.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Постоянно го сънувам.

Здравейте, преди известно време бившият ми скъса с мен и аз правих някакви опити да се съберем, но той категорично ме отряза... Обаче оттогава го сънувам почти всяка вечер.. Не съм го сънувала толкова, като бяхме заедно... И то сънувам, че се събираме и че сме по-щастливи и от началото на връзката ни.. Сега сутринта се успах, защото сънувах, че ми пише по скайп, стигнахме дори до "obicham te :*" и после го запознах с родата, бяхме на заведение.. Та... Аз наистина го обичам, искам го и тн, но все пак не ми е приятно да сънувам само това, да изглежда толкова реалистично и да знам, че няма никакъв шанс да стане в действителност? Мисълта ми тва въз основа на моите желания ли е? Ако спра да мисля за него, ще престана ли да го сънувам? Не мога така, така го желая още повече. :/
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Липсва ти любов. Подсъзнателно, чрез сънищата си, не можеш да избягаш от чувствата си. Времето ще те излекува...

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Оо и на мен ми се е случвало , ужасно е.
    Няма как да се отървеш от това.Може би ако просто се опиташ да спреш да мислиш за него (знам колко е трудно ама..) и сънищата ще намалеят.
    Прежали го вече.. Някой ден той ще те търси!

Голям фен
    Случвало ми се е.Това е, защото постоянно мислиш за него.След време ще мине.Както казаха по горе - Времето лекува.
    Хора много , Човеци малко !

Винаги съм го казвала и пак ще го кажа-Всичко е психика!
    Просто повярвай,че можеш да не мислиш за него..
    Не знам дали мислите ти в будно състояние са свързани със сънищата ти,щото аз не сънувам смао нещата з акоито си мисля примерно...
    Поне си помогни като спреш да мислиш за него..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ВРЕМЕ
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повтарящите сънища са следствие от належащ проблем, и се повтарят докато на мериш решение на проблема.В твоя случай си се вглабила в мисли за пичагата.За т'ва се разсейвай, прави няк'ви неща, които ти доставят удоволствие и общо взето си запълвай времето, така че да нямаш време да си мислиш за драмите.

cool story, bro

И аз съм преживявал това, ужасяващо е.

Времето донякъде помага, донякъде и отнема. Малко по малко ще свикнеш с липсата може би, бавно ще се поизправиш на крака и ще започнеш да правиш неща, които поне на базисно ниво да те разсейват.

Много пробити същества сме, прекалено много тъга ни е заложена..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Сънуваш го, защото мислиш за него.
    Просто излизай, забавлявай се, запознай се с нови хора флиртувай .. ще го забравиш

Питаш ни как да махнем сънищата ти от главата ти..?

Не мисли за него...То това вашето вече за теб е фикс идея....
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Играта на подсъзнанието..Мислиш много за него и това се отразява в съня ти..Спри да мислиш за бившия ти..Гледай напред..Живота продължава
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Имаш късмет, че не го сънуваш как се прегръща и целува с други момичета и как те пренебрегва заради тях.. аз преди няколко седмици сънувах такива сънища за моя и то почти всяка вечер. На сутринта ми беше отвратително и едва се отърсвах от съня...
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Имаш късмет, че не го сънуваш как се прегръща и целува с други момичета и как те пренебрегва заради тях.. аз преди няколко седмици сънувах такива сънища за моя и то почти всяка вечер. На сутринта ми беше отвратително и едва се отърсвах от съня...
    Ами, аз с него не говоря, защото като съм се опитвала ме обижда, обаче имам чувството, че си няма приятелка и затова може би сънувам, че сме заедно пак... Това не знам дали значи, че има чувства още към мен, доста силно се съмнявам.

Иначе... мерси много за съветите, много сте мили.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

time heals ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ем аз кво да кажа,като всяка вечер сънувам различни и накрая за малко не си изтървам рейса
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Липсва ти любов. Подсъзнателно, чрез сънищата си, не можеш да избягаш от чувствата си. Времето ще те излекува...
    +1.. успех от мен
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

И аз имам такъв проблем и макар да е малко по-различно ,те разбирам . По цял ден мислиш за него ,а вечерта сънуваш ,че всичко е както преди и че те моли всичко да е както преди .. Аз също не съм открила начин да спра да го сънувам ,но просто се старай да мислиш максимално малко за него .. запознай се с нови хора ..и бъди силна !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си