- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- 2км почти 8 мин
Значи тичам ги и повечето пъти когато ги тичам ми се дохожда по голяма нужда но като спра и ми минава и сега пак така но много повече ми се доходи и спрях на последните 100м и като видях времето бях за 9 мин но ако бях си ги изтичал за 8 щеше да е и ако може и някой да ми каже що кат тичам повечето пъти ми се дохожда![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Няма проблем,няма проблем.Вържи си отстрани едно цукало и бъди рахат.
Като дойде нечистата сила и си на голям зор,въпросът е уреден.Хем ще бягаш по-спокойно и няма си толкова напрегнат![]()
аве не се ебавайте мн е гадно четох някви неща и пишат че може да са камъни в бъбреците
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Може я, като не ядеш месо и само се правиш....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
И на мен ми се случва. Ходи до тоалетна преди да излезеш да тренираш и ти е решен проблема.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не знам, може да ти се ходи, защото много се напрягаш в бяганетоНе виждам каква е връзката, но послушай съвета на <Chacho> и виж резултата... Успех, и не се предавай да спортуваш заради някакви простотии... Ако искаш начин винаги ще намериш. : )
+1Първоначално написано от DaemonBoy
така днес не ми беше така и добре беше пак 9 мин ама вчера бях отпочинал ии направо ракеткамай тряя през ден да ги бягам или през 2 че тогава имам повече сила
![]()
sapphire5![]()
аз 1 час преди да бягам ходя до кенеф и пак ме свива стомаха като бягам към 6-8 километра![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx