.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Hybrid View

Мега фен Аватара на ZipFail
    В аптеката обаче черен дроб не продават.
    А както и да изглеждаш, като се чувстваш като л**но, файда няма

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    В месарския на ъгъла продават А и като му гледам вратлето ... Далеч е от тази физика.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    В месарския на ъгъла продават А и като му гледам вратлето ... Далеч е от тази физика.
    Кво нещо намекваш ли ?? дай да ти вида "вратлето" па тогава пак ша говориме .. и поне си сложи твоя снимка на аватара ...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз не го намекнах, направо го натвърдих. И не виждам къде има правило което гласи: "За аватар се слага само собствена снимка".
    n00bs

Мега фен Аватара на Chacho
    Брус Ли се е сцепил да тренира за корем, крушата я изкъртва.
    Скот Адкинс има железна преса, ако ритне Рони Колман, бас ловя че човека ще го вкарат в болница.
    Майкъл Джай Уайт, който е на аватара на yakuza също има доста здрава преса. Боксовата круша сигурно е подала жалба от него.
    Майк Тайсън, точка.

Аз също не мисля, че са важни плочките, но е важно да са силни коремните мускули. Като качиш мазнини на пресата и ставаш по-бавен, пък за някой е важно да си не губят бързината. Макар че на тренировки има едно момче, което си има мазнини, но направо лети. Въпроса е да не станеш само мазнини.

А като се заговорихме за идеалната физика, пак ще спомена този от аватара на yakuza. Не отстъпва кой знае колко на момчето от снимката, но е доста по-хармонично развит.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на go71n
    bybalazi искам да видя твоя снимка гол! твърдиш,че ходиш на фитнес и претендираш,че си голям разбирач искам да видя какво си постигнал в фитнеса ( най-вероятно не само аз искам ) удостой ни с тази чест и прикачи снимка.

по темата - пресата е важна част от човешкото тяло, при удар в корема ако имаш здрава преса няма да ти изкарат въздуха. отделно,че придава завършен вид на тялото като визия и т.н
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Аз не го намекнах, направо го натвърдих. И не виждам къде има правило което гласи: "За аватар се слага само собствена снимка".
    Еми кво ми са плюнчиш на кожения тогава???Къде си тръгнал да пишеш ...седи си у гащите и кротувай

Цитирай Първоначално написано от go71n
    bybalazi искам да видя твоя снимка гол! твърдиш,че ходиш на фитнес и претендираш,че си голям разбирач искам да видя какво си постигнал в фитнеса ( най-вероятно не само аз искам ) удостой ни с тази чест и прикачи снимка.

по темата - пресата е важна част от човешкото тяло, при удар в корема ако имаш здрава преса няма да ти изкарат въздуха. отделно,че придава завършен вид на тялото като визия и т.н
    По въпроса за снимките писах в друг раздел .. ако речете да ми помогнете да оправа проблема ще кача снимки .. продадох си компа .. снимките беха скрити на него .. направиха архив със тях и ми ги пратиха на лаптопа .. проблема е че като ги разархивирах и нищо...влизам в контрол панел - опции за папките - покажи скрити файлове.. и пак така цъках 300 пъти и нищо..Помогнете да си видя снимките и лесно ще кача .. тая на аватара ми бех я сложил на скайп и за тва е тука щото от там я свалих..иначче сичките други са скрити

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Скот Адкинс има железна преса, ако ритне Рони Колман, бас ловя че човека ще го вкарат в болница.
    Майкъл Джай Уайт, който е на аватара на yakuza също има доста здрава преса. Боксовата круша сигурно е подала жалба от него.
    Майк Тайсън, точка.

Аз също не мисля, че са важни плочките, но е важно да са силни коремните мускули. Като качиш мазнини на пресата и ставаш по-бавен, пък за някой е важно да си не губят бързината. Макар че на тренировки има едно момче, което си има мазнини, но направо лети. Въпроса е да не станеш само мазнини.

А като се заговорихме за идеалната физика, пак ще спомена този от аватара на yakuza. Не отстъпва кой знае колко на момчето от снимката, но е доста по-хармонично развит.
    Жестоко се бъркашш...тия образи джет ли мет ли не са като културистите .. културистите тренират за да бъдат огромни тия индивиди дето споменаваш нямат такава цел...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Майк Тайсън, точка.

Жестоко се бъркашш...тия образи джет ли мет ли не са като културистите .. културистите тренират за да бъдат огромни тия индивиди дето споменаваш нямат такава цел...
    Вярно имат различни цели, но пък във форума не всички искат да са културисти. Повечето искат атлетично тяло. Културистите им трябва релефна преса за състезания. Абе в крайна сметка всеки с целите си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    Цитирай Първоначално написано от go71n

По въпроса за снимките писах в друг раздел .. ако речете да ми помогнете да оправа проблема ще кача снимки .. продадох си компа .. снимките беха скрити на него .. направиха архив със тях и ми ги пратиха на лаптопа .. проблема е че като ги разархивирах и нищо...влизам в контрол панел - опции за папките - покажи скрити файлове.. и пак така цъках 300 пъти и нищо..Помогнете да си видя снимките и лесно ще кача .. тая на аватара ми бех я сложил на скайп и за тва е тука щото от там я свалих..иначче сичките други са скрити
    ами снимай се на ново ?! каде е проблема да си напраиш снимка + това лаптопите са с вградени камери ако нямаш апаратче съответно юсб и т.н ;]
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    В голяма заблуда си. Силен корем = силно тяло. Я кажи как ще правиш тежка военна преса без здрав корем? Добре знаеш и колко е важен корема в бойните спортове. Да не говоря за упражненията за по-напреднали на лостове - там ако нямаш железен корем увисваш.

А това с периода на маса и периода за чистене е най-голямата простотия евър, ако не си про. Повечето така и не стигат до релефа.

Пък и хубавите неща стават бавно.
    И в крайна сметка се оказва че пак го правиш за да изглеждаш добре. 90% от хората тренират повече за да изглеждат добре, а не за да са физически добре. И тези 90% бая често ползват добавки/анаболи.
    Упражненията които изискват корем, а не го тренират него са най вече "позьорски" ако мога така да се изразя. Т.е. може да се мине и без тях.

Не съм ти "контра" само да пиша глупости, а просто споменавам, че зависи от това, което всеки иска да направи с тялото си.

Е всеки с целите си. И аз го правя за да изглеждам добре, то е смешно да се отрича. Разликата е, че аз тренирам груба сила на лостовете, както и ''позьорските'', както ти ги нарече, упражнения, а не работя за отделните мускулни групи по класическата билдърска схема. Тялото идва като страничен ефект. А интересното е, че макар и да не работя целенасочено по тялото, визуалният ефект е много по-сериозен, отколкото като тренирах преди по класическата схема.

Затова си и мисля, че за натуралния трениращ, функционалното трениране с лостове и щанги и по-добро от самоцелното помпане с куп изолиращи упражнения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си