.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Проблем

Проблем

Здравейте съфорумници,
    Значи имам следния проблем свързан с пениса. Когато си докосна главичката, все едно ме боли не мога да ви го опиша. Та въпроса ми е от какво е причинено това и ще се оправи ли, триябва да го излекувам ли, просто не знам. На 13 съм. Благодаря предварително.

Супер фен
    ...Лекарче братле...

^^ +1
    Просто никой от съфорумниците ни не е лекар , за да може да ти отговаря на този вид въпроси...такаче по - добре отиди на оролог...за да те види , защото май има някакъв проблем...стискам палци да ти няма нищо , ама все пак се прегледай!!!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Просто ти е по-чувствителен.
    Като бях малък ми беше така, сега не ми е. Мисля, че ще мине от самосебе си.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Просто ти е по-чувствителен.
    Като бях малък ми беше така, сега не ми е. Мисля, че ще мине от самосебе си.
    Може и да е така , което успокояващо за него , обаче май е по - добре да се посъветва с някой по - възрастен , като например по - голям брат , братовчед или най - добре баща си...нали за това са родителите...

ммм не знам за това пуснах темата за съвет дано да се окаже че е просто по-чувствителен

Супер фен
    Поприцнип,да така е може да е почувствителен,но ако го боли някакси би трябвало лекар,но да не би и да прави много чекиики на ден и за това

Не бе нищо , даже темата ти е с основателен проблем , а не като повече пускани от съфорумници , безмислени и глурави и пълни с грешки теми.Аз просто давам някакви съвите , които ми се струват по - смислени , защото все пак аз съм само момиче...

А бе ти маструбирането го остави аз ви питам за проблем бе хора :Д

Цитирай Първоначално написано от kaisha30
    ммм не знам за това пуснах темата за съвет дано да се окаже че е просто по-чувствителен
    Oтиди на лекар. Той ще ти каже какво да правиш и евентуално ще ти изпише някакво мазало ако е нужно

естествено отиди на лекар, но за да си по-спокоен преди това ще ти кажа и аз че като бях на 11-12 също така ме болеше, просто това като при момичетата и техните зърна, хормоните като си вършат работата, има такива малки сигнали за това. не би трябвало да се притесняваш

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аве я недейте да плашите момчето бий си чекиите пич и на мен ми беше така минава си от самосебеси повечко чекии давай
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    И аз мисля, че е по-чувствителен, но за най-сигурно отиди на лекар!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Град
    dobrich

asdasd

po dobre da hodish na lekar zashtoto posle moje da stane i mnogo po zle

На твоята възраст е нормално да ти е по-чувствителен, особено когато не е надървен... решението е яко чикий и ако до 1 година не се оправи тогава задължително на лекар

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
    Цитирай Първоначално написано от alonedark
    ^^ +1
    Просто никой от съфорумниците ни не е лекар , за да може да ти отговаря на този вид въпроси...такаче по - добре отиди на оролог...за да те види , защото май има някакъв проблем...стискам палци да ти няма нищо , ама все пак се прегледай!!!
    не че нещо мацка, ама се пише Уролог
    братле тя е направила 1 единствена грешка, вместо да я поправяш трябва да я похвалиш, я виж наоколо какво става ... направо ме обиват

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Цитирай Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
    Цитирай Първоначално написано от alonedark
    ^^ +1
    не че нещо мацка, ама се пише Уролог
    братле тя е направила 1 единствена грешка, вместо да я поправяш трябва да я похвалиш, я виж наоколо какво става ... направо ме обиват
    1 Tи не видя ли, че WeCouldBeTheSame е момиче?
    2 Защо по-точно да я хвали??
    3 Добре щом те Обиват!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

ходи на лекар

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    3 Добре щом те Обиват!
    1 Не
    2 Няма смисъл да обяснявам ...
    3 Пак няма смисъл да обяснявам ... на колко си? 12? Ако ще се присмивам на другите дали няма да знам как се пише убивам? Айде с добро

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Цитирай Първоначално написано от "fear4o
    3 Добре щом те Обиват!
    1 Не
    2 Няма смисъл да обяснявам ...
    3 Пак няма смисъл да обяснявам ... на колко си? 12? Ако ще се присмивам на другите дали няма да знам как се пише убивам? Айде с добро
    Actualy съм на 16!
    Винаги има защо да обясняваш! Най-малкото, че някой отворен новак ще ти каже: Да ще кажеш, че няма смисъл, защото не знаеш какво друго да напишеш!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

да да ще запомня вече ... макар че типичното обръщение между жени в Русе си е брат, така че за мен си е универсално

я съм мъжко за да е всичко ясно :P

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    кво немога да разбера.. от 20 публикации 19 .. са .. ОТИДИ НА ЛЕКАР.. ббасии отговорите..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си