.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: PC game

PC game

бихте ли ми препоръчали игра искам нещо примерно с камион по града да правиш някви неща и да има камера която да е така че все едно си вътре в камиона аз играх евро трък но много обикаляне извън градовете има и то на далечни растояния и е скучно

Euro Truck Simulator

Може би ето... това!

П.С. - Малко е старичко, ама к`во да се прави... :P

Re: PC game

@mitakavg ...
    Цитирай Първоначално написано от bonjovi
    аз играх евро трък но много обикаляне извън градовете има и то на далечни растояния и е скучно
    Играл ли си Hard Truck.. ? Мене лично преди години ме беше хванала здраво тая игрица..
    What if.. ?

Цитирай Първоначално написано от mitakavg
    Euro Truck Simulator
    Много е добра, и аз съм я цъкал. Бях се зарибил и играх една седмица нон стоп.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Супер фен
    на мен от симулаторите с камиони най - ми харесва 18 wheels of steel: convoy ... старичка е ама ми е интересна все още (от 5-6 години я играя когато имам време за нея) разстоянията пак са големи но между доста градове пътищата са двулентови и е интересно камионите може да се Upgrade-ват по подобен начин на NFS и ако караш на ръчни скорости се стигат скорост от 150-155 км с ремаркето и има камера от вътре има мисии както и обикновена работа да пренасяш разни товари

благодаря на всички особено на doomkiller

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Може би ето... това!

П.С. - Малко е старичко, ама к`во да се прави... :P
    Тая игра с волан е много добра !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от mitakavg
    Euro Truck Simulator
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си