.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

ще направя една голяма глупост и още от сега съжалявам :S

ами значи и аз нз от къде да започна със класа решихме да ходим някъде на екскурзия за 1-2 дена и нали в дуги ден заминаваме.. и аз дадох пари и сичко вече е уредено за тръгване, обаче аз речих да излъжа наще и да не ходя ами да отида на нощна. обаче проблема не свършва дотук... аз вече ходя с 1 момче и нали след нощната аз няма как да се прибера и ще ми се наложи да спя утях.. нали нщ няма да прайме ама.. някакси не ми е мн сигурна цялата тая история.. и сега в главата ми е просто гъч от мисли и нз как да постъпя. пък и няма как да отида в някоя фр щото те ще са с техните гаджета ии.. няма как.. офф помагаите

Повече от фен Аватара на w0lf
    откога ходите с тва момче?
    имаш ли му доверие някакво изобщо?
    знаеш ли че не е сериен изнасилвач и убиец?
    бтв само информативно - на колко си
    madafaka

Иди на екскурзия и си изкарай добре, вместо да си навличаш стотици неприятности! Не стига, че си дала пари...
    Нощната все ще излъжеш по някакъв друг начин и ще отидеш.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    По дяволите, какво е това нощна?
    Без да знам какво е, ще ти кажа да отидеш на икскурзия.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Оффф, баси шматката дето си! Ми като не искаш да правите секс, защо хвърляш на вятъра парите за екскурзията и оставаш с него, а? За да гледате романтични комедии, да си правите педикюр и да се гушкате цяла вечер ли?
    Мисли малко, тая глава не ти е само да си нацупваш устничките и мацаш със спирала очите!
    all day... all night... what the fuck?!

ами от скоро ходим и да имам му доверие. на 15 съм ще прая 16 скоро. апък парите не са ми проблем щото те ше ми ги върнат. ама нз просто ми е странен факта че ще спя у момче. наще ако ме знеха кво прая.. :х апък за нощна попринцип не ме пускат такаче това е един от малките шансове да отида

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    По дяволите, какво е това нощна?
    Без да знам какво е, ще ти кажа да отидеш на икскурзия.
    Абе и аз не знам, но мисля, че е да прекарат нощта заедно...
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Аз пък си мисля, че става въпрос за нощна дискотека, не от онея бъкани с 10-12 годишни, дето са от 5 до 8
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Не екскурзията вероятността да те изнасилят е по-малка.

нощна - в превод нощна дискотека

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мн си тъпа,съжелявам,че ти го казвам просто.......
    моя съет към теб е:отиди си на екскурзията,все пак ваще са дали пари и вместо да ги дадът за нещо необходимо,те са ги дали за да отидеш,като са мислили,че имаш желание,няма смисъл да прайш щуротии
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Брат ми беше абитюрент наскоро - близо на 19 години е. Височък младеж, не изглежда лапе. На БАЛА му си беше заебал личната карта в нас и охраната на няква "нощна" не го пуснала. Та ти как мислиш да проникнеш с твоя човек вътре?
    madafaka

ами 1 фр ще пей тогава и ние имаме вип билети

Ем ако ще ти връщат парите от екскурзията - що не(офц ако познаваш човека до теб добре, да не стане някой гаф идк). Въпреки че пак по-добре да идеш с класа - щи е фън.
    madafaka

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от prostonqkfa
    ами 1 фр ще пей тогава и ние имаме вип билети
    хаха вип,аз,като бях на 10 имах повече мозък от теб и по-добре обмислях всичко,просто помисли,преди да напраиш нещо,помисли за последиците,не бъди егоистка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на babity
    Т'ва винаги ми се е струвало супер смешно. Да, и аз съм била на твоите години и съм искала да съм барабар Петко с мъжете, ама просто не е особено здраволсновно. Ако направиш мили очички на охраната ще влезеш 100%, въпросът е, че като дойдат куките тая опция умира. Помисли си хубаво, ама аз бих отишла на екскурзията.

Отивай си на екскурзията, цял живот ще имаш "нощни", но екскурзии с класа вече няма да има.
    А и ако те хванат куките ще навлечеш проблеми и на родителите ти. Знам, че ти е тудно, но мисли малко.

Аз бих отишъл на екскурзията и око да не ми мигне..
    What if.. ?

Добре де а що не се замислиш,че като отидеш с класа може там да отидете на дискотека Няма само една нощна в цяла България Пък тоя колко доверие му имаш..... е друг въпрос

Супер фен Аватара на radeberger
    Като отидете в тях , ако мислиш , че нищо няма да правите се бъркаш . А иначе задължително ли трябва да правиш , това което си намислила ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако отидете у тях - ше правите секс, или ще скъсате. Просто няма опция да предразположиш мъж за секс, да го оставиш само с голото желание в ръка и да очакваш той да не ти се разсърди.

Не казвай "шах" ако не можеш да кажеш "мат"

Иначе много глупаво ще си изиграеш картите. Това в случай че ми искаш мнението.

Аз така и не видях въпрос в темата, на който да отговоря.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на dead_princess
    Така.. ще отидеш на нощна дискотека с него, ще спиш в тях, той ще те на*бе и след това ще те остави, а ти ще си прецакана, защото не си отишла на екскурзия и следователно не си си прекарала добре

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Отиди на екскурзия..Хем ще се забавляваш с класа си,хем ще видиш нови и интересни неща..А и без това,все някога ще имаш шанс да отидеш на "нощна"..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на kindergarden
    Много тъпо нещо си намислила.Замисли се!Щом вече съжаляваш,представи си как ще те гложди съвестта след това.Има време кога да ходиш на нощни и да спиш у гаджетата си,не бързай да се правиш на голяма кака

На една екскурзия можеш да направиш къде-къде по-хубави работи А и дискотеките са си ПЪЛНА простотия (лично мнение) Аз лично бих предпочел екскурзията с класа и да си спретнем някоя щуротия, снимки а у един голям огън да запалим и такива работи
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си