- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Така....
Ами аз я нямах,но вчера ми се появи и ми пише,моля те приеми палномощното ми искам да ти кажа нещо важно и аз притех,а това важно нешо,което искаше да ми каже,беше да ми се извини...![]()
Ами попитай я. Ако беше в някакъв общ чат или в сайт подобен на Facebook може да ги е изтрила за да не ги гледат другите след това, но в хронологията на скайп...??? Може да е прекалено горда и да се притеснява да не го покажеш на някой, а може пък и да крои нещо. Но ако наистина крои, твърде късно си се сетила да си изтриеш хронологията, защото тя вече може да я е копирала. А може пък и да не иска някои, които и гледа скайпа например да го види.
не не няма вториПървоначално написано от Dragonflyelf
такова нахално кат него не си виждал
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ее... аз си мисля, че съм достатъчно нахална. >.>Първоначално написано от awerw
А какво стана? Пита ли я? как се развива историята? Според мен не е било нужно и ти да триеш съобщенията, но ти си знаеш...
аве не ми разправяй тоя ако ти го пусна в къщата щи влезе храната щи изяде напраоПървоначално написано от Dragonflyelf
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek