- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много отсъствия ..
Тъй като превиших лимита от 150 извинени отсъствия и класната ми каза,че няма да завърша .. Ще има ли някакви изпити или направо повтарям годината ?
Няма страшно.150 не е нищо стига да са извинени.Правилото е да не отсъстваш повече 1/3 от часовете на някой даскал,щото ако е лош може да те остави на поправка... Няма да повтаряш нищо не се филмирай![]()
Добре,защото много се притесних ;d Боледувах много тази година и класната ми натяква за отсъствията .. Според мен само ме плаши де,ама аз да се подсигуря .. Иначе имам по 3-4 оценки по всичко,без рисуване .. Там нямам нищо .. Ама тя каза,че няма проблем .. Иначе даскалите ми не са злобни,нямам конфликти с никой ..
Ми при нас доколкото си СПОМНЯМ (не гарантирам, че е вярно) е при надвишаване на определен брой отсъствия (не помня броя) извинени, да полагаме изпит. Освен ако не предоставим документ ако е било по болест..виж си правилника, там трябва да пише
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
еее кво... ше ми кажеш,че ако изкарам 1 пневмония 2 месеца трябва да повтарям ?Пак казвам,стига да са извинени....Освен тва са е края на годината
![]()
не, нищо няма да ти направят. Нали показваш някакъв документ, че си отсъствал поради болест. Не знам подробности за този документ -.-Първоначално написано от Greennight
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ако остана на някакви изпити,няма да ми е проблем да си ги взема .. Не съм слаб ученик,понякога ме домързява,иначе ако се стегна мога с много високи оценки да ги взема ..
важно е да не си без оценка по някой предмет ,защото се повтаря,ако имаш двойки ще си на изпитПървоначално написано от tArIkAt
,на една трета май са държи изпит още първия срок нещо такова
sleda ot lubovta
Хахах само те спича.. Аз като имам 300 неизвинени какво да кажа..![]()
Още нищо не са ми направили.. даже и детските не са ми спрели..![]()
Първоначално написано от SheIsAggressive
![]()
Нямаше логика,беше любов.
Кви са тия детски бе... Напоследък само тва срещам някой ше ми обясни лиПървоначално написано от SummerMakesMeHappy
![]()
[/quote] Кви са тия детски бе... Напоследък само тва срещам някой ше ми обясни ли[/quote]
Попринцип като направиш 5 неизвинени отсъствия ти спират детските за месец.
Нямаше логика,беше любов.