- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тъжно ми е..
Споделяй. Обичат те, затова им сподели, за да имаш тяхната подкрепа. И аз съм г/д в твоето положение. При мен има една разлика - държах се зле => ме "заеба" едното момиче и оттам цялата групичка.. т.е. в момента съм сама. Чуствам се ужасно, няма с кого да споделям (наистина няма, е , може би 1 момиче, но ... ) и да споделя никой не може да ми даде съвет, защото положението наистина е безизходно. В училище съм много зле, не защото съм тъпа, а защото не уча. Не знам и аз защо. Вече е късно и ще имам евентуално или засега 4 и 5 по всичко.. За мен това изобщо не е добре, като се има в предвит, че миналите години само 5 и 6 съм имааала. Наще няма да ми се карат, леко ще негодуват, че съм се отпуснала, но на мен ми е гадно. Всичко това някак си ми идва в повече и всяка вечер (почти всяка) рева. Неизбежно е, насъбира ми се и имам нужда да си го излея. Не знам какво да те посъветвам, защото този съвет малко или много ще помогне и на мен самата. Освен да споделяш и да допуснеш другите да ти помогнат, друго не мога да и кажа![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.