- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли нещо вярно ?!?!
Преди няколко месеца си говорих с приятелката ми .. какви презервативи използва и тем подобни.. приятелят ми е на 17 .. аз съм на 16.. но съвсем редовно си ползваме презервативи .. макар да сме вече от година и нещо заедно и да си имаме адски много доверие.. та приятелката ми каза че не ползвала презервативи.. защоотооо .. приятелят й и казал че неговата сперма неможела да се забременее от неяза бога той е на 14.. не на 5
не е възможно да има нещо вярно нали ..
![]()
- Чакам отговори : )
![]()
![]()
ОМГ....Немога да повярвам какви глупости се пишат тук...
Първоначално написано от FunnyBear
как ли![]()
![]()
![]()
сигурно ги дави в пържено олио
![]()
![]()
![]()
Леле,колко сте зле... и ти как може да задавш такива въпроси,след като правиш секс и се предполага,че трябва да сте поне малко осведомени за тези неща..
трябва да го питам ..Първоначално написано от FunnyBear
![]()
![]()
не, копеуе, щото късно е измислил презервативаПървоначално написано от FunnyBear
и все пак ако на някой не му изнася - Ctrl+W![]()
а аз си мислех,че другата причина е в китайското производство на кондомитеПървоначално написано от Tempest
![]()
Хах налъгал я е яко и сега си я мъндръса без презерватив![]()
![]()
Ама пък може да има някакво заболяване което да го прави стерилен![]()
баща му ако види кво пише по форумите ще му се иска той да беше стрелял с халосни ...
е това че я баламосва ми е ясно .. щото и и изневерява.. говоря и ама тя не ме чуваПървоначално написано от Sc0field
.. после тя ще си блъска главата че не ме е чула.. а .. за заболяване според мен няма.. просто я лъже..
![]()
Дали пък трябва да сте толкова сигурни, че е невъзможно? Ще кажа само, че при непълно съзряване(все пак има само 14 години и има вероятност да е така), при еякулация се отделя само простатна течност. Мислите ли, че от нея се забременява? Това е прозрачна течност, а не бяла.
В никакъв случай не искам да кажа, че е разумно приятелката да рискува така, защото не се знае в кой момент може да се появят "войници" и момичето да припищи на бременност...
Вариантът със заболяването вече го споменаха.
Леле тва е супер яка идея за момиче за което не ти пука, казваш й че си стерилен![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Абе може и да е вярно, но може и само да я лъже!
За най-сигурно си карай с презервативи и недей да се връзваш на думите на всеки втори!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Толкова сте изпростяли в този раздел,че просто няма накъде повече...
Дори в Кофата имат повече мозъчни клетки потребителите.
Ключ.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ахамм.. +1Първоначално написано от December
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Дада...тва просто не може да стане , освен ако не си стерилен и малкия се е сетил , че така може да я лъже ии сега се кефи на секс без през презарвативи , ама след месец сигурно ще пусне тема---"Кво да правя ако е бременна!?!?" Леле абе има ли толкова наивни момичета , не знам!!!...
![]()
Сперма от която да НЕ СЕ забременява
![]()
. Добре е.Тц-тц-тц-тц.
Хора много , Човеци малко !
"за бога той е на 14 не на 5" .. да много е голчм за секс вече![]()
както и да е,ами възможно е ако има някакви здравословни проблеми и ако знае за тях от лекарско мнение.... как го е преценил тва сам незнам![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Всъщност да възможно е кое и да е заболяване да е причинило стерилитет или просто да не е съзрял достатъчно-не умствено,а физически.В днешно време всички се силим да правим секс прекалено рано и това може да доведе то травми не само физически но и прихически.Да не говорим за болести предавани по полов път от честата смяна на партньори. Един съвет към по-малките (специално момичета) "Внимавайте с кого правите секс! И по-специално с кога за първи път правите секс.. Най-често тия неща се случват по купони и най-честият резоотат - НЕЖЕЛАНА БРЕМЕННОСТ!"![]()
![]()
не се подигравайте ве може да е стерилен![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek