- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Депилиращ крем
здравейте, момче съм и искам да си депилирам краката, защото съм от тия по-косматичкитета искам да попитам да ми кажете някой депилиращ крем и цена долу-горе и колко такива ще ми трябват
По - добре пробвай с кола маска .![]()
Нямаше логика,беше любов.
Иди в аптеката и питай,аз не ги знам по марки... най-мноу 5лв да е... и да знаеш че ефекта не е особено дълготраен... наистина пробвай с епилатор или кола маска![]()
знам, че кола маската или епилатора са най-добре, но са ми много далги и гадни едни и искам 1во да ги избръсна а после да пробвамблагодаря казаха ми и за 1 Елея утре ще видя
![]()
Недей с Елеа-аз не ползвам такива кремове,но си купих такъв да пробвам..и резултата беше почти никакъв...Първоначално написано от AlaBalaa
ами не знам казаха ми, че вършел работа ... ще попитам в аптеката и ще решаблагодаря
Майка ми използва на Veet ,защото има за нежна кожа има с алое с роза и още много други.Каза,че е доволна![]()
Аз ги минавам с машинка за постригване.
Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
![]()
.!.
майкоооо![]()
ся като ги депилирах ми се струва адски гейско не ми харесва...
дали ще станат като преди?
Да,ще станат..Но само да добавя,че депилатора е като самобръсначката и има вероятност да станат даже,и по-големи..Лично аз мисля такаПървоначално написано от AlaBalaa
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако си бил бая космат няма да са същите като преди,знам го от личен опит.Първоначално написано от AlaBalaa
Аз също за първи път си ги махнах с депилиращ крем и първоначално ми изглеждаше много гейско,но с времето вече ни ми прави впечатление.Иначе да с времено ще станат малко по-груби от колкото са ти в момента.![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Следващият път с кола маска. Тва е най - добрият вариант!Първоначално написано от AlaBalaa
И ти е гейско, щото не си свикнал без тях, а с хубавото бързо се свиква![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
с Елея ги махах до коляното не знам не ми харесва... даже не знам защо реших такабрат ми вика, че от 1път няма да е по-зле ама ще видим... Благодаря
, а ако станат по-гадни т.е. черни и дебели дали кола маската ще ги оправи ?
а и ся като съм ги депилирал дали ще са по-дълги?
С епилатор след дълга употреба ,космите стават по-редки и по-тънки.
От скоро ползвам епилатор и съм доволен.Нищо ,че малко се пообривам,въпреки ,че се мажа с мляко на нивея ......
да това ми е ясно с епилатора и колата маска е така, но сега след като ги депилирах дали ще станат много по-гадни ? тоест по-дълги, дебели за гъсти едва ли не виждам да излизат по 2-3от корен
От 1 път не,но ако ползваш бигче или депилиращ крем 1-2 години ,ще има разлика в окосмяването. Зависи много и от гените на родителите.
абе няма повече да го позлвам 1път ми стига не ми хареса никак... дано наистена не се променят и да са като преди, защото сега не мога да преценя като са малки на 3дена...'
а и мерсимного