи път на 12 с някои батко на 16 и после коя съм аз сори мира ма после,защо не изпитвам удоволствие,бремена ли съм,защо не ми идва и всякакви простоти.Начетох се на много глупости и не обвинявам майните и бащите на тези деца ми те самите не може да се информираш само от форуми и трябва да си седиш и в часовете по биология.
Понеже няма предостатъчно информация в интернет! Има 2 теми обозначени като важни, които са изчерпателни, има и още Н броя сайтове където човек може да прочете нещо, има и специалисти при които човек също може да се образова!Първоначално написано от FunnyBear
то всичко хубаво ама аз съм старомоден и си мисля, че най-ефективно и правилно е малките да научават такива неща от родителите си. интернет е неодушевен предмет ..Първоначално написано от fear4o
Стига да сте използвали презерватив приятелката ти няма за какво да се притеснява.
Ние с моя приятел също го направихме преди няколко месеца за първи път, и при мен нямаше много кръв, и аз много се притеснявах дали всичко е наред, но нямаше защо, дойде си ми навреме и всичко беше наред. Само не трябва да забравяме за употребата на презервативи!
Мисля, че ще я успокоиш най-добре, когато й казваш че обичаш, и й даряваш нежност в големи дози!
Някой ти зададе въпрос дали сте ползвали презерватив... отговор не видях..![]()
Човека е гузенПървоначално написано от djstyle
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Според мен правилно си реагираш.Всеки божи ден има тъпи хлапета,които отиват да се таковат,без изобщо да са се образовали.Всяко нещо си има граници.В един момент просто с чиста съвест ги псуваш.Първоначално написано от fear4o
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Кого имаш в предвид мен или Ranger?Първоначално написано от Extremescream
ТебПървоначално написано от fear4o
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Пфф няма за какво да ги псувам, когато само питат! В смисъл с досада ги съветвам да вземат да се образоват, но защо да ги псувам? Не мога да им казвам какво да правят, защото не съм им никакъф!