бихте ли ми препоръчали игра искам нещо примерно с камион по града да правиш някви неща и да има камера която да е така че все едно си вътре в камиона аз играх евро трък но много обикаляне извън градовете има и то на далечни растояния и е скучно![]()
![]()
![]()
Може би ето... това!
П.С. - Малко е старичко, ама к`во да се прави... :P
@mitakavg ...
Играл ли си Hard Truck.. ? Мене лично преди години ме беше хванала здраво тая игрица..Първоначално написано от bonjovi
![]()
What if.. ?
Много е добра, и аз съм я цъкал. Бях се зарибил и играх една седмица нон стоп.Първоначално написано от mitakavg
![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
на мен от симулаторите с камиони най - ми харесва 18 wheels of steel: convoy ... старичка е ама ми е интересна все още (от 5-6 години я играя когато имам време за нея) разстоянията пак са големи но между доста градове пътищата са двулентови и е интереснокамионите може да се Upgrade-ват по подобен начин на NFS
и ако караш на ръчни скорости се стигат скорост от 150-155 км с ремаркето
и има камера от вътре
има мисии както и обикновена работа да пренасяш разни товари
![]()
Тая игра с волан е много добра !Първоначално написано от doomkillerr
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
+1Първоначално написано от mitakavg
![]()