- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва да съм щаслива а защо не съм?
Хора имам едно проблемче...Имам си приятел от 5 месеца,карали сме се като всяко нормална двоика,имахме и добри моменти и още имаме де.Проблема е че сме от различни градове и решихме той да доиде да живее при мен ,но някак си се плаша от факта ,че ще сме заедно постоянно.Радвам се много че веднъж за винаги и аз ще съм щаслива и ще имам пълноценна връзна ,но защо се чуствам така![]()
По начина по който говориш ми се струва, че те е страх точно от този факт, че постоянно ще сте заедно и ще си умръзнете бързо.Недей така, давай, пробваите, ако видите, че нещата не вървят върнете всичко по старо му.Няма от какво да се притесняваш след като сте заедно от толкова време и сте предприели такава крачка, която не е нещо малко.
Успех \/
Ако не можеш да плуваш, не скачай във водата.
Няма от какво да се плашиш, нито се жените, нито деца ще правите. Всичко е въпрос на нагласа. Ако сега си тръгнала да се страхуваш, никога няма да си готова.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Щом се страхуваш да заживеете заедно, може би още не си готова да предприемеш тази крачка.. Друг е въпросът, че 5 месеца според мен са малко време, за да престъпите към съвместен живот, но това е мое мнение.. ;]
малко не точно се изразих и не сте ме разбрали ли вярно,няма да живеем заедно,просто той ще живее в моя гради от това ме е малко страх ,че тук си няма никого освен мен за това иначе благодаря ви за съветите
А той какво ще прави в твоя град? Ще учи? Ще работи?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Той идва в моя град заради мен,за да сме заедно и да ще работи нещо,незнам още не съм му намерила работа,той сам реши да дойде,каза че така не става искал да ме вижда всеки ден и се нуждае от мен![]()
Еми в такъв случай невиждам от какво се притесняваш.Ще го запознаеш с твойте приятели, покрай работата си и той сам ще си намери, не е малко дете
преди да предприемеш нещо (той да живее при теб),се убеди в чувствата си към този човек.
Ами явно не искаш този човек да е постоянно до теб. Обясни му, че просто не си готова и всичко ще си е по старому.![]()
Хмммм позната история.... Моето положение е същото... само,че сега нещата малко се объркаха и май ще дойде само за един месец да работи лятото в моя град, а иначе се виждаме през месец и само той идво при мен... Трудна е една такава връзка... Страхът е нормално нещо, но не се притеснявай бъди оптимистична и всичко ще се нареди повече от добре...![]()
няма да си омръзнете, не се притеснявай![]()
давай смело напред
Така е..Първоначално написано от LadyDi
Няма смисъл да се притесняваш и да се страхуваш излишно..Опитайте,няма какво да губите,нали ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нормално е, не се притеснявай.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Не виждам къде е проблемаТой така или иначе ще дойде. Ще видиш дали ще потръгне. Ако не вървят нещата, той сам ще се усети и ще се махне, но предполагам, че поне първия месец няма да успеете да си се нарадвате ;д
еlsy![]()
ЗА БОГА, ако той идва само заради теб, веднага го върни !!!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Маалко си се стреснала,но гледай от хубавата страна-той ще е при теб
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!