.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Обезкосмяване на нослето

Та бихте ли ми споделили с какво си обезкосмявате нослето...напоследък взеха да ми се виждат и ме дразнят изключително много..пробвах с пинсетка обаче ме боли много...в момента ги режа с ножичка (много неудобен начин,също така и не чак толкова ефективен).Благодаря ви предварително

Мега фен
    Град
    <3
    Искаш да кажеш мястото м/у веждите? оО (с пинсета Оо)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

не имах предвид вътре в нослето

Мега фен
    Град
    <3
    Така кажи...Толкова ли се виждат? Ако ги махаш ще се показват още повече...Не виждам по какъв начин освен с ножичка можеш да ги махнеш. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Шумен
    има специални машинки за премахване на косми от носа и ушите, или направо с пинцета бе човек, бъди мъж боли само на първите 2-3 косъмчета. (а уж сте силния пол)
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Така кажи...Толкова ли се виждат? Ако ги махаш ще се показват още повече...Не виждам по какъв начин освен с ножичка можеш да ги махнеш. Оо
    ами какво да ти кажа...аз съм момче и е нормално да съм по окосмен,но също така нослето ми е така оформено че се показват леко..и се виждат..което е доста неприятно за моята възраст (1

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    има специални машинки за премахване на косми от носа и ушите, или направо с пинцета бе човек, бъди мъж боли само на първите 2-3 косъмчета. (а уж сте силния пол)
    ами то така ама...напрао ми се насълзяват очичките и просто немога да я търпя болката нз...а относно тези машинки сега ме подсети ако някои ползва такава (и ако е доволен от нея) да бъде така добър да ми намери линкче относно машинката с цена абе ...просто казано особеностите на относния вид машинка марка и т.н.

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от pench0o0
    ами то така ама...напрао ми се насълзяват очичките и просто немога да я търпя болката нз...а относно тези машинки сега ме подсети ако някои ползва такава (и ако е доволен от нея) да бъде така добър да ми намери линкче относно машинката с цена абе ...просто казано особеностите на относния вид машинка марка и т.н.
    http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=15848
    майка ми подари такава на баща ми за рожденния ден и е много доволен
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=15848
    майка ми подари такава на баща ми за рожденния ден и е много доволен
    ахам мерси...виж ти ..и ти си от шумен

Цитирай Първоначално написано от earthquaker
    гей
    гей?ако може да се обосновеш какво имаш предвид с това пич..

Град
    Roma, Italia
    Подстрижи само тези, които се виждат. Не е необходимо да се измъчваш толкова.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Подстрижи само тези, които се виждат. Не е необходимо да се измъчваш толкова.
    така е но са банални..боцкат ми и излизат много бързо до някой друг ден и хоп пак имам ..апак и с ножичка немога напълно да ги одрежа..личат си макар и малко

Град
    Roma, Italia
    Тогава отскубни с пинсети само дразнещите.
    Мисълта ми е да не си обезкосмяваш целия нос. Все пак тези косми си имат и своята функция.

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Тогава отскубни с пинсети само дразнещите.
    Мисълта ми е да не си обезкосмяваш целия нос. Все пак тези косми си имат и своята функция.
    разбира се...за момента отрязвам само тези които се виждат...а с пинсетка боли ужасно

1. подстригваш си космите в носа, а си тийн
    2. толкова си женствен, че дори не можеш да изтърпиш болката от скубането

още обосновка? 'боляло ужааасно'...

1. подстригваш си космите в носа, а си тийн
    2. толкова си женствен, че дори не можеш да изтърпиш болката от скубането

още обосновка? 'боляло ужааасно'...
    просто ще си замълча...а ти ако имаш наистина някакъф проблем и искаш да го разрешим мога да ти покажа колко женствен съм..стига да имаш желание.Ако ли не просто се разкарай от темата ми ( няма нужда да ти се обеснявам защо)

не се интересувам от мъже, поласкан съм иначе

Re: Обезкосмяване на нослето

Та бихте ли ми споделили с какво си обезкосмявате нослето...напоследък взеха да ми се виждат и ме дразнят изключително много..пробвах с пинсетка обаче ме боли много...в момента ги режа с ножичка (много неудобен начин,също така и не чак толкова ефективен).Благодаря ви предварително
    Е,толко ли се виждат бе,да не си Йети

Град
    Roma, Italia
    Нито искаш да режеш, нито да скубеш - ами няма друга начин. Първият не е болезнен, вторият е, но е траен.Ти избираш!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    гей
    +
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Доказано е, че жените издържат повече на болка. Да си видяла мъж да кърви като куче между краката ?

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Доказано е, че жените издържат повече на болка. Да си видяла мъж да кърви като куче между краката ?
    Това ме разби просто.. иначе вземи си машинка оправи си космите и не мрънкай като някое лапе !
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си