- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- най-странното име
Чудомира..Спасиана...Медиан ...Запрян...Йолитка...др които познавам несе сещам![]()
Лимон и Есенция Генови (преподаватели - баща и дъщеря)![]()
Ягода Вампирска ..![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Шильо![]()
Наскоро четох, че някакъв египтянин си кръстил детето Фейсбук.Edit: Ето и линк с повече информация - http://www.dnes.bg/world/2011/02/21/...acebook.111789
Има един от съседния клас, който се казва ГосподинА баба ми се казва Параскева..Има един от класа ми който се казва Щерян и ми е много смешно т'ва име.Или един познат се казва Винченцо
![]()
![]()
В детската градина имаше едно момиче,което се казваше Анна Марина Мария Мариелаголям смях беше
Сега се сещам само за Седония,Анна-Мария-Мариелка,Калоянка.
От последното ми става мн. смешно...![]()
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Артемида![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
музум![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Вентилатор. Викат му ВениБях чел преди време за това име в интернет, ама си мислех, че е само бъзик
Не знам колко жесток трябва да си, за да си кръстиш детето така
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Гълъб ;д
Фатмагюл(съученичка)...![]()
в нашто даскало има много ама не искам да обидя никой за това няма да ги казвам![]()
![]()
![]()
I understand. I just don`t care !:P
по-добре Кортеза от колкото КуртезаПървоначално написано от vilityyy96
![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Може би
Гризелда![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз хора със странни имена не познавам...или поне не се сещам за такива
![]()
awerw♥