- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за годишнина
Здравейте! Пак съм аз с тема за подарък.
С приятеля ми правим 2 години след 5 дена. Честно казано нямам представа с какво да го изненадам. Миналата година направих един какаов сладкиш с формата сърце и сложих свещичка.Много му хареса. Би било безсмислено тази година да е нещо подобно, макар че ми мина през ума.
Искам да е нешо, което ще го зарадва и ще го помни. Ако е някакъв предмет (като суввнир, например) ще му го подаря, ще го сложи някъде и толкова.
Подарявала съм му наша снимка в рамка, което също като идея е добро, но няма да се повтарям. Чаша с наша снимка много не ми допада като идея (това също ми хрумна). А и ние нямаме кой знае колко снимки.
Моля ви за някакви идеи. По принцип съм много изобретателна, когато става дума за такива неща, но сега просто нямам никаква вдъхновение.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ами сега ми хрумна една много интересна идейка.. взимаш няква кутия правиш я шантава шарена,каквато ти дойде на акъла.. после взимаш разноцветни листове и лъскави химикали.. и пишеш късметчета или спомени за любов.. или дори ваши спомени.. сгъваш ги и ги пъхаш в там купата кофата съда .. каквото решиш ;д и нали там вадш някакъв символичен брой ... или пъкк .. като кошница такова,плно с малки неща,които да напомнят за ваши общи спомени... дз... ;д
Ohne dich kann ich nicht sein...
подари му някой ланец например с твоето име или с неговото
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Обожааавам да правя разни табла..... Предлагам ти да му направиш нещо, където събираш всички хубави моменти през тези сладки 2 годинки в едно... Измъкни всички ваши снимки, спомени, любими песни ,важни дати и ги съчетай в едно... Вземи един цветен картон, също става мн ефектно с черен картон и пишеш с Маркери-металик.... Сложи всички снимки, напиши цитати от разни песни и съвсем мънички детайли от първата среща и др хубави спомени... Нека всичко излезе от сърцето ти... Мисля, че и двамата ще бъдете щастливи!![]()
Първоначално написано от xXTOXiCXx
аз го направих на приятеля ми, но написах причините поради които го обичам
Имало едно време..
Най-добрата ми приятелка беше написла на листчета причини поради които обича приятеля си и беше пъхнала листчетата в балони. Напълнила стаята му с балоните и той като се прибрал почнали да ги пукат заедноБило е много забавно по думите й
. Ако дадеш в търсачката думите "подарък" и "годишнина" ще ти излязат много неща. Аз съм писала многократно какво съм подарявала на бившия ми и на повечето са им харесвали идеите (за да намериш моите постове напиши "podaruci" и "krust4e" така ще ти излязат най-бързо). Успех.
Точно за това с моя приятел се разбрахме да не си подаряваме подаръци, когато нямаме муза. Дори да има повод. По - добре без повод, но с чувство.
Та по темата, аз съм подарявала за първата ни годишнина кутийка пълна със цветни листчета. На всяко листче пишеше нещо, което съм си помисляла за него. Бяха 365. Един вид гаранция, че ще бъда с него до следващата ни годишнина. Забавно беше, когато трябваше да отвори последното листче и на него пишеше "Бла бла бла бла бла .."![]()
Измисли нещо весело, полезно и сантиментално. Все пак това е вашия ден. Някое пухкаво животинче също би било сладък подарък. Хамстер, морско свинче, декоративно зайче, котенце.
Това с балоните е страхотно! Браво на момичето! Само, че аз няма как да го изпълня, защото живеем в различни населени места и отделно се виждаме на трето, където има апартамент.Сложна работа.
Ако можех бих поръсила и с листенца от рози, и свещи бих наредила, и някакви шоколадови бонбонки ...
Освен, ако не го накарам да иде до някъде, а аз да остана и за бързо да спретна всичко. То така малко се губи ефекта, но друг вариант няма.
Представям си се - вадя една помпа и почвам да надувам балоните за отрицателно време.
![]()
Ох, идеята е супер, обаче той трудно ще се навие да отиде някъде без мен и то за по-дълго време. Трябва да измисля нещо.
Прати го да ти купи хапчета за глава по възможност късно вечерДокато той търси отворена аптека ще подготвиш изненадата
. Една позната направи следното за рожденния ден на приятеля си. Прати го с един дълъг списък да пазарува (уж защото е нямало време да отиде тя пък нещата й трябват за другия ден) и докато го нямаше украси целия апартамент и дойдоха гостите които беше поканила. Той милия се прибира с торбите нищо не подозиращ и се шашна! Няма такава изненада ти казвам
. Много добре се получи.
Все ще измисля нещо.
За нещастие това с аптеката няма да мине, защото градът е малък и няма денонощни. Освен да го пратя до магазина.
А бе ще го измисля. Благодаря за идеите!![]()
Имате ли идея къде в Търново мога да намеря балони във формата на сърце?
Мамка му! И ние след 5 дена правим 2 години![]()
Аз също нищо не мога да измисля. Това с бележките го правих миналата година. Тази не знам . Мислех си за някаква гривна нещо с имена ама не мога да го доизмисля.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
http://teniski.be/ Разгледай сайта може да направиш доста интересни подаръци от там
Тениски и облекла
футболни тениски
за влюбени
стикери
пъзели
значки
подложки за мишка
чаши със снимки
ключодържатели
чинии
възглавници
рамки за бюро
Балони във формата на сърце можеш да намерив в магазините "Всичко по 1 лев",детските магазини,в по-големите цветарски магазини също има ...
Lyubeto аз на моя за 1-та година мисля да му подаря кристал с наша снимка като този ,но с по-различна форма![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
нова приятелка, положителен тест за бременност, все ще измислиш нещо.![]()
Интимна прическа с неговата буква, някоя изпълнена сексуална фантазия, любовно стихотворение, ключодържател с ваша снимка, на която ти си полу-гола?
all day... all night... what the fuck?!
Ние се скарахме, така че вече не ми пука за никакъв празник! Благодаря ви за идеите. Може да триете темата.
Чакай бе, момиче, къде си тръгнала с лека ръка да казваш "ние се скарахме, нищо няма значение"... 2 години са адски много време! Кажи поне какво стана!
Какво да става - редовни номера.
По-скоро "празнувам" 2 години,че съм успяла да го изтърпя. Глупачка!![]()
Мисля,че говориш така,защото си нервна.Това са 2 години все пак и не може просто ей така,с лека ръка,да кажеш "не ми пука вече"![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Брей, голяма драма. Хората си зарязват семействата след 20 години брак, вие за 2 години се шашкате.
И все пак, и аз си мисля, че си афектирана. Все пак, ако нещата са окончателни - честито!![]()
Ами какво да кажа - да си изливам душата ли сега?
Накратко - за него този ден не е нищо особено. Ден като ден, като понеделник, като вторник, като сряда ...
Отделно - имам изпити, а на него не му пука особено какво съм направила на тях. След всеки взет изпит аз съм ядосана, а не радостна. Няма с кого да споделя.
Вкарва се в някакви филми, които сам си измисля и после ме обвинява в тях.
Изобщо - аз съм глупчаката тук и си пропилявам живота с него. вместо да живея спокойно и да се радвам на случавщото се.
Писала съм теми във форума относно проблемната ми връзка. Явно съм луда, за да съм с него 2 години.
... А така се вълнувах за тази годишнина. Щом за него тя не значи, колкото и за мен - майната й!
Извинявай, ама няма как да го интересуват изпитите ти, при положение, че той изобщо не е на тая вълна, не е минавал през подобно нещо, няма си и на идея какво напрежение е. Ако ти не се радваш на успехите си, няма кой друг. Вечно ще се намери някой да не те дооцени и да ти вгорчи настроението, кофти е, когато това е собствения ти приятел. Важното е да не се ядосваш за такива глупости.
Знам, че трябва да се радвам, че съм успяла, но когато няма кой да се радва с теб за какво изобщо го правиш? Какво от това, че не е минавал през това, толкова ли е трудно да се зарадва на успехите на половинката си? За мен не са глупости! До сега на нито един изпит не се е зарадвал с мен, само ме е ядосвал и вбесявал за какво ли не, а към момента съм минала през 15-20 изпита. И всичките пъти едно и също, няма как да не се обидя и разстроя! Той си мисли, че ми е лесно - забивам глава в учебника и не я надигам 1 седмица!
Още повече, че и годишнината ни не значи нищо за него.
Просто не ми се живее вече. В нито едно нещо не намирам положителното и не се радвам на нищо. Няма я радостта от малкото, няма никаква радост, нищо няма. А аз съм тръгнала подаръци и изненади да правя.
Господи, на почти на 21 години съм и постоянно се подценявам, нямам вяра с себе си, отчаяна съм, нямам желание за нищо. Нямам накакво самочувстие вече, смятам, че нищо не мога да постигна и че не съм способна на нищо. Преди не бях такава глупачка! Имам нужда от подкрепа и рабиране!
Ти за другите ли го правиш? Знам какво е да се чувстваш недооценена, да нямаш подкрепа, обаче пък в крайна сметка не живееш за другите, а за себе си. Вечно ще се намери някой кисел комплексиран човечец, който да се опитва да ти вгорчи радостта, заради максимата "не е важно на мен да ми е добре, а на теб да ти е зле". И какво от това? Честно, ако всеки път търсиш някой, който да се радва за успехите ти, ще останеш разочарована. Дори и когато намериш, пак няма да е същото. Защото единствено и само ти можеш да се оцениш, понеже знаеш колко труд си положила и колко си жертвала за това, да си най-добрата.
Не е въпросът в гаджето, в приятелите, в семейството. Всичко е до нагласа. Хубаво, ще намериш кой да те подкрепя, ама ако си с ниско самочувствие и нямаш елементарно уважение към себе си, всичко това ще е временно, ще се чувстваш щастлива за някакъв кратък период от време. Трябва да се научиш да оцеляваш сама. И радостта от най-малките неща няма да дойде, като стоиш и мрънкаш. Нагърбвай се с работа, излизай, забавлявай се, радвай се на собствените си успехи. Плодовете на положен тежък труд са най-сладки. И да, звуча като някоя статия от Космополитън, толкова е захаросано, но да речем, че така ми дойде отвътре.