- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 месеца
След няколко дни с гаджето ми ще направим 2 месецаа аз не знам как да го изненадам
![]()
![]()
Моля ви дайте някакви предложения!!
Мерси предварително![]()
There was a moment in my life when I really wanted to kill myself.And there was one other moment when I was close to that...But even in my most jaded times,I had some hope.
Цвете...
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Да можеНо цветята не са ли за момичетата?Така де...има шанс и това да е.
![]()
![]()
There was a moment in my life when I really wanted to kill myself.And there was one other moment when I was close to that...But even in my most jaded times,I had some hope.
Е изненадай го с нещо малко. Едва ли ще очаква кой знае какви подаръци и може да му стане неудобно. Аз на моя любим като правихме 2 месеца му подарих нещо детско..не е играчка не знам и аз как да го кажа.. В едно шишенце има една жаба, налива се вода и обвивката на жаба се разпада и се появава принц(от детски магазин го взех за 2-3 евро). Ние все си говорехме че е още жаба ама ще стане принц скоро та подаръка много пасваше
. Той на мен цветя ми подари (макар че не очаквах да се е сетил). Една приятелка пък подари на нейното гадже киндер сюрприз защото много обича
. Ей така нещо мъничко и символично му дай колкото да покажеш че си се сетила. Все пак 2 месеца нищо не са...Нито е половин годишнина, нито пък цяла..
![]()
с една целувка и 'мило,честити ни два месеца'.. макар, че аз вече не помня как го изненадах.. ;D
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Мерси многоСега вече знам,че не трябва да е нещо голямо,а нещо значимо
![]()
не е важен подаръка..важен е жеста ;pПървоначално написано от XxMidnightxX
и начина по, който е поднесено и малкото, което си купил - например една бонбона ;D
]][[
![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Някой път не е важен подаръка,а самия жест.
Няма значение какво ще,важното е да е от сърце.
OMFG! За мен най-голямата изненада ще е да направим 2 месеца с гажето ми и това ще е най-големия подарък за мен! Друг е въпросът, че решихме да не отбелязваме тези сънтиментални глупости. Аи за какво трябва да се изненадвате? Какъв е смисълът? Да му подаряваш неща, които ще си сабира в тях иии накрая дори няма да помни кой подарък, за кой месец е.(да не говорим, че като скъсате (все пак е трудно да се стигне до брак), той ще се сеща за тези неща просто с мисълта: това ми го даде една бивша като правихме не знам си колко месеца... или дори ще ги изхвърли! Ако се обичате наистина, материалното не е от никакво значение! Например гаджето ми (което хпр много обичам в момента) ми подари някакъв подарък или нещо от сорта по какъвто и да е повод (дори РД), ще ми стане страшно неудобно!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
аз като направихме 2 месеца ,направих кличе на нас двамата и му го пратих после :P той много се зарадвано ако искаш му купи нещо малко ,но от сърце
![]()
За 2 месеца не се филмирай толкова . . . показвай му какво значи за теб всеки ден с действия не с подаръци![]()
Днес с моя правим 6 месеца и нищо не съм му взела,а ти ми говориш за подарък за 2 месеца?!![]()
Не ги разбирам тези нещаЕ и аз като бях малка подарявах на тогавашния си приятел по нещо всеки месец (защото и той го правеше) ама сега ми се струва малко глупаво
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ние нищо не сме си подарявали за годишнини времето минава толкова неусетно когато сме заедно ... аз лично като вляза в магазина и като видя нещо малко и сладко и ми напомни за него му го купувам без повод, а за РД, коледа никога нз какво да му купя, но просто оставям идеята сама да си дойте и се получаваа за такива дати като кога сме се рапознали кога сме си писали първа целувка и т.н. просто му се обаждам и му казвам "слънчице, знаеш ли, че преди .... /период от време/ на тази дата се случи" и той винаги чаровно се засмива и се разчуства как помня такива детайли и после ми честити датата. Аз ти предлагам за 2 месеца нищо да не му подаряваш, по-скоро купи един огромен шоколад милка и кажи нещо мило и си изяжте шоколада заедно като символ на сладките 2 месеца заедно ... нз аз съм по символичните жестове за мен лично имат по-голямо значение
Успех и да кажеш какво си измислила
![]()
Купи му някоя плюшена играчка или сърце което казва Обичам те
Т'ва е сладко.Аз съм правила наш общ албум /с твърди корици/ и отдолу спомени под всяка снимка.И също видео клип и след това съм му го пращала.Първоначално написано от razores