- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за годишнина
Тази тема я обърнах на душевни излияния...
Не го правя за другите,но поне човекът, който твърди, че ме обича може да прояви поне някакъв интерес. Аз се радвам на успехите му, дори и да не съм минавала през такива неща като него.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
И ясно ми е, че всичко си е за мен и аз го правя,за да постигна нещо, но в крайна сметка, ако човекът до теб не го интересува какво правиш ... защо е с теб? Гадно е! Все едно искам някой човек на улицата да ми се зарадва, че съм напарвила еди-какво си. Знам, че всеки сам оценява истински нещата, които сам е постигнал, но е по-приятно когато знаеш, че на някой му пука за теб. Поне да каже "Браво, радвам се за теб!" - не е трудно!
А това, което написах по-горе "Постоянно се подценявам, нямам вяра в себе си, отчаяна съм, нямам желание за нищо. Нямам накакво самочувстие вече, смятам, че нищо не мога да постигна и че не съм способна на нищо." го мисля, когато имам проблеми с него ( а това не е никак рядко) или когато съм сама. По-принцип вярвам, че мога да се справя с всичко, но тези моменти, когато се чувствам наистина сама, ме карат да пропадам.
...Ако бях на мястото на приятеля ти да съм ти била шута.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Какво те кара да мислиш така?
Напомня ми на мойта история с бившия ми само дето бяхме 2 години и половина заедно и бях ученичка. Последните ни месеци заедно бяха точно както ти описваш нещата в твоята връзка. Един ден след като за пореден път ми показа колко е незаинтересован от всичко което се случва с мен му казах "Не мога да бъда с теб повече. Исках да ти обясня и причините ей така от уважение но явно не те интересува. Мерси за хубавото време. Чао." след което излязох от колата и си се прибрах (той само ме гледаше окорено и не знаеше какво да каже защото не очакваше такова нещо от мен). Не го чух и видях повече. Не отговарях на смс-и и обаждания защото знаех че ако се видим или чуем пак ще се съберем (обичах го все пак) но бях решила че обичам себе си повече. Мисли добре какво искаш и какво заслужаваш. Успех.
Малко преди да сложа край на връзката си /за протокола почти 4 години/, бях в подобна ситуация. Не си хаби нервите. Не искам да те отчайвам и огорчавам, но се вземи в ръце, премисли дали искаш такъв човек и действай според това, което си решила.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Точно моите мисли преди 6-7 години. Направо не ми се живееше - сама, подценявана, без близки приятели, без цел в живота. Сестра ми тъкмо се беше омъжила и за първи път от 18 години се разделях с нея. Най-тежките моменти в живота ми. Пълна дупка и депресия."Постоянно се подценявам, нямам вяра в себе си, отчаяна съм, нямам желание за нищо. Нямам никакво самочувствие вече, смятам, че нищо не мога да постигна и че не съм способна на нищо."
Сега съм дипломиран магистър и отличник на факултета, с 2 висши образования и 3 специалности, докторант. В личен план съм с любим човек, с който мисля да прекарам живота си, обичана, обгрижвана и ценена. Имам повече цели и мечти, отколкото мога да реализирам. Начертала съм си пътеката. Стига с този песимизъм. Винаги има за какво да се живее. Просто обаче не ти е писано да живееш с този мъж, с който си сега. Реши се и прекрати връзка, която видимо не те прави щастлива. Обърни се към нещо друго - образование, семейство, приятели и скоро ще откриеш своя път.
Колкото до изпитите ще ти кажа, че и половинката ми се е държал така, но защото беше свикнал на 6-тици и не му правеха впечатление. Нещата се промениха едва през магистратурата ми и то на защитата, защото знаеше колко ми е важна отличната оценка. На докторантските изпити беше с мен на устния и през целия ден на чуждия език и почувствах голяма съпричастност и подкрепа. Без него щях да се срина психически. И се зарадва естествено. Все пак само 3 момичета в целия ВУЗ бяхме приети. Просто може би му е трудно да оцени какво точно правиш, докато не дойде на твоята. Аз да речем винаги се радвам на неговите успехи, защото знам че учи и работи и не му стига времето. Той казваше - ти по цял ден само учиш - много ясно, че ще имаш 6. Но като почнах и аз да съвместявам и двете....видя, че се справям, макар и да изнемогвам, и го оцени повече.
Я синтезирайте в 2 изречения какво било?
Че гледам някакви чаршафчета. А темата е за подарък... каква всъщност е идеята и въпроса на авторката?
Кво като са 2 години? Ми ако са 4? 5? 10?
Времето прекарано с ададен човек не е толкова важно колкото това КАКВО правите заедно.
Айде.. синтезирайте да видя за какво иде реч.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Влади, скарали са се и са се разделили. Той не я подкрепя и не се радва на успехите й. За него годишнината им е ден като всеки друг. Заради неговото отношение тя се подценява и губи вярата в себе си и самочувствието си. Тя е студентка а той работи. Това е с 2 думи.
Ахааа и тя е изкарала 2 години с него, защото....![]()
По принцип това лесно е можело да се преодолее, щото.. ситуацията не от вчера, все пак за 2 години на нея би трябвало да и е станало ясно че той не зачита годишнините и датите. И че.. не е емоционално на едно ниво с нея.
Това се разбира още в първите... айде не седмици, ама месец - два.
Ей тогава е бил момента.
А сега... квото и да направим - файда няма. Щото... девойката е съсипана.
Ясно е че тя има нужда да бъде окуражавана и да и се показва че това което прави има значение и се оценява от половинката и. което не е лошо, стига и човека до нея да мисли същото.
Това е класически пример за споделеност в най-чист вид. И един вид допълване.
Лошото е че авторката е имала измамната надежда че той ще се промени.
Хората не се променят. Променят се само обстоятелствата около тях.
Авторке - някакви въпроси имаш ли към нас?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всъщност не сме се разделяли, скарахме се. Сдобрихме се и си изкарахме много добре днес, но... до кога ли.
Трийте, че стана манджа с грозде.
Ето моята идея:
Може да вземеш 2 колиета (било то сребърни или златни) и 1 сърце от тип-а които се разделят на 2 части , със или без надпис ти ще прецениш вече. И ако е с надпис може да го занесеш на златар да направи на всяка половинка от сърцето вашите буквички и всеки от вас , да носи буквичката на другия.
Аз подарих на приятелката ми такъв подарк и много се зарадва.
Ако ти харесва идеята пробвай !![]()
Благодаря, но вече мина деня.
Запалих 10 свещички (от чаените) по пода, украсих леглото с листа от рози и много сърчица. И ... му хареса!Беше стъписан... Чак се притесни и забрави за секса.
![]()
bad idia babyПървоначално написано от awerw
![]()