- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- най-странното име
Баба ми се казва Петранка, съседката и- Витка
А един учител на баща ми се казва Вълчан Чилингиров. Много внушителен човек със също толкова внушително име.
Плумка,Бистрашка ..
Женско съм ;]
Сега се сещам само за едно!
Мама онзи ден ми разправяше, че баба ми имала някаква дружка, която се казвала Дружка! ;d
аз не знам дали говорим само за български имена за това ще споделя.Имам двама приятели от ЮАР, които се казват Callum и Dru...помня, че когато се запознах с Callum сигурно 10 пъти ми повтори как се казва преди да ми го напише, защото аз не проумявах...после ми каза че значело нещо на техен диалект...иначе една съученичка ми е казвала как в миналото й училище една от чистачките се казвала Телефонка!
Запрян, Братан, Косара, Беатрис.. А някой може ли да ми каже що за име е Симон?? ;дд
Цонка за жена.
Както и Парашкева,но доколкото знам е доста старо и рядко срещано.
Естири то на момиче..
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
Канди , Делчо , Ленко , Дочкопознавам хора с тези имена
=] Момче
Сеиба. Петромир. За тези се сещам сега.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Вениамин
Снежанка (така се казва баба ми)
и за други не се сещам в момента
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Дудулинка Трендафилова
Лъжица (wtf етаги името)
Касетка
ако се сетя ще пиша![]()
Имах един съученик в 6ти клас казва се Ташко. Ташко Иванов Ташев. Горкия скапваха го от бъзик.
maDamn
- Вецко Иванов Вецин ( съсед )
- Паспалинка ( приятелка на баба )
- Федияна ( приятелка , кръстена на баща си Федя )
- Бахар ( на една циганка детето , имаше една от " Перла " така се казваше )
![]()
![]()
![]()
на един приятел майка му се казва Малинка хD Друг фр се казва Видов, а майка му- ягодина
Ем една съседка се казва Елка
Малле как се подиграваме на бедните хорица![]()
Ефросина се сещам аз.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5