.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на gret4ety

Просто споделям

От няколко седмици реших да пробвам нещо като аеробика То не е точно аеробика ами олигофрения ама няма значение Та сутрин си пускам някоя брутална песен като песните на Деян Икебаната и започвам да си играя и да си подскачам на всички страни и се мятам като някой олигофрен Доста е изморително ама е яко... та от известно време започнах наистина да забелязвам разлика (може и да се самозаблуждавам) , тялото ми е по стегнато особено бедрата и дупето аа и свалих 3 килограма постижение

браво
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    според мен е само внушение.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Ако и при мен имаше ефект,сега сигурно щях да съм най-слабото същество на земята.
    Като си пусна някоя брутална песен(блек/готик метъл) и знаеш ли каква аеробика си правя...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Ако и при мен имаше ефект,сега сигурно щях да съм най-слабото същество на земята.
    Като си пусна някоя брутална песен(блек/готик метъл) и знаеш ли каква аеробика си правя...
    дай снимка на момичето от аватара майна

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    дай снимка на момичето от аватара майна
    Едва ли ще ти хареса,ако ти покажа други снимки,за съжаление не е българка

Tи си свалила 3 кила от аеробика, но може да не е от нея а от по здравословно хранене.Ако от спорт се сваляше то аз щях да съм 20 кила, защото спортувам много често и мноого неща.

Град
    hate city plovdiv, майна
    мда, много е бяла майна, тва някъв грим ли си слагат антифондютен

Ама аз повече ако сваля ще хвана анорексия Аз мноооооооооого ям и просто това ми е начин да си поддържам теглото и формата, а и настроението ми се вдига за целия ден

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    антифондютен
    перфектна е,да не искаш да е като циганка черна и мазна-гнусна работа
    бялата кожа е супер аристократична

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Tи си свалила 3 кила от аеробика, но може да не е от нея а от по здравословно хранене.Ако от спорт се сваляше то аз щях да съм 20 кила, защото спортувам много често и мноого неща.
    не съм съгласна, че от спорт не се сваля, просто си има определена граница, която не можеш да минеш
    Running is my drug and I am overdosed ..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    не съм съгласна, че от спорт не се сваля, просто си има определена граница, която не можеш да минеш
    +1 Никой спорт няма да те направи 20 кила, 20 кила ще станеш зорлан от диети, анорексия, загуба на мускулна и костна маса.

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    +1 Никой спорт няма да те направи 20 кила, 20 кила ще станеш зорлан от диети, анорексия, загуба на мускулна и костна маса.

Мега фен Аватара на December
    Ами и аз май така си поддържам фигурата(плюс каране на колело,скачане на виже и въртене на обръч).Всъшност правя всичко което ми е забавно и така поддържам форма.Разни танци,готини песнички,Слипнот
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от December
    Ами и аз май така си поддържам фигурата(плюс каране на колело,скачане на виже и въртене на обръч).Всъшност правя всичко което ми е забавно и така поддържам форма.Разни танци,готини песнички,Слипнот
    Да бе,на Slipknot на Duality,колко калории са изгорени.
    На тая песен издивявам.

^ Само мен ли ме заболява главата, когато куфея на метъл?
    Преди слушах, обаче сега нещо ми се изнежил слуха... На Малка нощна музика правя лицеви опори, честно.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    ^ Само мен ли ме заболява главата, когато куфея на метъл?
    Ужас На мен ми минава,когато си пусна точно метъл.
    Не мога да си представя да слушам друго.
    "Песните" на тва ку-ку Деян Неделчев или както беше,могат да ме накарат да се самовзривя.

Тцтцтц аз ви давам пример със съчки събирам и от икебана дървесата ги боли а вие ми говорите за слипнот аз нямам предвид това което го правите вие на метъла вашето е мятане на ляво на дясно а това което го правя аз е сложна комбинация от извивки и въртеливи движения на тялото и крайниците бе представете си един бавноразвиващ се как би танцувал еми е тфа е мойто само че с много подскачане

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Тцтцтц аз ви давам пример със съчки събирам и от икебана дървесата ги боли а вие ми говорите за слипнот аз нямам предвид това което го правите вие на метъла вашето е мятане на ляво на дясно а това което го правя аз е сложна комбинация от извивки и въртеливи движения на тялото и крайниците бе представете си един бавноразвиващ се как би танцувал еми е тфа е мойто само че с много подскачане
    Да не имитираш откачалката,с танците които хвърля в клипа на "Съчки събирам"
    Аз на метъла също правя сложни движения,не е толкова лесно,колкото си мислиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си