.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Това е нещо като тест.Може да ви се струва малко тъпо,но е истина-збъдва се повярвайте ми!

1.Напиши името на човек от срещуположния пол
    2.Кой е любимият ти цвят от тези:
    жълт,черен,червен,син или зелен?
    3.Първият ти инициял
    4.Месецът ти на раждане?
    5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло?
    6.Напише името на човека от същия пол като теб
    7.Любимото ти число?
    8.Калифорния или Флорида?
    9.Кое харесваш повиче:езеро или океан?
    10.Напиши желание

1.Това е името на човека,в който наистина си влюбен
    2.Ако си избрала.................
    червено-ти си жив и изпълнен с любов
    черно-ти си скромен и агресивен
    зелено-твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие
    син-ти си човек със спонтанен характер
    жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора
    3.Ако инициалът ти е
    А-К-имаш много приятели и любов в живота си
    Л-Р-опитваш се да се наслаждаваш на живота и любовтати скоро ще раэцъфти
    С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро
    4.Ако си роден през
    Януари-Март-годината ще е добра и ще разбереш,че си се влюбил в човек,който не си очаквал
    АПРИЛ-ЮНИ-ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго
    ЮЛИ-СЕПТЕМВРИ-ще имаш незабравима година с много проблеми
    ОКТОМВРИ-ДЕКЕМВРИ-годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа
    5.Ако избереш............
    ЧЕРНО-живота ти ще тръгне в различна посока,ще имаш много промени но посли ще се радваш на тях
    БЯЛО-ще намериш приятел,който ще ти се доверява ще направи всичко това но може и да не го разбереш
    6.Това е най-добрият ти приятел
    7.Това е броя на близките приятели,които ще имаш в живота си
    8.Ако избереш.......
    КАЛИФОРНИЯ-обичаш приключенията
    ФЛОРИДА-романтична душа си
    9.Ако избереш..............
    ЕЗЕРО-верен си на приятелите си,но си малко разсеян
    ОКЕАН-ти си спонтанен и обичаш места с хора
    10.Желанието ти ще се сбъдне,ако пуснеш това в друг форум в рамките на 1 час

Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от ren
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Искат да ти правят тройно отделение.
    стига си се бъзикал питам сериозно
    Ти пък защо реши, че не съм сериозен? Сериозно обмисли тоя вариант.
    А сега... ти как искаш ние тука професорите да ти кажем с точност какво искат тези момчета, кое от тях те харесва и на кое от 2те му е по-голяма лангата? Нито познаваме теб, нито тях, нито конкретните ситуации, дори възрастта им не казваш. Според мен ти си си наумила нещо и го търсиш в някой от тези коментари, за да затвърдиш сигурността в това, което мислиш. Ти не искаш обективни, реални и безпристрастни отговори, а просто нещо, което да се нагоди на желанието ти. Както по-горе казаха, че явно са тъпи. Еми да... тъпи са. От това, което ти даваш като информация: "казва ми, че съм хубава", после пък" усмихва ми се, докато минава по коридорите с приятеля си". От тези неща, аз си правя извода, че това момче е девствено, несигурно, без подход, не предприема действие, а чака резултат. Тези усмивки и подминаваници по коридорите са за 4-5-6 клас. 16-17 годишните момчета би трябвало, ако си харесат момиче да отидат и да я заговорят, искат телефона, канят на разходка/кафе. Това се нарича предприемане на ДЕЙСТВИЕ, останалото е несигурност и детски фантазии, които при по-голямата част от момчетата остава до старини.

Едва ли си разбрала нещо от това, което се опитах да обясня, но някой ден.. след няколко години може и да разбереш.

valdes какво се занимаваш. То тва как да разбере. Търси внимание... Викам ти какво се занимаваш, пък аз още повече. Ще разбере някой ден.
    Mерси за отделеното време че написа този ГОЛЯМ коментар,мерси и не са ми нужни години за да го разбера,разбрах го спокойно и наистина има доста вярни неща за жалост ... и не търся внимание
    {}{}{}ТОЗИ ПРОФИЛ ВЕЧЕ Е НА ДРУГ !

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Авторке - Щото не ми се пише един чаршф психология, който ще отречеш с лека ръка, защото не го разбираш/не ти харесва/не ти изнася да е верен.

Обаче интересното е че тръгваш да ги защитаваш на секундата ако някой ги докосне. Ама ти.. нищо не правиш за тях иначе (:

И явно са по големи от теб.
    не ме познаваш не знаеш какво ще направя така че ...аз не мога да отричам истината не съм такава !!! Благодаря на всички писали в темата

пишете,ако имате мнение по въпросите ми.(дали имат някакъв интерес към мен и ако да кой от двамата според вас ? )

Повече от фен Аватара на w0lf
    Така и не разбрах откъде, аджеба, ние ще имаме понятие кво се случва в кратуните им.
    madafaka

еми по горе съм написала как се държат и искам да чуя вашето мнение вие как разбирате това държание и т.н

днес го прегърнах тоя втория докато беше в гръб и той се обърна и ми се усмихна много е готинннннннн

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    aaa taka obicham, kogato vsi4ko svurshva dobre sorry za kirlicata
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си