- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- голяма ли е разликата ?
ми значи .. преди може би месец се запознах с едно момче . на външен вид много ми хареса ,но си казах къде ще го видя пак така че по добре да се откажа.така си казвах до преди няколко дена .. имаше повод за празнуване и той беше там . разликата в годинските ни е големичка и малко ме съмнява да се получи нещо между нас или пък да го видя пак скоро .. но ако можете ми дайте съвет . той е на 20 ,а аз на 16![]()
Не мисля че разликата ви е толкова голяма,деже донякъде е нормална.Ако го видиш пак те нещата ще си се случат от самосебе си,няма какво да мислиш дали пак ще го видиш и ако го видиш какво ще стане.
И какво като имате 4 години разлика ? Ако ти допада, давай смело пък каквото излезе.![]()
Ами, виж сега...
Ако не те принуждава да правиш нещо, което не искаш (например, секс) и ако си му на интелектуалното ниво, значи не е голяма разлика.
Естествено, вашите сигурно няма да са във възторг, но едва ли ще се жениш за него, така че отговори си на горните два въпроса и дерзай.![]()
Дали е голяма разликата не можем да ти кажем, защото не ви познаваме и двамата. Но определено не е кой знае колко.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Според моите разбирания не е голяма![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Разликата не е нищо особено, ако с човекът отсреща имате сходни виждания за живота, ако се забавлявате заедно, ако се харесвате. Все пак това са 4 години, не 14.
Не е голяма. Аз съм на 16 и сега ''зарибявам'' 22-годишен и всичко около 20 ми се вижда добре де![]()
Сакън ...Първоначално написано от Biskfitka
![]()
--------------------------------------------------------
не виждам проблем във възрастта...
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
не мисля,че 4 години са много,даже са съвсем нормално
важни са чувствата,не годините
аз с моя имам толкова много разлика,че чак ме е срам да кажа![]()
...мрън..
Mартин
Не.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Разликата не е голяма, но всичко е до акъл..
Годините са числа бе, хора.. кога ще го разберете..
^ съгласна.Както и с mArMaLaDkA.
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Изобщо даже не ви е голяма разликата !! Нормална си е : )
това са само 4 години![]()
не е чак толкова много
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Майка ми на 16 вече е била гадже с баща ми (който е с 5 години по-голям), така че годините не са проблем стига да сте на един акъл и да се разбирате, и да се харесвате.
Разликата се гледа не в годините, а в начинът на мислене и приоритетите. Поопознай го и ако ти допада и разговорът върви от самосебеси без 10021453434 часа да мислиш как да поддържаш комуникацията с разни теми, действай. Отпусни се и давай напред.![]()
Разликата ви изобщо даже не е голяма, по принцип за мен годините нямат значене щом двама души се искат. Повече зависи от характерите ви и разбиранията дали ще си паснете.Апък дали ще се видите - това да не те притеснява, те нещата ще се навържат \/
Не е голяма разликата.![]()