.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: HELP......

HELP......

Zna4i imam edin nz do kolko seriozen problem. Imam si gadje s koeto pravihme sex. sled parviq mi pat zapo4nah da imam bqlo te4enie nz dali tova e normalno ...?! predi nakolko dena pravihme sex i zapo4nah da se pritesnqvam za6toto te4enieto mi ne e bezcvetno (kakto obiknovenno ) ami e s kafenikav cvqt bez mirizma ..neznam kakvo da pravq ..ne moga da kaja na maika mi za6toto tq ne znae 4e vodq polov jivot a i me e sram ili strah nz da otida na ginekolog ...

Супер фен Аватара на filmimilmi
    И като те е срам ние как да ти помогнем? Самолечението е опасно особено ако си лепнала някаква венерическа болест. Някои имат сходни симптоми, трябва да си направиш изследвания. Няма как. Говори с някоя приятелка да отидете заедно като толкова те е срам да го обсъдиш с майка ти.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    И като те е срам ние как да ти помогнем? Самолечението е опасно особено ако си лепнала някаква венерическа болест. Някои имат сходни симптоми, трябва да си направиш изследвания. Няма как. Говори с някоя приятелка да отидете заедно като толкова те е срам да го обсъдиш с майка ти.
    ++++
    Все пак ти е майка - може да ти се скара,защото по-вероятно си "малка"..Но пък няма да те убие и 100% съм сигурна,че ще направи всичко възможно за тебе..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кирилизирай си темата.

Болка при полов акт имаш ли? Сърбеж?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    ++++
    Все пак ти е майка - може да ти се скара,защото по-вероятно си "малка"..Но пък няма да те убие и 100% съм сигурна,че ще направи всичко възможно за тебе..
    +1!! Колкото и да те е срам трябва да говориш или с майка си или с генеколог. След като водиш полов живот трябва да можеш да говориш за него и да се пазиш съответно.

бтв кирализирай си темата щото ще ти сложат ключ ;]]
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Беше предупредена.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си