- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- най-странното име
Ами моя пралеля се казва Маруда и един от даскало се казва чилпо.....![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
една комшийка се казва Господинка
личната ми лекарка - Петранка
един съученик - Евлоги
една приятелка на сестра ми - Неше
за друг не се сещам сегаа![]()
има един от Бургас се казва Похлодко Вожтеч![]()
![]()
![]()
Една приятелка се казва Паскалина. Много често й се подиграват и като бяхме малки ни беше малко срам да я викаме под прозореца и я нарекохме Поли![]()
Е ,сега ни е благодарна
![]()
Знам и една Филаделфия и една Верея.
Иначе скоро четох една статия за странните имена в България. От сорта на Касиерка ,Мида , Лопатка![]()
И да не забравя близнаците Гучи и ВерсачиНаказание за децата
![]()
![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Тервел...
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Мама имаше една приятелка Лимонка, познаваше една Гугутка, която я има в долния списък, а една г-жа се казва Целияна.
ИИ списък http://slackpack.net/files/istinski_imena.jpg
баба ми се казва Малинка ;dd Като малка имах приятелка коят се казваше Сълзица (не ми се струва чак толкова странно името) На една жена фамилията и е Праскова (накарах я да ми покаже личната си карта, защото не вярвах)
Бригадиргоркото дете
Най-добрата ми приятелка имаше приятел дето се казваше Акиф ;d;d
Гълабинка - съседка
Севда - бившата ми учителка по математика
Наца - ходих на уроци по математика при нея ;d
Ми.. май е това
Последно редактирано от whitebunny : 12-12-2011 на 11:04
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Чайка Бележкова тя беше адвокат имаше офис във центара на София
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хора, много неудобно ми стана преди няколко седмици, просто...
Стана въпрос за презимето на една приятелка, Динева. И аз се обадих "Как се казва баща ти?", а тя отговори, че се казва Диньо. Не знам просто...защо така ме напуши на смях, не можех да се сдържа ,изхилих се,с всички сили опитах просто...да млъкна,но ...И за да направя ситуацията още по-готина, се опитах да замажа положението с: "И как му викате на галено?" :Х
Умрях от срам, обаче не можах да се сдържа! Не знам кое точно ми се стори толкова смешно. Чувала съм къде-къде по-фрапиращи имена...
Everything changes, but beauty remains ...
Латинка и Гълабина - съседки
Люца
Жулиен
Господин
Мата
Хава
Мюмюн
А също така имам и фейсбука на един дет се казва Сигобара Иготочи![]()
Дуди викаме на галено на една приятелка, която същност се казва Даяна .. не знам от къде ни дойде това Дуди още като бяхме малки и така си остана
имам учителка Гълъбинка
момиче от съседния клас Ташимира (на дядо си Ташко и баба си Мира)
и разни имена , които не са толкова фрапиращи, но в превод са безсмислени мисля .. като Су (вода) , Топрак (почва) , Зехтин etc ..![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Имам една приятелка Симона, която иска да и викаме Симе![]()
![]()
Косара xD xD xD Познавам едно хлапе, 3-ти клас е и се казва така ;дд Какви родители има само ;дд
Мацка, Марюся, Тервел, Севдалина, Малина, МИНЮНКА ?? :d
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Онзи ден попаднах някаде из интернет на една жена, която се казваше Загорка, а иначе съм чувал и Салфетка ;Д