.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Удар в главичката на пениса

Здравейте.. пиша ви защото имам проблем с главичката на пениса и се притеснявам..
    Днес в училище се скарах с един мой съученик и той най-подло ме изрита с коляно в пениса тъй като знаеше,че преди 10 дена бях опериран от апандисит и няма да рискувам да се бия с него.
    След като се прибрах забелязах че точно там където ме е изритал ( в главичката на пениса ) имам лека синина която ме притеснява.
    Та вапросът ми е дали на някой му се е случвало същото и дали трябва да се притеснявам за това?..

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    емии синината е от удара.. след няколко дни ще мине не я закачай сега..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Синина на главата?

ПП:Ако бях на тебе, утре взимам 1 тръба и му троша коляното след даскало..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Синина на главата?

ПП:Ако бях на тебе, утре взимам 1 тръба и му троша коляното след даскало..
    yess babyyy

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Ми щом удря там начи е супер глъмав..А и щом знае, че човека е опериран преди седмица и има шанс да му отвори раната и нз си кво да направи след това, начи заслужава бой с тръба.

ПП:Щом боли на допир..Майко, не ми е ясно как ше издържиш, без обичайните "масажи"

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Аз споделих с баща ми и той ми каза,че тва ще мине,пък за оня за ся да не го закачам докъто ми мине операцията и догодина да му натроша главата здраво...мм между другото аз си бях виновен донякъде,защото го ударих един тукат и го изритах в свивката на коляното първи и той падна,защото нещата си отиваха към бой и реших да удрям първи ...а за информацията за синината мерси много..
    А за масажите нямам проблеми не ме боли при допир..

Мега фен
    Ако болката не е продължителна (ако изобщо има такава) не е сериозно. Другата част не е в компетенцията на раздела, но въпреки това, не е лошо да го ступаш

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Женчо, идиот, педи, олигофрен... Мисля, че няма дума, която да го опише тоя.. Ти остави синината.. тоя човек иска и без деца да останеш. Не се пипай! Ще мине... Боже.. как може да има толкова прости хора, че да не знаят, че това там долу е най-крехкото местенце и дори при най-малкия удар може да ти причини хиляди страдания.. Мръсно педи! Заслужава един хубав бой за късмет!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

той много добре знае какво може да стане..затва рита там..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от azaha
    той много добре знае какво може да стане..затва рита там..
    Ми не, явно не знае колко неща може да ти причини така. Тъпак..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си