.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Той + той или тя + тя

Не знам как ще ви се стори темата, но наистина ми е любопитно. Да приемем, че имате най-добър приятел, ако сте момче, и приятелка за момиче. Та момчето има най-добър приятел. Един ден този най-добър приятел ви изтърсва, че обръща резбата и ви казва, че мисли, че ви харесва. Как ще подходите? Все пак той ви е бест френд... не искате да го нараните грубо... Същото за момичетата. Приятелката ви казва, че ви харесва... Е? Интересно ми е какво ще родят главите ви. Надявам се да не е много глупава темата...

Град
    някъде, където няма земетресения
    *юзерът мисли*....*юзерът мисли*

Не, просто не мога да си го представя. Момче съм. И сега какво? Да ходим в тоалетната ли? Или да се натискаме? ОТВРАТ. И какво ако ми е бест френд, това е извратено... GTFO!
    Докато има момичета, невъзможно. Дори и да изчезнат, нали има интернет?

Иначе за момичета....те попринцип са по близки(според наблюдения) и може да се получи нещо...я някое момиче да каже по-добре, да не сбъркам.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    тва няя как да стане и да стане няма да повярвам и за всеки случей ще стоя надалеч от него
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ще и обесня,че нямам същите сексуални насоки и виждания.. ако ми е истинска приятелка ще ме разбере

Ще му кажа, че ми е добър приятел - ама не си падам по мъже, да си търси половинка (или половинчо) .

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Ще му кажа, че ми е добър приятел - ама не си падам по мъже, да си търси половинка (или половинчо) .
    +1

Иначе относно момичетата... те и без да мислят дали са с обърната резба пак си лепват по некоя друга целувка по устата.. гушкат се постоянно и т.н. ... ние тва не го правиме мн ясно щото най-малкото не сме толкова меки души..
    What if.. ?

просто бих казал на приятеля че си падам само и единствено по момичета...иначе ако бях момиче за b3b3t0y бих обърнал резбата, ако снимката не е фейк :P

Преди няколко месеца една от най-добрите ми приятелки ми каза, че е влюбена в момиче. Приех го нормално като ми каза, не е имало някакви драми, аз нямам право да ѝ се бъркам в живота. Постепенно със нейната приятелка също станахме много близки, нищо, че тя е с 10 години по-голяма от мен. XD Дори вече по един или друг начин го намирам за някак сладурско и красиво.
    Вече май не ми пука дали човека насреща е момиче или момче, важното е да го обичам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    .. Еми .. ще и кажа, че нямам същите наклонности към нея, но въпреки всичко ще я подкрепя и ще си останем приятелки ..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не бих искала да развалям приятелство, заради любов. Относно наклонностите и - никакъв проблем няма да има. Бих се радвала да познавам още един такъв човек. Отдрута страна ще ми е неприятен факта, че ще ми е трудно да и споделям за любовния си живот. Но ще се опитам да не променям нищо във взаимоотношенията ми с нея.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

баси как няя да имате проблем, вие сте ебаси гнусните.

мн ясно, че веднага ще се опитам да го вкарам в правия път, без значение колко усилия ще ми коства. пък и той, след като ми е най-добър приятел малко или много ще се опита да се промени, колкото и трудно да е за него.

Град
    някъде, където няма земетресения
    Аха, познах. Момичетата са съгласни, момчетата - не.

Не съм аз човека, който да определя кой е правилният път. Приемам различните хора. Точно сексуалността не смятам, че се променя.

Разбира се, че момчетата няма да са съгласни. Открай време гейовете са грешка на природата, а лесбийките олицетворение на секса.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Re: Той + той или тя + тя

Цитирай Първоначално написано от Dragonflyelf
    Не знам как ще ви се стори темата, но наистина ми е любопитно. Да приемем, че имате най-добър приятел, ако сте момче, и приятелка за момиче. Та момчето има най-добър приятел. Един ден този най-добър приятел ви изтърсва, че обръща резбата и ви казва, че мисли, че ви харесва. Как ще подходите? Все пак той ви е бест френд... не искате да го нараните грубо... Същото за момичетата. Приятелката ви казва, че ви харесва... Е? Интересно ми е какво ще родят главите ви. Надявам се да не е много глупава темата...
    Ще му кажа да си ебе майката.. ;]

Цитирай Първоначално написано от usmiv4o
    Ще му кажа да си е** майката.. ;]
    По-скоро бащата ;]

нз, аз за моите приятели съм 100% сигурен, че няма да ме карат да се притеснявам за такива глупости ;>

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от usmiv4o
    Ще му кажа да си е** майката.. ;]
    По-скоро бащата ;]
    Все едно.. боли ме.. да има късмета да ми го каже и ще го видя до колко може да брои... зъбите си ;]

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky

мн ясно, че веднага ще се опитам да го вкарам в правия път, без значение колко усилия ще ми коства. пък и той, след като ми е най-добър приятел малко или много ще се опита да се промени, колкото и трудно да е за него.
    Абее какъв си ти, че да определяш чувствата на хората Не можеш да му казваш какъв да е, само защото на теб така ти изнася. Ако ти е истински приятел - ще го приемеш, такъв какъвто е .. Без значение дали отговаряш на чувствата му.

По темата: ще й кажа, че не искам да си разваляме приятелството, че не испитвам същото защото харесвам момчета ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Цитирай Първоначално написано от tanch3t093

Абее какъв си ти, че да определяш чувствата на хората Не можеш да му казваш какъв да е, само защото на теб така ти изнася. Ако ти е истински приятел - ще го приемеш, такъв какъвто е .. Без значение дали отговаряш на чувствата му.
    И аз мисля така... явно мъжките приятелства не са толкова силни ли ддз. Или не са толкова толерантни... Бтв не мисля, че ще ти е лесно да променяш някого... а и мисля, че само ще го нараниш. Едно е да не споделиш чувствата му, друго е да почнеш да го променяш... мисля, че приятелството ще се провали...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ще й обясня,че нямам такива насоки..Предполагам,че ще ме разбере - щом ми е добра приятелка..Пък ако тя продължава да се държи така - ще се отдалеча от нея
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на someonerandom
    Момче съм и просто...не мога да си го представя.Не знам как ще реагирам.Не мога и да си представя,че е възможно да стане.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от Dragonflyelf
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093

И аз мисля така... явно мъжките приятелства не са толкова силни ли ддз. Или не са толкова толерантни... Бтв не мисля, че ще ти е лесно да променяш някого... а и мисля, че само ще го нараниш. Едно е да не споделиш чувствата му, друго е да почнеш да го променяш... мисля, че приятелството ще се провали...
    аз съм му най-добър приятел и считам, че за него ще е най-добре да си остане хетеро. просто защото знам какво ще се случи ако някой разбере, да не говорим какво ще стане ако някой го види дори само да целува(бляяяяяяя) друго момче/мъж. сигурен съм, че няма да го нараня, защото винаги когато сме си говорили сме били абсолютно честни един към друг, без заобиколки.

никъде в поста ми не съм казал, че ако не се промени няма да запазя приятелството си с него. наистина през наши дни светът много повече толерира гейовете, отколкото преди 20 години например. но за едно съм сигурен - в България много малко хора ще го разберат и ще му обърнат гръб. а не това искам за най-добрия си приятел ;>

мии ще кажа , че обичам приятеля си и ако някой ден се разочаровам от мъжете ще се обърна към неяя

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Аз съм за секса и връзките м/у жени, но понеже има разлика между най-добра приятелка, и 'приятелка' с която спиш ала бала.... Ииии не знам.... Ще поговорим, пък се надявам да не ни се развали приятелството.

Пък ако бях момче и най-добрия ми приятел го каже тваааа Ще му тегля шут.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ще й кажа,че е мн готин чоек,но не я приемам по този начин
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си