.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Може ли съвет...

Здравейте, аз съм нов в сайта и това е първият ми пост както виждате такаа, значи щом се реших да вляза в сайт и да искам съвет за едно момиче означава че много съм я закъсал... Тъй по темата, запознах се с едно момиче, отначало ми допадаше после стана нещото влюбих се, както никога до сега обаче имаме проблем тя неиска засега да сме заедно защото станахме много добри приятели, даже най-добри всеки ден заедно,в едно училище учим абе много добри...и се страхува да не ме загуби като приятел... и тя ме обича много пъти ми е го показвала и казвала но дотам, незнам ако имате някой съвет или идея примерно ще съм благодарен...

От вас двамата зависи, това не е задача или съчинение, с което някой да ти помогне и да ти даде насоки. Защото може да се получи така, че да съжаляваш много и ще те е яд, че си послушал непознати. Седнете поговорете и се разберете.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Съжалявам, но тя вече те е отрязала. Казала ти го е по тънкия начин, за да не те засегне, а ти си хлътнал до уши и отказваш да приемеш истината. Още по-лошото е, че си закъснял с обясненията и сега си в графата "приятели". От там вариантите са два. Да продължил да се мъчиш тествайки търпението си, което няма да те доведе до никъде и второ - тя да дори да не пожелае да запази приятелството ви защото вече е разбрала, че през цялото това време си си представял как и бъркаш в гащите... Все пак не е изключено да стане някакво изключение и изходът от ситуацията да се окаже щастлив като по някаква случайност я спасиш от това да я блъсне кола например и станеш такъв герой в нейните очи, че чак да не може да ти устои, но... Приеми, че следващия път трябва да си следваш целта от самото начало и да не допускаш същия развой на събитията. Ако харесваш някое момиче, то трябва да е наясно с това още от рано.

Вторият пример не ми хареса..найстина много е красива,обаче през цялото време да съм искал да и бръкна в гащичките както и да е ще поговоря с нея дано още има шанс помежду ни.. нещата не са толкова сложни,обстоятелствата ги правят такива...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Тя те е одрязала.Това е просто начин за извинение

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    От вас двамата зависи, това не е задача или съчинение, с което някой да ти помогне и да ти даде насоки. Защото може да се получи така, че да съжаляваш много и ще те е яд, че си послушал непознати. Седнете поговорете и се разберете.
    +1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ще трябва да се примириш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Град
    Varna
    На нейно място и аз може би бих постъпила по същия начин.Опитай се и ти да запазиш приятелството помежду ви.

Повече от фен
    При мене е почти същата ситуация. Най-добре да си останете приятели. Дано ни се усмихне късмета ...

Повече от фен Аватара на w0lf
    заеби брат само ще си чупиш главата
    или уреди някой приятел да се опита да я блъсне с кола а ти да я спасиш
    madafaka

Голям фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от w0lf

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ихиии, сладури!
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от w0lf
    Недейте да давате такива съвети!!! Може да се върже сериозно. Че аз имах един такъв познат... не е работа направо

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тя наистина те е отрязала по най-"лекия" начин..Най-добре е да си намериш друга..На сила хубост не става..Щом не иска,няма смисъл да я тормозиш с това..Останете си добри приятели,поговорете си пак по различни теми,но не се надявай на нещо повече от това
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Направо се побърквам ,като чета толкова неграмотно написани постове

По темата: Имаше няколко хубави съвета по-горе

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове