- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Така....
...
еми доста е съмнително най-добре приеми пък ако стане нещо тегли и майна![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ами аз вече приех да се помирим,за да видя какво ще стане...Но просто ми се струва много съмнително да трие една част от съобщенията,които е писала...Много ми е странно...Мисля,че крои нещо...Но два дена преди това,тя каза на сестрата на приятеля ми,че вече не го харесвала,не го искала и не се интересувала от него...Незнам,много е съмнителна тази работа...![]()
и на мен така ми се струва наеми детективПървоначално написано от Manik96
![]()
бзк седоста е съмнително наистина ама време
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Какво пък толкова може да ти крои? Вероятно иска всичко да почне някак отначало и затова трие. Защо ще й е да го прави, че на кого ще я показва тази безмислена хронология? Просто премахва онова, за което съжалява, така че да си върне думите, за които съжалява назад не само в преносен, но и в пряк смисъл.Глупаво е, но е много по-вероятно от колкото да е някакъв заговор срещу теб.
![]()
Ами тя изтри точно съобщенията,на които ясно ми се извинява...Другите ги остави...Затова си мисля,че крои нещо...![]()
Казах ви трябва детектив![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
Ами честно,това с детектива не е лоша идея![]()
![]()
така предлагам ти Юли "съседа ми" ще разбере веднага кво стаа мн нахално лапи е![]()
sapphire5![]()
Така ли...Прати ми го веднага,по пощата ако може...![]()
![]()
обаче е мръсен зима 10лв на час![]()
![]()
sapphire5![]()
Какво ще кажеш за това да я попиташ защо ги е изтрила. Любопитно ми е какво ще измъдри xd
Ее,нищо струва си за тази МИСТИЧНА ситуация...![]()
![]()
Ами мислех си да я питам,но незнам...Аз бях тръгнала да я питам,но тя излезе от скайп...Първоначално написано от Dragonflyelf
Еми питай. В крайна сметка от отговора й можеш доста да разбереш. Ако каже нещо наистина невинно, за да изчерпате веднага темата, значи наистина нещо крие... Наистина ми е любопитно!Първоначално написано от Manik96
п.с. не съм ли по-добра от този Юли >.>
е как Юли е дъ бестПървоначално написано от Dragonflyelf
![]()
sapphire5![]()
Ами като се засечем ще я питам... И на мен ми е много любопитно.Защото 1-во се извинява и като тръгна да става вече започна да трие съобщенията,в които ясно ми се извинява![]()
Точно за това си мисля,че крои нещо....
Венага събуди любопитсвото ми,което не се отказва докато не разбере какво е...
![]()
![]()
Той ако е дъ бест, аз съм дъ бест оф дъ бестс, драги. =]Първоначално написано от awerw
п.с. дръж ни в течение, момиче, това наистина е интересно!
Толкова е близко до акъла ... Изтрила ги е,защото не иска да се знае,че ти се е извинявала.Най-вероятно след време ще пусне слух,че си се страхувала от нея и за това си поискала да се сдобрите или нещо подобно - типично лапешко поведение![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Може да е много горделива и да я е срам, че се извинява. Презастрахова се ти да не копираш разговора и да го покажеш на някого. Поне аз така мисля.
Имай си все пак едно на ум.
Вероятно не приема факта ,че и се извиняваш и за това ги е изтрила понеже не може да ги гледа![]()
Иначе съм съгласен и с мнението на 3oPuTy
What if.. ?
и ти изтрий своите съобщения
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Вече ги изтрих...Стана ми интересно каква ще е нейната реакция,когато види,че и аз съм изтрила съобщениятаа...Първоначално написано от AutomatiC
![]()
а каква е причината поради която я имаш в скайп.
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..