- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на нослето
Та бихте ли ми споделили с какво си обезкосмявате нослето...напоследък взеха да ми се виждат и ме дразнят изключително много..пробвах с пинсетка обаче ме боли много...в момента ги режа с ножичка (много неудобен начин,също така и не чак толкова ефективен).Благодаря ви предварително
Искаш да кажеш мястото м/у веждите? оО (с пинсета Оо)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не![]()
имах предвид вътре в нослето
![]()
Така кажи...Толкова ли се виждат? Ако ги махаш ще се показват още повече...Не виждам по какъв начин освен с ножичка можеш да ги махнеш. Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
има специални машинки за премахване на косми от носа и ушите, или направо с пинцета бе човек, бъди мъжболи само на първите 2-3 косъмчета. (а уж сте силния пол)
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ами какво да ти кажа...аз съм момче и е нормално да съм по окосмен,но също така нослето ми е така оформено че се показват леко..и се виждат..което е доста неприятно за моята възраст (1Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
![]()
ами то така ама...напрао ми се насълзяват очичкитеПървоначално написано от gabi7u
![]()
и просто немога да я търпя болката нз...а относно тези машинки сега ме подсети ако някои ползва такава (и ако е доволен от нея) да бъде така добър да ми намери линкче относно машинката с цена абе ...просто казано особеностите на относния вид машинка марка и т.н.
http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=15848Първоначално написано от pench0o0
майка ми подари такава на баща ми за рожденния ден и е много доволен
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ахам мерси...виж ти ..и ти си от шуменПървоначално написано от gabi7u
![]()
![]()
гей?ако може да се обосновеш какво имаш предвид с това пич..Първоначално написано от earthquaker
Подстрижи само тези, които се виждат. Не е необходимо да се измъчваш толкова.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
така е но са банални..боцкат ми и излизат много бързо до някой друг ден и хоп пак имам ..апак и с ножичка немога напълно да ги одрежа..личат си макар и малкоПървоначално написано от gia_sena_mono
Тогава отскубни с пинсети само дразнещите.
Мисълта ми е да не си обезкосмяваш целия нос. Все пак тези косми си имат и своята функция.
разбира се...за момента отрязвам само тези които се виждат...а с пинсетка боли ужасноПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
![]()
1. подстригваш си космите в носа, а си тийн
2. толкова си женствен, че дори не можеш да изтърпиш болката от скубането
още обосновка? 'боляло ужааасно'...
просто ще си замълча...а ти ако имаш наистина някакъф проблем и искаш да го разрешим мога да ти покажа колко женствен съм..стига да имаш желание.Ако ли не просто се разкарай от темата ми ( няма нужда да ти се обеснявам защо)Първоначално написано от earthquaker
Е,толко ли се виждат бе,да не си ЙетиПървоначално написано от pench0o0
Нито искаш да режеш, нито да скубеш - ами няма друга начин. Първият не е болезнен, вторият е, но е траен.Ти избираш!
+Първоначално написано от earthquaker
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Доказано е, че жените издържат повече на болка. Да си видяла мъж да кърви като куче между краката ?Първоначално написано от gabi7u
Това ме разби просто.. иначе вземи си машинка оправи си космите и не мрънкай като някое лапе !Първоначално написано от YakUZa777
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва