.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Трябва да съм щаслива а защо не съм?

Хора имам едно проблемче...Имам си приятел от 5 месеца,карали сме се като всяко нормална двоика,имахме и добри моменти и още имаме де.Проблема е че сме от различни градове и решихме той да доиде да живее при мен ,но някак си се плаша от факта ,че ще сме заедно постоянно.Радвам се много че веднъж за винаги и аз ще съм щаслива и ще имам пълноценна връзна ,но защо се чуствам така

По начина по който говориш ми се струва, че те е страх точно от този факт, че постоянно ще сте заедно и ще си умръзнете бързо.Недей така, давай, пробваите, ако видите, че нещата не вървят върнете всичко по старо му.Няма от какво да се притесняваш след като сте заедно от толкова време и сте предприели такава крачка, която не е нещо малко.

Успех \/

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ако не можеш да плуваш, не скачай във водата.
    Няма от какво да се плашиш, нито се жените, нито деца ще правите. Всичко е въпрос на нагласа. Ако сега си тръгнала да се страхуваш, никога няма да си готова.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Щом се страхуваш да заживеете заедно, може би още не си готова да предприемеш тази крачка.. Друг е въпросът, че 5 месеца според мен са малко време, за да престъпите към съвместен живот, но това е мое мнение.. ;]

малко не точно се изразих и не сте ме разбрали ли вярно,няма да живеем заедно,просто той ще живее в моя град и от това ме е малко страх ,че тук си няма никого освен мен за това иначе благодаря ви за съветите

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А той какво ще прави в твоя град? Ще учи? Ще работи?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Той идва в моя град заради мен,за да сме заедно и да ще работи нещо,незнам още не съм му намерила работа,той сам реши да дойде,каза че така не става искал да ме вижда всеки ден и се нуждае от мен

Еми в такъв случай невиждам от какво се притесняваш.Ще го запознаеш с твойте приятели, покрай работата си и той сам ще си намери, не е малко дете

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    преди да предприемеш нещо (той да живее при теб),се убеди в чувствата си към този човек.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ами явно не искаш този човек да е постоянно до теб. Обясни му, че просто не си готова и всичко ще си е по старому.

Хмммм позната история.... Моето положение е същото... само,че сега нещата малко се объркаха и май ще дойде само за един месец да работи лятото в моя град, а иначе се виждаме през месец и само той идво при мен... Трудна е една такава връзка... Страхът е нормално нещо, но не се притеснявай бъди оптимистична и всичко ще се нареди повече от добре...

няма да си омръзнете, не се притеснявай
    давай смело напред

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ако не можеш да плуваш, не скачай във водата.
    Няма от какво да се плашиш, нито се жените, нито деца ще правите. Всичко е въпрос на нагласа. Ако сега си тръгнала да се страхуваш, никога няма да си готова.
    Така е..
    Няма смисъл да се притесняваш и да се страхуваш излишно..Опитайте,няма какво да губите,нали ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Нормално е, не се притеснявай.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    Враца
    Не виждам къде е проблема Той така или иначе ще дойде. Ще видиш дали ще потръгне. Ако не вървят нещата, той сам ще се усети и ще се махне, но предполагам, че поне първия месец няма да успеете да си се нарадвате ;д
    еlsy

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ЗА БОГА, ако той идва само заради теб, веднага го върни !!!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Маалко си се стреснала,но гледай от хубавата страна-той ще е при теб
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си