.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Стягане на корема.. :-S

Здравейте! Ще се радвам ако ме залеете с вашите идеи,предложения и мнения ,вместо да се чудите как да ме затъпите
    Така.. промблема ми е че искам да отслабна САМО в корема,само да го стегна и да извая талията.Трябва да знаете,че тренирам всеки ден и не искам да пия разни хапчета,които могат да ми нарушат системата така да се каже..
    Та.. имате ли някакви предложения какво да правя или какво може д ами помогне?

За стягане-коремни преси е най-добре.Обаче!Виж в в-бокс примерно някоя програма(8минутната е мн добра аз я правя),защото само коремни преси ня помагат толкова.
    За отслабване-кардио и лека диета(щом е само малко не се мъчи да не ядеш)Успех!

Благодаря ти
    Гледала съм ги-пак ще ги погледна.. А ти от колко време ги правиш и има ли ефект наистина?

Трябва да правиш упражнения за цялото тяло и да натоварваш всички мускули , не само коремните . За стягане започни да правиш коремни преси по 4-5 серии по 20 от всички видове странични , къси ,90градусови , лицеви опори по 10-20 , също , много стягащо е да заставаш в позата за лицеви опори но без да пружинираш просто заставаш така опънати крака прав гръб и стегнат корем и бройш до 20 и почиваш и така по 2-3 пъти , още какво какво а ако ти се занимава си купи 3-4 кутиики кибрит общо стават 100 клечки изсипваш ги на земята и със събрани крака без да ги сгъваш започваш да ги събираш на всяко навеждане по 1 клечка наистина дава резултат въпреки че звучи смешно . Тае бото също ти го препоръчвам натоварва всички мускули и след тренировка се чувстваш невероятно свеж и зареден с енергия успех .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Благодаря ти
    Гледала съм ги-пак ще ги погледна.. А ти от колко време ги правиш и има ли ефект наистина?
    Ефект има Правя ги от 3 месеца,но от 1 сериозно.Нямам плочки защото не съм много слаб(не дебел )защото качвах маса.Но корема ми е много оформен и доста по твърд.
    ПП:Преди едва правех първите 3 упражнения,а сега ми е като почивка да ги правя

Имаш наистина добри идеи,но аз наистина искам само корема да стегна ,защото имам хубава фигура,раменете са ми малко шипоки но не е фрапиращо.. Ако отслабна на друго място ще е наистина грозно,пък и тренирам... в момента просто малко съм се отпуснала,не ходя на тренировки толковеа редовно и това веднага даде отражение въхру мен...
    Искам само да попитам кои упражнения дайстват

здравей, мерси за отговора в моята тема
    та за твоята тема както казаха по-горе лека диета бягане коремни и за това с клечките кибрит аз знам друго лягаш по гръб кръстосваш 2та крака и пишеш цифри във въздуха примерно от 1 до 10

Аз вече ти казах-коремни и кардио е основното.А никое упражнение(нито кардио)няма да ти направи тялото по отпуснато,грозно(както искаш му казвай).Напротив-винаги ефекта ще е положителен.(За разлика от някои "бързи" диети.)

ПП:Под тренираш имаш предвид фитнес или?

А по колко серии на ден.. по колко пъти?

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    За стягане на корема са добри коремните преси! Има голям ефект,от личен опит го казвам!

А гледал/а ли си от някъде упражненията или .. ?

Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    А по колко серии на ден.. по колко пъти?
    Коремните преси ли?Ако гледаш онази програма е показно-по 30 повт.(или ако имаш тежест-аз ги правя с дъмбел вкъщи по 15-20)А колко често зависи-ако не ти е трениран корема -1 ден правиш-2 почиваш.След 1 седмици-1 ден правиш 1 почиваш.Като се почувстваш готова всеки ден(гледай да е около месец след като си започнала)

Окей! Благодаря ти!

.. аз лично си реших този проблем и чрез коремни преси, но най-вече чрез гълтане на корема по всяко време.. когато вървя, чета, пиша, ровя се из нета.. просто това ми се е преварнало като някакав навик .. ноо резултата е на лице.. коремните мусколи се свиват и всичко е ОК..

Цитирай Първоначално написано от Sstrawberry
    .. аз лично си реших този проблем и чрез коремни преси, но най-вече чрез гълтане на корема по всяко време.. когато вървя, чета, пиша, ровя се из нета.. просто това ми се е преварнало като някакав навик .. ноо резултата е на лице.. коремните мусколи се свиват и всичко е ОК..
    Пробвай без гълтане(може само пред хората )Ефекта според мен е същия.Коремните са ти помогнали,ти си се заблудила просто.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Първо правило.
    НИКОГА не можеш да заповядваш на организма: "Сваляй от еди-къде си."
    Някои хора топят краката по-напред, други ръцете, трети бузи (като мен ).
    Факт е, че с кардиото ще поотслабнеш такаа навсякъде, аре ся, няма да се минеш

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Пробвай без гълтане(може само пред хората )Ефекта според мен е същия.Коремните са ти помогнали,ти си се заблудила просто.
    .. възможно е и да има известна залуда .. :P но знам, че когато гълташ корема си мускулите се свиват .. а коремните преси са си класика .. по ефикасен метод от тях няма ..

.. възможно е и да има известна залуда .. :P но знам, че когато гълташ корема си мускулите се свиват .. а коремните преси са си класика .. по ефикасен метод от тях няма ..
    И като се свият мускулите как топиш мазнинките около тях?Мускула просто е свит.

И като се свият мускулите как топиш мазнинките около тях?Мускула просто е свит.
    хммм даа.. не се бях замисляла.. определено имаш право.. ееее нищо аз си се ''кефа'' да си го гълтам (корема) и тва си е ..

Коремни преси + кардио тренировки.Но коремните преси да не замеш да правиш по 50-100 и да мислиш, че ще има едект.Трябва по повече и трябва да минат поне 3 месеца за да има видим резултат.

http://vbox7.com/play:c500421d
    ^^ на мен ми помогна.. но също така намалих малко храната.. :P
    не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...

Цитирай Първоначално написано от johnnydepp
    Може ли малко повече информация да дадеш, че и аз сега тези правя? ЗА колко време се забелязва ефект, как по-тчно се храни, само тези упражнения ли прави? Всяка допълнителна информация ще ми е от полза. БЛагодаря ти предварително.

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Цитирай Първоначално написано от johnnydepp
    Може ли малко повече информация да дадеш, че и аз сега тези правя? ЗА колко време се забелязва ефект, как по-тчно се храни, само тези упражнения ли прави? Всяка допълнителна информация ще ми е от полза. БЛагодаря ти предварително.
    Може и тези http://vbox7.com/play:a0e0923c .И двете са много ефективни.А колко често да ги правиш съм написал по-горе(или на 1ва страница)И за двете важи,те са почти еднакви.А резултат има след 1 месец(видимият)

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Най-простия и бърз начин е:
    -Мажеш си корема с лусьон за тяло,мляко или някакъв крем за суха кожа.
    -Найлон ,който да сложиш на намазания с горните неща корем.
    -Шушлеково горнище от анцунг.
    И така правиш 5 6 серии по колкото можеш коремни преси.
    Почивките между серии 2 3 мин.

Така мазнините по корема се топят най-лесно и бързо.

Успех

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Най-простия и бърз начин е:
    -Найлон ,който да сложиш на намазания с горните неща корем.
    Това уврежда черният дроб за това е НЕ трябва да се прави.А и сваляш само вода която после изпиваш.Също така излзиат пъпки по корема....
    Направете си сметка преди да "хитрувате"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си