.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: как ?

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Ами щом си загоряла за преписване си тъпичка. И ако съдим по начина ти на писане си и неграмотна. Btw.. мислиш ли, че някой го интересува начина ти на преписване? Жалко същество! Аз поне преди изпит си уча, за да може после като влезна в някое даскало да покажа какво съм научила.
    нямаше смисъл да уча нещо ,дет после никва работа няма да ми върши ,а и при положение ,че в съседната стая госпожата им диктувала какво да пишат ,защото са няма ли камера ,за какво говори
    Доказателства? - Няма.. Следователно?
    хаха ми то момчето ,което ми каза няма да ме излъжe ,така,че не ми е нужно доказателство.
    sleda ot lubovta

За какво говори ли?За това,че сте тъпи,жалки и мързеливи същества,които нямат смисъл в живота?И ако нещата няма да ти трябват - не ходи на изпита,който показва,че ги знаеш,а ходи там където ще ти трябват твоите знания...Знаеш ли къде е магистралката?
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ами щом си загоряла за преписване си тъпичка. И ако съдим по начина ти на писане си и неграмотна. Btw.. мислиш ли, че някой го интересува начина ти на преписване? Жалко същество! Аз поне преди изпит си уча, за да може после като влезна в някое даскало да покажа какво съм научила.
    нямаше смисъл да уча нещо ,дет после никва работа няма да ми върши ,а и при положение ,че в съседната стая госпожата им диктувала какво да пишат ,защото са няма ли камера ,за какво говори
    Доказателства? - Няма.. Следователно?
    хаха ми то момчето ,което ми каза няма да ме излъжи ,така,че не мие нужно доказателство.
    Виж се как пишеш бе момиче! Моля ти се! Престани вече, осъзнай се! Как по дяволите неграмотен и малоумен човек би взел изпит по БЕЛ с 4-ка?! Аз значи трябва да го взема с 10-ка..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ...по едно време ми дойде музата и измислих някой неща,малко преписах само първите 40 точки ...
    нямаше смисъл да уча нещо ,дет после никва работа няма да ми върши
    хаха ми то момчето ,което ми каза няма да ме излъжи ,така,че не мие нужно доказателство.
    Цитирай Първоначално написано от SheIsAggressive
    Ти си много тъпо същество..
    Не по тъпа от теб ...... щом по всичко се справих и ще имам добра диплома сигурно не съм толкова тъпа
    да, майна, ти си най - умното същество на света
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си