- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- татуировка
здравейтее! решила съм да си направя татуировка ! но искам отдолу да сложа и името Теодор но не на български нито на английски ! ако можете да ми помогнете няма значение какъв ще е езика !
Don`t guve a fuck ! xaxa
звучи ми тъпо и циганско на мен лично да си пишеш иметото на някой където и да било но ако ти харесва прави си не е болка за умиране
^ Как ще е тъпо и циганско?! Ти чуваш ли се. Да, има и банални татуировки, както сега всеки втори е с плетеници по кръста и с йероглифи по гръбнака, но това си е личен избор. Точно това, че си татуира нечие име, означава че много държи на този човек. Няма нищо по-хубаво от това да имаш спомен от някой твой близък завинаги на тялото си. Може да го напишеш на еврит, или някой по-странен. Примерно където пишат от дясно на ляво. Питай в студиото, там това им е работата. Избери езика, на който ти изглежда най-добре. Примерно на едно предаване една отиде да ѝ направят 2 йероглифа, като си беше приготвила кои да са думите, но когато той ѝ показа как ще изглежда едната дума, на нея не ѝ хареса и си избра друга. Ти трябва да направиш решението сама за себе си, защото ти ще я гледаш цял животАйде успех
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Добре де, само аз ли не схващам какъв е смисълът да си пишеш име? На който и да е, все ще ти писне и ще трябва да я махаш после. Да е гадже - ще скъсате все някога и ще съжаляваш. За друг не знам защо би си написал името му.
Благодаря ти DesireToFire! Относно другите мнения - да , може би ви изглежда циганско и тъпо но не й на мен ! Татуировката ще е на моето тяло , а и всеки прави личния си избор - дали да си направиш плетеници по кръста или лапички на гърдите Аз си избрах да напиша важно име за мен ! :P
Don`t guve a fuck ! xaxa
Единсвените имена, които бих си татуирала са на майка ми и на децата ми ...защото това са имена, на хора, които няма как да ти омръзнат..Така, че... ние не можем да съдим хората, какво искат да си татуират , щом авторът е преценил така, значи има причина..
И аз подкрепям предложението за Иврит...странно е, а и има поверие, че татуса на Иврит не се казва, какво е... така, че ще си знаеш само тиАрабските "йероглифи" също са интересни. Но най-добре отиди в студио и си избери, има огромен избор
Но пак си помисли добре, какво искаш да си татуираш, защото аз преди да си направя също минах през някколко идеи и за всичките бях 100% сиг, че искам да е това
![]()
Не вярвам да си татуира името на гаджето. За да се реши на тази стъпка, значи този човек наистина и е близък. Като не знаете каква е причината за това, не виждам защо я съдите![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Човека ми е наистина скъп ! Благодаря ви за мненията !
Don`t guve a fuck ! xaxa
Аз лично живея с гаджето си, всичко е много сериозно, но все още не съм готова да си татуирам името му. Даже и някой ден да се оженим пак не бих била готова да си татуирам нечие име. Единствената дума , която съм си татуирала е Феникс "Fenice" на италиански, но с много красив шрифт.
Японски: セオドア
Гръцки: Θεόδωρος
Грузински: თეოდორე
Корейски: 시어도어
Китайски (традиционен): 西奧多
Китайски (опростен): 西奥多
Иврит:תיאודור
Идиш: טיאַדאָר
ако питаш ме ннедей си прави татуировка щот тедор да стои на теб цял живот нз