- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасно...влюбен!Помощ!
Уникално влюбен съм в една приятелка но незнам как точно да и предложа ?!?Срам ме много!!Моля помогнете ми![]()
![]()
![]()
oK ! :P
12-13?
Да и предложиш? Влюбен? ... или просто страшно зарибен по външния й вид?
Виж са.. принципно можеш да й го намекнеш.. някак си (ама на живо) или просто да започнеш да я зарибяваш леко по леко.. гуш веднъж .. втори път.. па ако ти се кефи на прегръдките .. почни леко по леко с целувки по бузката вратлето .. или просто ако падне момент за целувка действай и от реакцията й ше разбереш дали ше купонясваш за новото попадение или ще пишеш в темата тука колко си разочарован..
I believe at least 14.. be optimistic :PПървоначално написано от SemperFidelis
What if.. ?
ее ти много му даде ве някъде около 10 е най-мн 11Първоначално написано от SemperFidelis
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Стига сте се гаврили ся!!На 13 сам а и не се кефя на външния и вид!![]()
Нали я обичашеПървоначално написано от wiPpSSss
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
So what then? You are waiting to get laid? ^.^Първоначално написано от wiPpSSss
Виж с предлагане най-много да й паднеш в очите ако вече мацето е озряло поне малко... (едвали, но.. има ги всякакви)
Започни да я зарибяваш да видиш дали ще ти отвърне със същото и го действай постепенно.. не го изцепвай веднага ,че имаш чувства към нея... ако тя не изпитва същото може да се стресне и да почне да те игнорира поради еди ква си причина.. (един фр направи тая грешка)
What if.. ?
Обичам я но не се кефя само на въшния и вид !!Първоначално написано от awerw
![]()
я виж по гореПървоначално написано от wiPpSSss
![]()
sapphire5![]()
Грешка на клавиатуратаПървоначално написано от awerw
Да се върнем на темата........
Аз предлагам да залегнеш над учебниците. Убедена съм, че на втората седмица ще ти омръзне.
Втората седмица мина отдавна!Първоначално написано от bobito_th
Еми .. започнете да излизате по- често заедно, прави и леки намеци, пък тя ако отвърне - действай, тигре !![]()
Струва ми се ,че тя имаше предвид след като тръгнеш с нея.. искаше да ти каже ,че ше се нагушкате, нацелувате и ше ти писне след като получиш това което искаш.. не знам дали и аз не съм на това мнение.. както казах винаги има изключения и то големии ама едвали ще сътворите кой знае какво за да задържите връзката дъъъълго дълго.. макс месец от мен..Първоначално написано от wiPpSSss
What if.. ?
Благодаря ви на всички че ми вдъхнахте смелост.Ще пиша като излезим!
По дяволите, момчето иска помощ!
Тази срам е излишен. На тази възраст отдавате прекалено голяма важност на някакво момиче/момче. Ок, явно много си хлътнал по нея, обаче не е края на света дате отреже. И все пак, за да не се получи това по-добре не и казвай, че я харесваш, ами и го покажи. Дръж се мило с нея, помагай й... такива разни. По-добре да не и показваш, че се притесняваш. Ще направиш лошо впечетление.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аа да ! Прави и комплименти .. на мен лично ми създават приятни емоции.![]()
Покаажи и, че е това, което искаш. Прави и комплименти, гушкай я и т.н. .. Виж как ще реагира и прецени сам. Действай смело и разказвай кво е станало![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Само гледай да не станеш натегач и досадник..смисал може от време на време да я игнорираш и хвърляй повече базици....и все пак решавай сам защото всеки дава съвети..ама..нали го знаеш ония виц за пича дето си опъвал жената и всеки му давал акъли кво да я прави..
![]()
Ае успех..![]()
Верни работи се пишат... ама.. вие вашето си знаете.Първоначално написано от bobito_th
Що се ловите на толкова очевадни неща?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House