.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Чуденка с момчета

Малко тъпа тема.Объркана съм писах и в други сайтове,но не ми публикуват темите(историите).Така започвам аз съм момиче на 15 години от малко градче.От началото на годината има едно момче от по-големите класове, което започна да ме харесва и да ми прави комплименти че съм хубава и така нататък.Когато говорех с някой и той се месеше в разговора ни.Аз тогава харесвах друго момче и не го забелязвах въобще този чак сега се сещам за тези неща,тогава не са ми правили впечетление Постоянно минаваше с приятеля си през мойта стая и ми се усмихваха и си говорха нещо за мен идваше до стята да ми каже ,,Здравей" и такива дребни неща.По едно време спря да ми обръща внимание,когато минавах не ме поглеждаше даже.Сега нещата почнаха пак да стават като преди идва при мен говори ми,гледа ме влюбено(може би).И ето я и чуденката ми .най-добрия му приятел когато минавам покрай стаята му ми подвиква някви неща(хубави неща)дори ми искаше скайп,фейсбук...но аз не си ги дадох по незнайна причина и сега като минавам покрай тях и хората му от класа започват да му правят намеци за мен(на тоя първия споменат)ОФф и се чудя и не мога да разбера кой от двамата ме харесва(ако въобще може да се нарече харесване) и двамата са страшно хубави и готини и незнам какво да направя как да им покажа че искам да стане нещо повече между нас и кой от двамата има симпатия към мен и на кой да си покажа чувствата.дали единият не помага на другия или ? Пф не мога да ги разбера.аз си мисля, че тоя втория ме харесва,а приятеля му понеже е по-нахалничък му помага и може би съм му симпатична и затова ми е правил комплименти (и не е длъжно да ме харесва)щото тоя втория ме гледа по много странен начин и прави всичко възможно да има някакъв контакт с мен .Съжалявам че ви занимавам с глупостите ми,но мен ме вълнуват тези неща и търся и друго мнение по въпроса!Мерси на тези,които са го прочели и сори ако има правописни грешки.
    поздрави и целувки :Ели
    {}{}{}ТОЗИ ПРОФИЛ ВЕЧЕ Е НА ДРУГ !

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъмм... най-добре преди да бързаш... обмисли какво искаш, кого искаш и тогава си помисли пак заслужава ли си Колкото и да се закачат с тебе, може да е просто закачка, да не излезеш после ти кривата... избери си единия и шибай... естествено не чрез "онче бонче"...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Откликни на ентусиазма им и нека най-добрият спечели !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на radeberger
    А ти , кой от двамата харесваш ???

еми аз не ги познавам добре и незнам кой харесвам и двамата си имат хубави и лоши черти и двамата ме кефят,не мога да кажа кой повече .

Еми говори с тях по-често, опознай ги и двамата преди да действаш.Така ще разбереш кой е с симпатиите, а и ще уточниш твойте към кого са насочени. Ееххх.... как искам и аз да съм в 7-8кл. голямо шоу беше

Re: Чуденка с момчета

Цитирай Първоначално написано от ren
    и на кой да си покажа чувствата.
    Ти и към двамата ли имаш чувства?

...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не настоявам, че съм права, но е много възможно просто да си внушаваш. Не ги познаваш - не знаеш какви са - няма как да ги харесваш. Съжалявам, но си объркано лапе [нищо, че си на моите години], жадуващо внимание.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Не настоявам, че съм права, но е много възможно просто да си внушаваш. Не ги познаваш - не знаеш какви са - няма как да ги харесваш. Съжалявам, но си объркано лапе [нищо, че си на моите години], жадуващо внимание.
    Може да ги харесва и без да ги познава, но става въпрос, че с този ,които тръгва трябва да има по-дълбоки чувства.А щом двама я привличат тези чувства липсват.
    Така че остави ги и двамата.Закачайте се, но до там.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Абе вие за това ли ходите на училище?

Според мен не е чак харесване,а просто закачане.

Супер фен
    Град
    София
    Ами, ти можеш да ги харесваш външно, но не ги познаваш достатъчно добре вътрешно! Най-добре ги опознай малко повечко, говори с тях по-често и т.н. Харесването не трябва само да е на външният облик, а и на характера и т.н. Недей да бързаш, нямаш спешна работа! Освен това никой не те притиска или кара да харесваш единия
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Щом си толкова ухажвана, всеки ще ти пусне. Ти само си избери кой от двамата.

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    +1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Обедена съм че приятеля му не те харесва.Просто въпросното момче за което говориш е накарал приятеля си той да ти иска фусбук и т.н. тъй като може да го е срам.Момчето за което говориш че те закача те харесва със сигурност..но приятеля му едвали! Ясно е че го кара да ти казва хубави неща за да види как ще реагираш.

....

и какъв е смисъла на тези закачки(ако е просто това) май никакъв !?

Повече от фен Аватара на w0lf
    ми занимават се хората
    madafaka

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Може да ги харесва и без да ги познава, но става въпрос, че с този ,които тръгва трябва да има по-дълбоки чувства.А щом двама я привличат тези чувства липсват.
    Така че остави ги и двамата.Закачайте се, но до там.
    Те се градят, дори и да липсват в началото може да се появят в по-късен период, но за тази цел е нужно повече от просто "подвиквания".
    Сългасна съм с "MaLkaTa_LaDy".

Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul

Те се градят, дори и да липсват в началото може да се появят в по-късен период, но за тази цел е нужно повече от просто "подвиквания".
    Сългасна съм с "MaLkaTa_LaDy".
    еми то така се започва,пък и кво повече да направят като виждат,че аз не показвам с нищо че ме кефят може би само с погледа (ако могат да го разберат де )

Tа въпроса ми е кой от двамата ме харесва и въобще дали ме харесва или просто нямат кво да правят и се закачат с мен,защото съм им симпатична???искам и други мнения

Пусни им и на двамата, че да не се чувства единия от двамата дискриминиран.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    +1

Флирт да има!
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си