- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- HELP......
Zna4i imam edin nz do kolko seriozen problem. Imam si gadje s koeto pravihme sex. sled parviq mi pat zapo4nah da imam bqlo te4enie nz dali tova e normalno ...?! predi nakolko dena pravihme sex i zapo4nah da se pritesnqvam za6toto te4enieto mi ne e bezcvetno (kakto obiknovenno ) ami e s kafenikav cvqt bez mirizma ..neznam kakvo da pravq ..ne moga da kaja na maika mi za6toto tq ne znae 4e vodq polov jivot a i me e sram ili strah nz da otida na ginekolog ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И като те е срам ние как да ти помогнем? Самолечението е опасно особено ако си лепнала някаква венерическа болест. Някои имат сходни симптоми, трябва да си направиш изследвания. Няма как. Говори с някоя приятелка да отидете заедно като толкова те е срам да го обсъдиш с майка ти.
++++Първоначално написано от filmimilmi
Все пак ти е майка - може да ти се скара,защото по-вероятно си "малка"..Но пък няма да те убие и 100% съм сигурна,че ще направи всичко възможно за тебе..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Кирилизирай си темата.
Болка при полов акт имаш ли? Сърбеж?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ne![]()
+1!! Колкото и да те е срам трябва да говориш или с майка си или с генеколог. След като водиш полов живот трябва да можеш да говориш за него и да се пазиш съответно.Първоначално написано от SmilezZz
бтв кирализирай си темата щото ще ти сложат ключ ;]]
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Беше предупредена.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!