аве как да препишаутре имам държавен изпит ,а в часовете обикновенно или ме нямаше или сме си говорили заедно с даскалката за секс ,мъже и кво ли не ,ама не и по предмета.Нямам представа за какво се говори
,а сигурно ще сме с камери и няма може да си използвам телефона
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,дайте някоя идея
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
нз но и аз ще следя темата. имам скоро изпит и съм решена да препиша
давайте мнения :P
26.05.10
Авторе/ке, не те знам как си взел/а изпита по български.., а как да препиш?Ами много лесно.., ии споко няма да имате камери, иначе обръщаш се и гледаш, или си изтърваш химикала, чаткаш си гърба..и тн. просто си търси поводи да се обръщаш...
ми с 4 и 40 го зехПървоначално написано от ilko0214
![]()
sleda ot lubovta
преди няколко дни пусна тема да недоволстваш срещу тези които знаели темата за матурата, а сега какво правиш...
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
ми сега се налага да измисля нещоПървоначално написано от xWandereRx
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
сигурна ли си ,че няма да има камери ?Първоначално написано от ilko0214
sleda ot lubovta
Не знам само 1 ше ти кажа.Не се обръщай.Ще те изритат,ако си висока просто седни по средата на чина и преписвай от този пред теб![]()
ми не съм висока и това с обращането определено ще ме изритатПървоначално написано от Greennight
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Говори си за секс сега. Вместо да се скъсваш от учене и то не само сега, а през цялата година, ти броени часове преди изпита се трогна. Жалка гледка.
you know my name.
NOT MY STORY.
Ми нз подложи си нещо под гъзаПървоначално написано от Princessani
и си приближи чина максимално напред,с малко късмет ще препишеш
![]()
ми ще се надявам на късметПървоначално написано от Greennight
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Опази боже! Още една малоумна тема на това девойче.
"преди няколко дни пусна тема да недоволстваш срещу тези които знаели темата за матурата, а сега какво правиш..." - Хубав въпрос.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
значи ти можеш да преписваш, но другите не могат?Първоначално написано от Princessani
интересно... и жалко, че повечето мислят така
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Вътрешно силно се надявам да не го вземеш този изпит, че да си получиш заслуженото. Аз не разбирам как си взела изпита по български...
Първоначално написано от babatigosho
Ти си много тъпо същество..![]()
матурата по бел я зех с 4 и 40 и нямаше как да препиша ,а изпита ми днес почти съм сигурна,че за 4 имам ,Първоначално написано от theImmoral
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,по едно време ми дойде музата и измислих някой неща,малко преписах само първите 40 точки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имахме и камера и две квесторки ,а начина на преписване си остана тайно секретно само за мен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и няма да споделя как става
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Не по тъпа от теб ...... щом по всичко се справих и ще имам добра диплома сигурно не съм толкова тъпаПървоначално написано от SheIsAggressive
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ти кога ли ще спреш да се заяждаш с хората и да гледаш първо себе си и след това да обиждашПървоначално написано от SheIsAggressive
![]()
По темата - И какво стана ? Преписа ли или беше лесно ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз се заяждам?! Изобщо?!Първоначално написано от SmilezZz
изпита ми днес почти съм сигурна,че за 4 имам ,,по едно време ми дойде музата и измислих някой неща,малко преписах само първите 40 точки имахме и камера и две квесторки ,а начина на преписване си остана тайно секретно само за мен и няма да споделя как става![]()
sleda ot lubovta
али и оценките от държавните изпити по спецялност ще излязат в сайта на мон ? Забравих да попитам![]()
sleda ot lubovta
Аз се надявам и външно...т'ва само аз го могаПървоначално написано от theImmoral
Преписвай от някой по-малоумен и от теб ако са останали такива или другият вариант е да те "изритат"...Ти си избери,мен и двете ме устройват
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Ами щом си загоряла за преписване си тъпичка.И ако съдим по начина ти на писане си и неграмотна. Btw.. мислиш ли, че някой го интересува начина ти на преписване?
Жалко същество! Аз поне преди изпит си уча, за да може после като влезна в някое даскало да покажа какво съм научила.
![]()
нямаше смисъл да уча нещо ,дет после никва работа няма да ми вършиПървоначално написано от elito0o0o0
,а и при положение ,че в съседната стая госпожата им диктувала какво да пишат ,защото са няма ли камера ,за какво говори
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Доказателства? - Няма.. Следователно?Първоначално написано от Princessani
![]()