.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: как ?

как ?

аве как да препиша утре имам държавен изпит ,а в часовете обикновенно или ме нямаше или сме си говорили заедно с даскалката за секс ,мъже и кво ли не ,ама не и по предмета.Нямам представа за какво се говори ,а сигурно ще сме с камери и няма може да си използвам телефона ,дайте някоя идея
    sleda ot lubovta

нз но и аз ще следя темата. имам скоро изпит и съм решена да препиша
    давайте мнения :P
    26.05.10

Авторе/ке, не те знам как си взел/а изпита по български.., а как да препиш?Ами много лесно.., ии споко няма да имате камери, иначе обръщаш се и гледаш, или си изтърваш химикала, чаткаш си гърба.. и тн. просто си търси поводи да се обръщаш...

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Авторе/ке, не те знам как си взел/а изпита по български.., а как да препиш?Ами много лесно.., ии споко няма да имате камери, иначе обръщаш се и гледаш, или си изтърваш химикала, чаткаш си гърба.. и тн. просто си търси поводи да се обръщаш...
    ми с 4 и 40 го зех
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    преди няколко дни пусна тема да недоволстваш срещу тези които знаели темата за матурата, а сега какво правиш...
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    преди няколко дни пусна тема да недоволстваш срещу тези които знаели темата за матурата, а сега какво правиш...
    ми сега се налага да измисля нещо
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    сигурна ли си ,че няма да има камери ?
    sleda ot lubovta

Град
    София
    Не знам само 1 ше ти кажа.Не се обръщай.Ще те изритат,ако си висока просто седни по средата на чина и преписвай от този пред теб

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Не знам само 1 ше ти кажа.Не се обръщай.Ще те изритат,ако си висока просто седни по средата на чина и преписвай от този пред теб
    ми не съм висока и това с обращането определено ще ме изритат
    sleda ot lubovta

Говори си за секс сега. Вместо да се скъсваш от учене и то не само сега, а през цялата година, ти броени часове преди изпита се трогна. Жалка гледка.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Ми нз подложи си нещо под гъза и си приближи чина максимално напред,с малко късмет ще препишеш

Ми нз подложи си нещо под гъза и си приближи чина максимално напред,с малко късмет ще препишеш
    ми ще се надявам на късмет
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Опази боже! Още една малоумна тема на това девойче.

"преди няколко дни пусна тема да недоволстваш срещу тези които знаели темата за матурата, а сега какво правиш..." - Хубав въпрос.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    ми сега се налага да измисля нещо
    значи ти можеш да преписваш, но другите не могат?
    интересно... и жалко, че повечето мислят така
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Вътрешно силно се надявам да не го вземеш този изпит, че да си получиш заслуженото. Аз не разбирам как си взела изпита по български...
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Ти си много тъпо същество..

Цитирай Първоначално написано от theImmoral
    Вътрешно силно се надявам да не го вземеш този изпит, че да си получиш заслуженото. Аз не разбирам как си взела изпита по български...
    матурата по бел я зех с 4 и 40 и нямаше как да препиша ,а изпита ми днес почти съм сигурна,че за 4 имам , ,по едно време ми дойде музата и измислих някой неща,малко преписах само първите 40 точки имахме и камера и две квесторки ,а начина на преписване си остана тайно секретно само за мен и няма да споделя как става
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от SheIsAggressive
    Не по тъпа от теб ...... щом по всичко се справих и ще имам добра диплома сигурно не съм толкова тъпа
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти кога ли ще спреш да се заяждаш с хората и да гледаш първо себе си и след това да обиждаш

По темата - И какво стана ? Преписа ли или беше лесно ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ти кога ли ще спреш да се заяждаш с хората и да гледаш първо себе си и след това да обиждаш

По темата - И какво стана ? Преписа ли или беше лесно ?
    аз се заяждам?! Изобщо?!
    изпита ми днес почти съм сигурна,че за 4 имам ,,по едно време ми дойде музата и измислих някой неща,малко преписах само първите 40 точки имахме и камера и две квесторки ,а начина на преписване си остана тайно секретно само за мен и няма да споделя как става
    sleda ot lubovta

али и оценките от държавните изпити по спецялност ще излязат в сайта на мон ? Забравих да попитам
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от theImmoral
    Вътрешно силно се надявам да не го вземеш този изпит, че да си получиш заслуженото.
    Аз се надявам и външно...т'ва само аз го мога Преписвай от някой по-малоумен и от теб ако са останали такива или другият вариант е да те "изритат"...Ти си избери,мен и двете ме устройват
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    Galapagar
    Ами щом си загоряла за преписване си тъпичка. И ако съдим по начина ти на писане си и неграмотна. Btw.. мислиш ли, че някой го интересува начина ти на преписване? Жалко същество! Аз поне преди изпит си уча, за да може после като влезна в някое даскало да покажа какво съм научила.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ами щом си загоряла за преписване си тъпичка. И ако съдим по начина ти на писане си и неграмотна. Btw.. мислиш ли, че някой го интересува начина ти на преписване? Жалко същество! Аз поне преди изпит си уча, за да може после като влезна в някое даскало да покажа какво съм научила.
    нямаше смисъл да уча нещо ,дет после никва работа няма да ми върши ,а и при положение ,че в съседната стая госпожата им диктувала какво да пишат ,защото са няма ли камера ,за какво говори
    sleda ot lubovta

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    нямаше смисъл да уча нещо ,дет после никва работа няма да ми върши ,а и при положение ,че в съседната стая госпожата им диктувала какво да пишат ,защото са няма ли камера ,за какво говори
    Доказателства? - Няма.. Следователно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си