.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на Ospi

Тва нормално ли е?

Нормално ли е когато отидеш на кафе с приятели да почнат да ти се ебават и да искат да те унижат(не ебаване като като на шега, а като те хванат да не искат да спрат)? Това е защото всички го правят или...
    Ходил съм с братовчет ми и с други приятели, уважават ме. Тоест тея яките хора са ненормални, мутанти или на изчезване? Аз мисля, че е супер тъпо и никъде по кафета повече няма да ходя с тях. На вас също ли ви се ебават така?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Я им се разсърди и спри да им приказваш!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Сам си го допуснал по някакъв начин. А ако им се разсърдиш и им правиш фасони нищо няма да се получи. Научи се или да се самоиронизираш или да им го връщаш на място.

Наистина сам си си го заслужил. След като не искаш да бъдеш унижаван, не излизай с такива хора. Не можеш да бъдеш приятел с тях. А пък ако не правиш нищо те ще продължават и ще те унижават още повече. По-добре сам, отколкото зле придружен.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Мега фен Аватара на babity
    Постави ги на място!

Вий пък малко солидарност няма ли..

Защитавай се.
    Трябва да постигнеш едно определено ниво, при което не ти пука и не изглеждаш като раздразнена котка, защото има правопропорционална връзка между раздразнението ти и хъса, с който тези се заяждат с теб. Ако се пенявиш и си личи колко се обиждаш, тея много ще се надъхват и ще продължават.
    Ако обаче ги затапваш на място с достатъчно самочувствие, показващо, че си готов да ги сринеш със земята, и говориш с убеждение, че ти си този, който ги превъзхожда, ефектът ще е само в твоя полза.
    Трябва да знаеш, че дори само по начина, по който влизаш в едно помещение, е решаващ за това дали днес ще има ебавки или не.
    Работи по собственото си самочувствие. Няма начин да си нещо по-низшо от тези, които те взимат на подбив, затова не позволявай майтапите на твой гръб да продължават.

Мога да ти препоръчам една книга "Самозащита с думи. Как да парираме простащината", като НЕ те съветвам толкова да следваш съветите в нея, колкото да разбереш по какъв начин да си изградиш "психологичен щит", сиреч - желязно самочувствие и увереност, с които да възспираш злобарите да ти се подиграват, и да излъчваш сигурност, която ще ти гарантира уважение и нормално отношение от познати и непознати. Сиреч - да се държиш нормално, да те възприемат нормално, а не като човек за подбив.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Няма за съжаление. Щом и модераторката го удари на ебавка...

Ако уважаваш себе си и другите ще те уважават. Точно това самоуважение ще им демонстрираш, като не допускаш да те засегнат и отгоаряш на място. Съвет: не падай на нивото им.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от alexandr0v
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Няма за съжаление. Щом и модераторката го удари на ебавка...
    Модераторката е потребител,който може да трие/редактира мнения.За бановете не съм сигурен.Не е някакъв бог,който да гледаме под лупа и по чието поведение да се ръководим.Доводът ти е напълно безсмислен.
    А по темата сякаш jghgh го е казал
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    София
    Не е нормално да те унижават

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Офф и при мене беше така преди. Ама говорих с повечето от тях (по-отделно) казах им,че ако пак се повтори тотално ще ги зарежа ии..вече не е така и наистина ще го направя,ако пак прекалят.Или ги зарежи или ги посплаши малко с това.Ако поне малко са ти приятели,пък ще те потърсят.(ако евентуално ги зарежеш)

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Re: Тва нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от Ospi
    Нормално ли е когато отидеш на кафе с приятели да почнат да ти се ебават и да искат да те унижат(не ебаване като като на шега, а като те хванат да не искат да спрат)?...
    Първо да ти кажа нещо: Хора, които те унижават НЕ са ти приятели!!
    И защо ги търпиш изобщо?? Разкарай ги! А ако толкова много държиш на тях говори с тях и може и да спрат да те унижават. Но както и да е...ти си решаваш. Но според мен се махай от тях. Щом те унижават значи си правят кефа на твой гръб. Това ли би направил ти на своите приятели?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на Ospi

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Цитирай Първоначално написано от Ospi
    Нормално ли е когато отидеш на кафе с приятели да почнат да ти се ебават и да искат да те унижат(не ебаване като като на шега, а като те хванат да не искат да спрат)?...
    Първо да ти кажа нещо: Хора, които те унижават НЕ са ти приятели!!
    И защо ги търпиш изобщо?? Разкарай ги! А ако толкова много държиш на тях говори с тях и може и да спрат да те унижават. Но както и да е...ти си решаваш. Но според мен се махай от тях. Щом те унижават значи си правят кефа на твой гръб. Това ли би направил ти на своите приятели?
    Не, разбира се. Аз не съм от ебаващите се типове.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не, не е нормално. Зарежи ги. Problem solved.

Нищо не разбрах. Имам хронична непоносимост към кафенета. ^^

toq sa mnogo tapi kak taka 6te izlezne6 na kafe s priqteli i te 6te zapo4nat da se ebavat s teb. Az nqma da razgovarqm pove4e s tqh nqma da oostavq taka da me yni6avat tova e moeto mnenie
    m@#!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И тези ги наричаш "приятели" ??? Наистина сам си си го заслужил..Защо изобщо ги търпиш ? Разкарай ги и това е,щом не искаш да бъдеш унижаван..А пък ако наистина държиш на тях - поговорете,но едва ли ще се получи нещо...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

И кви приятели са ти тия..

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Я им се разсърди и спри да им приказваш!
    а тъй
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Цитирай Първоначално написано от miroclava
    toq sa mnogo tapi kak taka 6te izlezne6 na kafe s priqteli i te 6te zapo4nat da se ebavat s teb. Az nqma da razgovarqm pove4e s tqh nqma da oostavq taka da me yni6avat tova e moeto mnenie
    а моето мнение е,че май неможеш да пишеш.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ами .. те вече са свикнали да те унижават , защото ти си позволил това! Разговаряй с тях за това , защото е много гадно да се гаврят с теб.
    Ако продължат мисля , че знаеш какво да направиш - теглиш им една майна и не се занимаваш със смотани хора!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си