- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- най-странното име
Педал и Кюфлек са най-епичните, които съм чувал май.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
и все пак, най-якото има си остава Ташко!!![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Мене щяха да ме нарекат Гена-Николай, ако не бяха двамата ми дядовци... Иначе оттам си правя асоциации с крокодила Гена... пфт, разминах се, слава на Бога...
Колежка на баба ми носеше звучното име Ябълка,като на младини се беше омъжила за човек с фамилия Крушков xDD дядо ми пък ми беше разказвал за негов приятел от казармата-Зайко Вълков Лисичков от село МечкаD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Фифилота - една съученичка
Кумбамба
Накарид - женско име.
Калоян - не е странон, но звучи гейски и е тъпо![]()
Виличка .. една от класа .. ;D
Виличка , къде е ударението?
Калоян - не е странон, но звучи гейски и е тъпо
и пак казвам, форума е полудял...
какво му е тъпото?! кое му е гейското?! ти си тъп.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...BE%D1%8F%D0%BD
ето прочети малко, да се обнови мозъчната клетка..
Тервел не е странно име - ако сте внимавали в уроците по история, щяхте да знаете. Да, старо е, но все пак не е странно.
Евлоги и Калоян също не са странни имена, нито тъпи. Даже, са много красиви.
Чавдар също е хубаво име - не знам защо някои по-напред беше написал, че е странно. -.-
В следващия момент ще напишете, че Володя и Евгени (макар и руски имена) са странни (и тъпи). Ама това с Гучи и Версаче :Д
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 01-19-2012 на 19:40
^И на мен Евгени страшно много ми харесва.
А иначе баща ми се казва Володя - на галенo Вова![]()
Не, не е руснак (но говори руски). Името е руско и старо, което се е срещало по-често по негово време (1960 +).![]()
Това е един много интересен начин да покажеш на детето си, колко точно го обичаш.
По новините бяха давали ВерсачИ, Долчи и Габана...
I'm beautiful in my way....
^Да бе, гледах ги някакви цигани бяха. Ужас, ами ако мен и брат близнака ми ни бяха кръстили така?
Щяхме да се самоубием.
Иначе Събка някои беше пуснал като странно име. Не е странно, просто е старо + има го в повестта на Иван Вазов "Немили Недраги"
Някои родители изпитват особен порив към творчество, когато тръгнат да избират име на детето си.
Защо пък да не кръстя дъщеря си - Металика
Или защо не пробваме с цялата азбука-едно момиче, на което за по-кратко му викат Азбука. Причината – родителите й са й дали 26 имена, по едно с всяка буква от английската азбука. Това се е случило около началото на 20 век, а името на жената било Анна Берта Сесилия Диана Емили Фани Гертруд Хипатия Инес Джейн Кейт Луиз Мод Нора Офелия Прудънс Куинс Ребека Сара Тереза Юлисис Винъс Уинифред Ксенофон Йети Зино Пепър (Пепър е фамилията). На кратко, Алфабет Пепър.
Или пък-Пътю Пътев
А това го бях чула в едно предаване - Грудка Кецова (може би е кръстена на баба си Луковичка Маратонкова)
И това си истински имена, като изключим това последното в скобите.
I'm beautiful in my way....
^Знаех си, че съм объркала - и на мен ми е един от любимите романи + Събка е ученичката, там в школата. Много съм зле.![]()
Аз лично не познавам хора с странни имена(или поне немога да се сетя)но баща ми ми е разказвал за некви дето се казвали Соломон и Лимончо
Пелагия-съученичка на майка ми;Кера-една баба;Желка-една позната..аз мн други знам но сега не се сещам...