.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Наднормено тегло ! ПОМОЩ !!!

......

Не знам колко такива теми има вече...

Иначе повече плодове,зеленчуци,пилешко и мнооого кардио
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Mи прави пумп ит уп не 1-2 пъти седмично, а 3-4, отделно и ходи пеша.Започни да ограничаваш всичко, което е неподходящо за диети(дори се опитай да се откажеш от тези храни:
    Всичко съдържащо захар(шоколади, вафли, бисквити и ...)
    Всичко тестено(кифли, закуски, бял хляб)яж само черен хляб и малко..
    Всички пакетирани боклуци(снаксове , чипсове, беикролси, марети и всички тези подобни)
    Газиранно не пий, напитките вместо със захар ги подслаждай с мед
    Не яж пържено
    Не яж мазно
    Не пий алкохол
    Май тва са нещата неподходящи за здравословен режим.Наблягай на плодове, зеленчуци, месо, яйца, сирене, извара, мляко....Успех.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Хранителния режим е задълvителен. Само със спорт нe се отслабва. Кажи какво си пробвала, колко кг си, колко си висока за да можем да преценим какво да ти препоръчаме.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    не знам що ми се струва , че нормалните кг за твоита височина не са с 10 кг по -малко а с 20 ..

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от PerFectGirl
    Забравих да кажа , че съм пробвала с 90 дневната диета , тази на Боряна , Точкова и какви ли още не , но винаги съм се отказвала
    Това което ти казах по-горе не е измислица.Един приятел за 2-3 месеца свали 15кг. така,ама ходеше и на фитнес 3 пъти в седмицата.
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от PerFectGirl
    , но винаги съм се отказвала
    Проблема е в теб.Нямаш никаква воля,ние каквото и да ти предложим не е гаранция,че пак ще успееш.
    Сама си прецени искаш ли да продължаваш да изглеждаш по-този начин или да постигнеш перфектното за теб тяло.
    Кг.не са важни,по-важно е как изглеждаш и дали се чувстваш добре в кожата си.

Щях да те нафутам за поредната клонирана тема, ама айде...

Имам подобен (доста подобен) проблем, ще помагам.
    На 16 години си, не се подлагай на някакъв свръх строг режим. Спасението ти е лятото. Занимавай се със спорт. Тук идва въпроса от къде си, не във всички градове има голям избор, НО навсякъде има фитнес. А фитнесът помага много. По мое лично мнение, с това Пъмп ит ъп нищо няма да направиш. Бягай сутрин, запиши се на плуване/ тае бо/ баскетбол- изобщо каквото ти се прави. Спокойно можеш да отделяш лятото 2-3 часа дневно за спорт.
    А сега храната- нямам представа, какви са ти хранителните навици, но започни постепенно. Изключваш сладкото/ мазното/ белия хляб, но си оставяш възможността да хапваш черен шоколад, примерно. Постепенно намаляш количеството и наблягаш на плодовете и зеленчуците, пилешкото месо, киселото мляко.

Град
    Германия
    Виж сега за да се докараш до тия килограми значи си като мене . Мързеливичка си и обичаш да си хапваш. Аз какво ли не опитвах ама е така само по 1-2 седмици издържах и после пак по старому. Съветвам те да минеш на разделно хранене наблягайки на протеините. Все още се развиваш така че не е добре да правиш строги диети. Добре е да изключиш вредните храни но ако ти е трудно недей съвсем да се ограничаваш защото мотивацията ти ще иде на кино (просто след като си яла нещо което не трябва изчакай 6-8 часа преди следващото хранене. с времето ще ти се отще да ядеш такива неща като знаеш колко трябва да ги чакаш да се смелят в стомаха ти). НЕ се натоварвай със спорт в началото защото ще се демотивираш много яко. Аз така като знам че днеска ТРЯБВА да правя 1 час гимнастика и ми става лошо и сядам с нещо сладко пред тв-то с мисълта че после ще си направя упражненията. По-добре мини на режим и като свалиш няколко кг мотивацията за фитнес или спорт сама ще си дойде. В гугъл ще намериш повече от достатъчно инфо за разделното хранене а във форума на мамите има тема в която ще намериш подкрепа, съвети и рецепти. Резултатите няма да са бързи но за това пък трайни. Пожелавам ти успех и стискам палци този път да се справиш.

МНОГО ти благодаря !

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    не знам що ми се струва , че нормалните кг за твоита височина не са с 10 кг по -малко а с 20 ..
    Не само ти се струва, така си е за съжаление

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    консултираи се с диетолог няма как да отслабнеш сама толкова много без да си навредиш [/i]
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Германия
    HexGirl как ще си навреди ако яде здравословно и постепенно почне да се движи повече? Никой не е казал че ще свали 10кг за 1 месец но до другата година ще е махнала поне толкова.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    20 кила не са малко и не мисля , че всеки има волята да ги свали постепенно и правелно затова мисля че трябва да се консултира с диетолого ....
    ние не сме хората които могат да изготвят на някои хранителен режим
    ами представи си , че има проблем със здравето с метаболизма с кръвната захар и тн
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Започни 90 дневната при хора с много наднормено тегло дава много добри резултати и в никакъв случай не я спирай постави си за цел да я изкараш до край .Тичай сутрин , прави някавка аеробика , може също тае-бо , плуване , фитнес , баскетбол много са възможностите само желание да има се намира и начин . За всичко трябва постоянство , ако искаш наистина да постигнеш нещо .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Град
    Германия
    А диетолога какво ще направи според теб? Нали пак ще й изготви режим и после всичко зависи от нея. Да добре ще е да иде на чичо доктор да каже дали всичко е наред но за да мине на разделно хранене определено не й трябва такъв. Все пак не е като да иска да почва Дюкан или някоя друга изтощителна диета която може да навреди на здравето й.

Първо на първо, момичето каза, че иска да свали около 10 кила. Това, че вие решихте, че трябва да свали 20, е друг въпрос. За 10 кила не е необходимо да ходи на диетолог ( то и за 20 според мен не е ), а и диетолозите не са хора, които магически решават проблемите. Това, което ще ти кажат, можеш да го намериш и в интернет.

ПП: Мнението на Анкх е доста на място.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    А диетолога какво ще направи според теб? Нали пак ще й изготви режим и после всичко зависи от нея. Да добре ще е да иде на чичо доктор да каже дали всичко е наред но за да мине на разделно хранене определено не й трябва такъв. Все пак не е като да иска да почва Дюкан или някоя друга изтощителна диета която може да навреди на здравето й.
    Аз съм ходила на диетолог и така съм си гладвала 3 месеца,ако знаете какво трябваше да ям При положение,че съм била на 13 храната,която консумирах не само,че беше недостатъчна за развитието ми,а аз треперех от глад,припадах.Незнам на некадърна ли попаднах незнам,но от тогава вярвам само на собствената си преценка! Аман от нескопосани лекари!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Че повечето лекари в България не стават, така е.. Не ти трябва диетолог.
    Не забравяйте хора, че хората с наднормено тегло горят калории доста по-бързо от другите.. + не забрявай да пиеш най-малко 2 литра вода на ден и 20 мин. преди тренировка да пиеш 1 кафе, щото ускорява метаболизма
    [: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Пий разхлабителни ! НП.

А ние какво да направим че си с наднормено тегло,по този въпрос има над 100 теми,че и ти си пуснала още една.Еми консултирай се с диетолог,прави упражнения,храни се здравословно.ОБЕДЕНА СЪМ,ЧЕ ЗНАЕШ ТЕЗИ ПРОЦЕДУРИ! И още нещо-аз също съм с наднормено тегло,но не съм пуснала веднага тема,за да питам как да се справя.Отидох на диетолог,спортувам и малко по малко отстранявам проблема

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sladkotykate
    А ние какво да направим че си с наднормено тегло,по този въпрос има над 100 теми,че и ти си пуснала още една.Еми консултирай се с диетолог,прави упражнения,храни се здравословно.ОБЕДЕНА СЪМ,ЧЕ ЗНАЕШ ТЕЗИ ПРОЦЕДУРИ! И още нещо-аз също съм с наднормено тегло,но не съм пуснала веднага тема,за да питам как да се справя.Отидох на диетолог,спортувам и малко по малко отстранявам проблема

Добре де, може да не се е сетила, или да не е погледнала, от къде знаеш.Така като почнете много се дразня.Пфуу..

По въпроса : Хранителен режим + спорт, това е най - добрият начин.Всички сме еднодушни както виждаш.
    Хора много , Човеци малко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си