- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ;(( съвет ..
емии начи майй жестоко съм се влюбила.. и то без да се усетя в братовчеда на една фр .. той е от друго дскл .. виждали сме се няколко пъти ама не сме се запознавали лично .. иначе си знаем имената.. ии ся се чудя как да му привлека вниманието.. една к*рва от нашия клас също го харесва и всички я знаят каква е, но той не я познава много добре и се страхувам, че все пак ако стане нещо той може да избере нея.. знам че съм по добра от нея и все пак някак си отвътре ме е страх.. днес деня ми е ужасен.. незнам,но след като установих,че съм влюбена ми се плаче.. исках само да си излея душата.. ако можете ми дайте съвет как да му привлека вниманието .. а ако не - благодаря,че отделихте време![]()
![]()
Страх те е от малко здравословна конкуренция, така ли?![]()
Говори с приятелката си, тя ще ти помогне.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Кажи на приятелката ти да те запознае с него..Или пък се запознай сама..Няма нищо страшно и срамно в това..
После поддържайте контакт..Говорете си,пишете си..Пък ако той сбучайно реши да тръгне с въпросното момиче - обясни му,че момичето е "курва" - щом всички я познавате като такава..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Наистина най-добре говори с приятелката ти... тя е най-надеждния вариант![]()
Каза, че все пак ти е приятелка..Хайде говори с нея, както казаха-попитай какво харесва, има ли си гадже и действай![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
кажи на твойта фр да ви запознае,след това се опитай сда го опознаеш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
Сподели с приятелката си... Нали и е братовчед. Примерно може да ви запознае. Разпитай я какво харесва, къде ходи, и дори може някой път да излезете заедно и така да го заприказваш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първо се запознайте... не го знаеш каква птица е, може да не ти хареса...