.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: dara bara

В софия отиди в CCS и виж по колко кинта са 39,90 иначе успех !

Голям фен Аватара на mey_si
    Това е имитацията на Converse не са оригивални не се подлъгвайте ;p А теб точно са те излъгали ,че са оригинални ...за тия парии...... луда работа ! Само като видиш емблемата ти става ясно !

как пък реши , че не са оригинални и какво и е на емблемата ???

Голям фен Аватара на mey_si
    Ами всички кецове са ми само на Converse мислиш ли ,че не различавам оригинални от неоригинални??? Плюс това самият дизайн на обувата е като на обикновенна гуменка ...просто виж в сайта на converse какво представляват истинските и ги сравни с твойте ;P

еми извиниявая много ама само ти ли си мислиш, че имаш кецове на Converse... и на мен всички кецове са ми на Converse ... и както написах са ми купени от Free shop от Гърция, а там едва ли продават ментаци...

ако някой иска да види снимки да ми пише ще пратя, качих снимки в тийн проблем, но нз защо изчезват постоянно ... пишете лично ако искате да видите снимки.

Да точно там на рафта пишеше MAT STAR и за това )))))))) какво ми разправяш не били оригинални,то няма намаления никога цената винаги е еднаква сиг.

Повече от фен
    Много пари им искаш, прекалено много.

Цитирай Първоначално написано от mey_si
    Ами всички кецове са ми само на Converse мислиш ли ,че не различавам оригинални от неоригинални??? Плюс това самият дизайн на обувата е като на обикновенна гуменка ...просто виж в сайта на converse какво представляват истинските и ги сравни с твойте ;P
    И какво гордееш ли се че даваш лудите пари за гуменки? хахаха вика всичките кецове са ми на-най помярската марка.Поне си купувайте Мат старки или Булдозерки - подкрепяйте БГ икономика вместо да купувате Маде ин Чина.

снимка о.О ?
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Повече от фен
    Не че нещо ама какви са тея 70 лева за гумнека??????
    Както и да я кръстите и в какъвто и цвят да я оцветите, познайте какво..... това е гуменка.
    Като тея от пазара.

Само дето те са 7 лева а вие давате трицифрени суми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си