- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чуденка с момчета
други мнения по въпроса ?!?![]()
{}{}{}ТОЗИ ПРОФИЛ ВЕЧЕ Е НА ДРУГ !
За вноса и износа на магданоза ли?Първоначално написано от ren
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
да точно как позна ?Първоначално написано от valdesbg
Ми случва ми се от време на време
Според мен се закачат с теб![]()
Dr. Gregory House
за кво се закачат с мен ?Първоначално написано от valdesbg
за кво се закачат с мен ?Първоначално написано от valdesbg
за кво се закачат с мен ? цяла учебна година не им ли писна вечеПървоначално написано от valdesbg
![]()
Първоначално написано от ren
Първоначално написано от valdesbg
Dr. Gregory House
Според мен момчето те харесва, а приятелят му не. Или се закачат с теб, защото- си малка, сладка и симпатична. Харесва им и не е ангажиращо.Не разбирам как някой може да харесва двама души едновременно, според мен трябва да ги опознаеш без да признаваш на никого още, а чак когато си наясно с това кой харесваш повече- тогава признай.
![]()
не е точно харесване,по-скоро имам някаква симпатия и към двамата и искам да стана близка с тях ако може и с дваматаПървоначално написано от justwondering
бих се радвала ако това подвикване/закачане прерастне ПОНЕ в приятелство.
( дай боже в нещо повече)обаче незнам как и на кого да отговоря на жестовете единият действа направо без да увърта,а другия постоянно се опитва да е близо до мен и да ме заговори за нещо и незнам как да подходя/отговоря за да не сбъркам
Искат да ти правят тройно отделение.![]()
Temet Nosce
벨야카
стига си се бъзикал питам сериозноПървоначално написано от umri
Пишете по скайп .. фейсбук .. така е по лесно и по често ще има за какво да си говорите, ще се опознаете, ако те поканят ще излизате .. не пускай още на нито един от двамата ..Просто стани близка с двамата и ако имаш чувства намеквай .. дано да се усетят ..
![]()
П.С. На колко са тези момчета?
*сън*
нямам им скайповете пък и ми е тъпо по скайп да си пишаПървоначално написано от fUcKsMiLe
на 16/17 са нямах намерения да им пускам още хахах не се притеснявайте![]()
какво значение има на колко са ?
Е че има огромно значение. Ако са колкото теб - значи са с доста по малко акъл, значи са супер предвидими и ясни.
А ако са по-големи..значи са доста ограничени/отчаяни/комплексирани. И пак ще значи че са предвидими.(тук не питай защо по никой параграф. Не ми се обяснява)
Значението е че ще знаем какви хора съставляват обркъжението ти![]()
Dr. Gregory House
защо да са ограничени,отчаяни и комплексирани ????![]()
Казах ти да не питаш бе. Ей... ако наопаки ще правиш нещата - не ми давай 5к $![]()
Dr. Gregory House
.. хм.. въпрос, за да мога по-добре да преценя нещата![]()
на външен вид как си? тяло? лице? има ли много момчета, които да се въртят около теб? + това: имала ли си сериозна връзка до сега?
![]()
пс: обичам да задавам въпроси^^
еми добре съм с външния вид и в тяло съм си добре,но има какво да се иска ощееми чак много определено не са 6/7 най-много по-сериозни кандидати.мойте връзки не са много сериозни .
да не питам защото и ти незнаеш защо за това лиПървоначално написано от valdesbg
,просто реши да ги обидиш без да ги познаваш и без причина ?
закачат се момчетата, закачат се (sun)^^ и все пак доста добри връзки започват само от ''закачки'' .. опитай се да ги опознаеш.. пък може да излезе нещо с един от двамата (в по-добър случай и с двамата, а в най-добрия може да се намеси и трети) Успех!
![]()
Авторке - Щото не ми се пише един чаршф психология, който ще отречеш с лека ръка, защото не го разбираш/не ти харесва/не ти изнася да е верен.
Обаче интересното е че тръгваш да ги защитаваш на секундата ако някой ги докосне. Ама ти.. нищо не правиш за тях иначе (:
И явно са по големи от теб.
Dr. Gregory House
Ти пък защо реши, че не съм сериозен? Сериозно обмисли тоя вариант.Първоначално написано от ren
А сега... ти как искаш ние тука професорите да ти кажем с точност какво искат тези момчета, кое от тях те харесва и на кое от 2те му е по-голяма лангата? Нито познаваме теб, нито тях, нито конкретните ситуации, дори възрастта им не казваш. Според мен ти си си наумила нещо и го търсиш в някой от тези коментари, за да затвърдиш сигурността в това, което мислиш. Ти не искаш обективни, реални и безпристрастни отговори, а просто нещо, което да се нагоди на желанието ти. Както по-горе казаха, че явно са тъпи. Еми да... тъпи са. От това, което ти даваш като информация: "казва ми, че съм хубава", после пък" усмихва ми се, докато минава по коридорите с приятеля си". От тези неща, аз си правя извода, че това момче е девствено, несигурно, без подход, не предприема действие, а чака резултат. Тези усмивки и подминаваници по коридорите са за 4-5-6 клас. 16-17 годишните момчета би трябвало, ако си харесат момиче да отидат и да я заговорят, искат телефона, канят на разходка/кафе. Това се нарича предприемане на ДЕЙСТВИЕ, останалото е несигурност и детски фантазии, които при по-голямата част от момчетата остава до старини.
Едва ли си разбрала нещо от това, което се опитах да обясня, но някой ден.. след няколко години може и да разбереш.
valdes какво се занимаваш. То тва как да разбере. Търси внимание... Викам ти какво се занимаваш, пък аз още повече. Ще разбере някой ден.
Temet Nosce
벨야카
Аз бих избрала втория (дето постоянно се опитва да е близо до теб и да те заговори) просто защото така, както го казваш, той е по-срамежлив или пък те харесва повече. И в двата случая е добре. Когато решиш кого искаш, просто поеми инициативата, отиди и го заговори, покани го да излезете, като не искаш да говорите по скайп и така.Първоначално написано от ren
![]()