.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    други мнения по въпроса ?!?
    {}{}{}ТОЗИ ПРОФИЛ ВЕЧЕ Е НА ДРУГ !

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от ren
    За вноса и износа на магданоза ли?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    За вноса и износа на магданоза ли?
    да точно как позна ?

Град
    В мислите на хората
    Ми случва ми се от време на време

Според мен се закачат с теб

Dr. Gregory House

за кво се закачат с мен ?

за кво се закачат с мен ?

за кво се закачат с мен ? цяла учебна година не им ли писна вече

Град
    В мислите на хората
    Tа въпроса ми е кой от двамата ме харесва и въобще дали ме харесва или просто нямат кво да правят и се закачат с мен,защото съм им симпатична???искам и други мнения

Dr. Gregory House

Повече от фен
    Според мен момчето те харесва, а приятелят му не. Или се закачат с теб, защото- си малка, сладка и симпатична. Харесва им и не е ангажиращо. Не разбирам как някой може да харесва двама души едновременно, според мен трябва да ги опознаеш без да признаваш на никого още, а чак когато си наясно с това кой харесваш повече- тогава признай.

Цитирай Първоначално написано от justwondering
    Според мен момчето те харесва, а приятелят му не. Или се закачат с теб, защото- си малка, сладка и симпатична. Харесва им и не е ангажиращо. Не разбирам как някой може да харесва двама души едновременно, според мен трябва да ги опознаеш без да признаваш на никого още, а чак когато си наясно с това кой харесваш повече- тогава признай.
    не е точно харесване,по-скоро имам някаква симпатия и към двамата и искам да стана близка с тях ако може и с двамата бих се радвала ако това подвикване/закачане прерастне ПОНЕ в приятелство. ( дай боже в нещо повече)обаче незнам как и на кого да отговоря на жестовете единият действа направо без да увърта,а другия постоянно се опитва да е близо до мен и да ме заговори за нещо и незнам как да подходя/отговоря за да не сбъркам

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Искат да ти правят тройно отделение.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    стига си се бъзикал питам сериозно

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Пишете по скайп .. фейсбук .. така е по лесно и по често ще има за какво да си говорите, ще се опознаете, ако те поканят ще излизате .. не пускай още на нито един от двамата .. Просто стани близка с двамата и ако имаш чувства намеквай .. дано да се усетят ..

П.С. На колко са тези момчета ?
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Пишете по скайп .. фейсбук .. така е по лесно и по често ще има за какво да си говорите, ще се опознаете, ако те поканят ще излизате .. не пускай още на нито един от двамата .. Просто стани близка с двамата и ако имаш чувства намеквай .. дано да се усетят ..

П.С. На колко са тези момчета ?
    нямам им скайповете пък и ми е тъпо по скайп да си пиша
    на 16/17 са нямах намерения да им пускам още хахах не се притеснявайте

какво значение има на колко са ?

Град
    В мислите на хората
    Е че има огромно значение. Ако са колкото теб - значи са с доста по малко акъл, значи са супер предвидими и ясни.

А ако са по-големи..значи са доста ограничени/отчаяни/комплексирани. И пак ще значи че са предвидими.(тук не питай защо по никой параграф. Не ми се обяснява)

Значението е че ще знаем какви хора съставляват обркъжението ти

Dr. Gregory House

защо да са ограничени,отчаяни и комплексирани ????

Град
    В мислите на хората
    Казах ти да не питаш бе. Ей... ако наопаки ще правиш нещата - не ми давай 5к $

Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    .. хм.. въпрос, за да мога по-добре да преценя нещата
    на външен вид как си? тяло? лице? има ли много момчета, които да се въртят около теб? + това: имала ли си сериозна връзка до сега?

пс: обичам да задавам въпроси^^

еми добре съм с външния вид и в тяло съм си добре,но има какво да се иска още еми чак много определено не са 6/7 най-много по-сериозни кандидати.мойте връзки не са много сериозни .

Казах ти да не питаш бе. Ей... ако наопаки ще правиш нещата - не ми давай 5к $
    да не питам защото и ти незнаеш защо за това ли ,просто реши да ги обидиш без да ги познаваш и без причина ?

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    закачат се момчетата, закачат се (sun)^^ и все пак доста добри връзки започват само от ''закачки'' .. опитай се да ги опознаеш.. пък може да излезе нещо с един от двамата (в по-добър случай и с двамата, а в най-добрия може да се намеси и трети ) Успех!

Град
    В мислите на хората
    Авторке - Щото не ми се пише един чаршф психология, който ще отречеш с лека ръка, защото не го разбираш/не ти харесва/не ти изнася да е верен.

Обаче интересното е че тръгваш да ги защитаваш на секундата ако някой ги докосне. Ама ти.. нищо не правиш за тях иначе (:

И явно са по големи от теб.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от umri
    стига си се бъзикал питам сериозно
    Ти пък защо реши, че не съм сериозен? Сериозно обмисли тоя вариант.
    А сега... ти как искаш ние тука професорите да ти кажем с точност какво искат тези момчета, кое от тях те харесва и на кое от 2те му е по-голяма лангата? Нито познаваме теб, нито тях, нито конкретните ситуации, дори възрастта им не казваш. Според мен ти си си наумила нещо и го търсиш в някой от тези коментари, за да затвърдиш сигурността в това, което мислиш. Ти не искаш обективни, реални и безпристрастни отговори, а просто нещо, което да се нагоди на желанието ти. Както по-горе казаха, че явно са тъпи. Еми да... тъпи са. От това, което ти даваш като информация: "казва ми, че съм хубава", после пък" усмихва ми се, докато минава по коридорите с приятеля си". От тези неща, аз си правя извода, че това момче е девствено, несигурно, без подход, не предприема действие, а чака резултат. Тези усмивки и подминаваници по коридорите са за 4-5-6 клас. 16-17 годишните момчета би трябвало, ако си харесат момиче да отидат и да я заговорят, искат телефона, канят на разходка/кафе. Това се нарича предприемане на ДЕЙСТВИЕ, останалото е несигурност и детски фантазии, които при по-голямата част от момчетата остава до старини.

Едва ли си разбрала нещо от това, което се опитах да обясня, но някой ден.. след няколко години може и да разбереш.

valdes какво се занимаваш. То тва как да разбере. Търси внимание... Викам ти какво се занимаваш, пък аз още повече. Ще разбере някой ден.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от justwondering
    не е точно харесване,по-скоро имам някаква симпатия и към двамата и искам да стана близка с тях ако може и с двамата бих се радвала ако това подвикване/закачане прерастне ПОНЕ в приятелство. ( дай боже в нещо повече)обаче незнам как и на кого да отговоря на жестовете единият действа направо без да увърта,а другия постоянно се опитва да е близо до мен и да ме заговори за нещо и незнам как да подходя/отговоря за да не сбъркам
    Аз бих избрала втория (дето постоянно се опитва да е близо до теб и да те заговори) просто защото така, както го казваш, той е по-срамежлив или пък те харесва повече. И в двата случая е добре. Когато решиш кого искаш, просто поеми инициативата, отиди и го заговори, покани го да излезете, като не искаш да говорите по скайп и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си