- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Значи моят проблем е , че имам малка пишка нз защо така , и съм на 14 години и нз някаде 6/7 см е . Тази година ще ходя на лагер и всички момчета се кефат, че ще и се отфори парашута нали ме разбирате и аз много се притеснявам защщото от моя клас има момчета които много са се развили и имат поголеми от моя .. И като малак съм имам проблеми с половия ми орган и съм обрязан нече съм турчин нищо подобно.Даже много мразя турците. Моля ми кажете си мнението или пък някакав савет
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...270298&start=0
По темата: Малък ти е това не е нормално на 14 години да е 6/7 смтова за парашута те разбирам напълно. Съветвам те да отидеш на уролог/хирург и да споделиш проблема си.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Освен с половия орган, знаеше ли, че имаш големи проблеми и с отсъствията от часовете по БЕЛ ?
It's too late...
Не знам дали е нормално или не,но пък всеки организъм е различен..Но пък и ти си само на 14 години - едва си навлизал в пуберитета,не знам - може и да се "оправи"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аве нз чувал съм и др момчета дет са обрязани и имат същия проблем наистина за годините ти е малка но да се надяваме че просто се развиваш по-бавно
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
нека съм груб, но ще питам сигурен ли си че не си го мериш докато ти е паднал?
Може да не познава друго положение...![]()
Представете си - 14см в "паднало", ами като се "вдигне"? Половин метър..![]()
![]()
![]()
На негово място това е най-малкия проблемПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Ти сигурен ли си че ти е надъвен и ти е 6-7 см? Възможно е да не си навлязал в пубертета...
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
мдамм, ако имаш брада и ти е 6-7 санта (по-скоро е 6 нали?) си доста прецакан. в такъв случай пробвай шантавите методи за уголемяване на КУРА и отложи отварянето на парашута тази годинаТи сигурен ли си че ти е надъвен и ти е 6-7 см? Възможно е да не си навлязал в пубертета...![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Избрал си много точен ник!
За отварянето на парашута, спокойно всички говорят!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Те и такива гущерченца не са срещат толкзо честоПървоначално написано от WeCouldBeTheSame
Мен ако питате пича се ебава с нас, или ако е истина ще е някво заболяване
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Вероятно е имал фимоза, а това надали се е отразило на растежа. Моят съвет, е да се консултираш първо с баща ти, а след това и с лекар. Относно "отварянето на парашута" - Спокойно, за всичко си има време, пък и е по-добре да изчакаш още поне 2г.
Абе може и да е късен пубертет! И все пак консултация с родителите и после със специалист!Първоначално написано от vaseto0o
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Стига.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last