- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да се отдам на пиятеля си
бъди себе си...не прави неща,които не ти харесва..другото само ще си дойде![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
госпожицата преди мен е права , определено знае как да предразполага хората![]()
One 4 the money , two 4 the show
Сякаш има достатъчно мнения. Няма нужда и аз да се включвам
Schhh! Hear the silence...
Ако не искаш да минаваш към секс малко орална любов 100% ще дойде много добре и на 2мата .. =)
Отпусни се бе момиче!
Все пак си на 18,какво те спира толкова?
Ако ти харесва и си сигурна,че той е човека защо да не му се отдадеш?
Пуснаш Тони Стораро за фон ... обличаш пеньоар ... отваряш буркан туршия ... магията на момента ще свърши останалото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма време други ден ще се видим
![]()
![]()
ии не знаммм
![]()
![]()
Вие какво бихте позволили на приятеля си......като махнем това всичко...
Ако може изброите -и ако ви лиже -къде по точно,като исклучим инт,части.![]()
Отпусни се, и му се отдаи напълно.Няма страшно,остави се в ръцете му ..![]()
аз не питам за секс...
а за това какво позволявате да прави приятеля ви,като исключим тва всичко..избройте
И къде му позволявате да ви лиже![]()
![]()
Позволявам му да ме лиже ,където на мен ми е приятно. ПО вратът на-обичам.![]()
и аз така ,но той вече не го прави също и по ушето![]()
искам ама няма
![]()
Сега ще споделя преди 2 мес.когато ми беше на гости,нещо му беше станло-май се беше въбудил иииииииииииии започна да ме целува по гърдите и нали се сещате захапа зърното на едната гърда и така стисна и аз му викам нее чак така де,й тои започна другата но добре че не стиска там,иначе ми харесва като ме пипа отдолу ,а в началото тои ми хващаше ръката и си я слагаше на оная работа![]()
и на мен ми стана навик- и като сме сами винаги го пипам там
![]()
в това няма нищо лошо нали,даже от много време ми се иска да вдигна блузката и да го целунна по корема
![]()
но някак си ме е срам
![]()
а
много ми се иска и да го захапя по ушето ..но незнам как става-нека някоя от вас ми обясни ..моля![]()
ОМГ и това го пише човек който прави сексПървоначално написано от gigiii
![]()
какво толкова-споделям![]()
Няма лошо не казвам да не споделяш ама онази "пъпчица" за която говориш се нарича зърноПървоначално написано от gigiii
![]()
да де зърно..извинявам се![]()
![]()
ама просто от сега го мисля...
Обяснете ка се целува охото де![]()
![]()
И понеже искам моя да се възбуди много-искам да го целувам по тялото(корема,гърдите)и тва ее...ебз надолу,също и да го лижапо коремчето ама незнам как да започна![]()
Ами доста възбуждащо е да си сложиш езика в ухото му и след това да захапиш леко долната част на ухото(не го целвай в ухото гадно е) а щом искаш да му лижеш и целуваш тялото предложи му да го намажеш със сметана(банално е но сяко момче би се надървило при такова предложение)намажи го по тялото и след това започни да си плъзгаш нежно езика по тялото му (тръгни от горе надолу)и от време навреме му прави леки смучки от там откадето минаваш,след това се намажи там кадето искаш той да те лиже(колкото по агресивна си толкова повече ще е възбуден той)
Е тва с сметаната няма да стане никога![]()
![]()
![]()
той ми беше написал-кога ще се видим?
нали беше казала,че си щяла да идваш,над тва се замислям.....що го каза така![]()
Ъх,видя ли подобна тема,все едно си виждам червата.
Ако искаш,отдай му се.
Как-намери някоя еротика и я изгледай,поразгледай във форума,има много такива теми.И най-важното-той е ТВОЯТ приятел,ти най-добре би трябвало да знаеш какво би му харесало.
Момиче,не знам дали си на 18,но ако си-много лошо за теб.То е едно да не знаеш как се пише,ама е съвсем друго за всяко нещо,свързано със секс да слагашемотиконки.Звучиш като 13-годишна ощипана,лигава мома.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
това и ще направяблагодаря за мнението..очаквам още
утре е големия ден...ама ми е притеснено![]()
се още се чудя кво да му позволявам
Oх,позволявай му каквото си искаш.
То не е като да си спечелила световното по футбол,за да тръбиш докъде сте стигнали.
Първият път трябва да е нещо лично,интимно и романтично (по възможност),а не да се правиш на ощипана мома за разни чекиджии по форумите.
Айде позлвай я тази глава малко,дръж се като зрял човек и стига си се излагала.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ох. най накрая някой да го каже както трябва...Първоначално написано от Extremescream
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Вчера като се видяхме -се скарахме![]()
![]()
![]()
Когато бях у тях,и той ме обарваше и ме целуваше....искаше да ме опипва на голо но аз не му позволих,той мн се ядоса стана и се чудеше кво да праи ,и ми вика офф стана ми топло ще си сложа къси панталони...
Стана поне се обърна на др .стана и се преоблече
и ми вика аиде в хола-и аз се съгласих там легнахме и се целувахме и по едно време ми вика я ми го барни.........-сори че го казвам така
но споделям и аз не се съгласих
й той пак ми вика барни ме ..и като видя че не става се ядоса станахме и ме испрати до спирката..и сега ще се разделяме..а и му споделих че досега ако съм му била казала че не искам в момента ,че можел да ме остави...
И той се ядоса още повече..според вас нормално ли е да ме кара да го пипам на голо....иначе той ми е хващал ръката и съм го пипала,но сега искаше на голо ...